A fülbemászó norvég dal, az Icebreaker akár az egyik legesélyesebb dal is lehet a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon!
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Agnete – Icebreaker
2016. április 28. 08:11
2016. április 28. 22:07
Köszi Starity szerkesztők, hogy megjelenhetett ez a cikk!
Innentől már csak azt mondom, hogy: Hajrá Agnete!
2016. április 29. 06:59
csak engem emlékeztet a hangja a pár évvel ezelőtt szintén norvégiát képviselő margeret berger-re? az ő dala, "feed u my love" szerintem klasszisokkal jobb volt, az "icebreaker"-nek a refren része számomra lapos, a verzék érdekesebbek
azért hajrá agnete!
eddig a 10 legjobban tetsző dal a francia, orosz, izlandi, spanyol, magyar, lett, német, osztrák, ausztrál, ír
de a cseh, horvát, bolgár is jó a svájci se lenne rossz csak az énekesnő nem tud énekelni élőben
azért hajrá agnete!
eddig a 10 legjobban tetsző dal a francia, orosz, izlandi, spanyol, magyar, lett, német, osztrák, ausztrál, ír
de a cseh, horvát, bolgár is jó a svájci se lenne rossz csak az énekesnő nem tud énekelni élőben
2016. április 29. 07:13
Az előzőt már nem tudom szerkeszteni, köszi a cikkért!
Jó EV-s témában is olvasni/látni/hallani valamiről, még ha nagyjából képben is vagyok mindennel.
Jó EV-s témában is olvasni/látni/hallani valamiről, még ha nagyjából képben is vagyok mindennel.
2016. május 01. 18:40
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Jöhet több Euróvíziós cikk! Nagy fan vagyok!
2016. május 02. 20:23
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Szeretem ezt a dalt!De szerintem ez a dal nem esélyes a többihez képest.Az tuti,hogy döntős lesz(Norvégia mindig bent van),de nem lesz top 3-as.
Én Magyarországnak,Oroszországnak, Ausztráliának ,Franciaországnak, Spanyolországnak és talán Litvániának szurkolok .(de szóba jöhet még Örményország és Dánia is meg még a többi)
Ahogy nézem Freddie és a dala top 5-os lesz és esélyes a győzelemre.A youtube-on általában sőt mindig top 5-ben van!
HAJRA MAGYARORSZÁG!
Én Magyarországnak,Oroszországnak, Ausztráliának ,Franciaországnak, Spanyolországnak és talán Litvániának szurkolok .(de szóba jöhet még Örményország és Dánia is meg még a többi)
Ahogy nézem Freddie és a dala top 5-os lesz és esélyes a győzelemre.A youtube-on általában sőt mindig top 5-ben van!
HAJRA MAGYARORSZÁG!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: