Elindult a pucér emberi kísérlet
2016. április 28. 01:09
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Idézet (habibi @ 2016.04.27. 22:29)
Kedves Starity!
1. Tinédzsereknek készül az oldal, nem? Megkérdezhetem, hogy már megint miért kell olyan témáról írni, amihez olykor felnőtt emberek nem értenek?
...
1. Tinédzsereknek készül az oldal, nem? Megkérdezhetem, hogy már megint miért kell olyan témáról írni, amihez olykor felnőtt emberek nem értenek?
...
"Szerző: Starity.hu" - Ez valószínűleg egy reklámcikk, az írásban említett csatorna műsorát hírdeti.
2016. április 28. 01:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerencsésnek érzem magam, amiért nincs időm tévét nézni. Még a végén visszasírjuk az Alekosz-féle valóvilágot, de tényleg.
Nekem pl. a Naked and afraid túlélő show bejött, szívesen belenéztem a Discoveryn, de ebben az esetben szerintem a műsor koncepciója a megbotránkoztatás és a magamutogatás. Már a tévét sem érdemes bekapcsolni, ha az ilyen műsorra tűzött showk nem ütik meg az ingerküszöbödet. Vajon milyen mélyre fognak lesüllyedni a kereskedelmi csatornák azért, hogy magas nézettségi rátákat produkáljanak? Elszomorító...
2016. április 28. 14:58
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
hát ez fura cikk... xD
2016. április 28. 15:56
Ezt most nagyon szépen köszönöm. Nem szoktam tévét nézni, előszöris a reklámok miatt, másodszor meg az efféle szennyekbe sem akarok belefutni, de egy ilyen szintű műsort hallani, hogy a képernyőre kerül már nekem kínos, úgy, hogy nem is nézném. Igényesebb adásokkal is felkelthetnék az emberek figyelmét, nem csak botrányszagú trágyadombokkal, ahol bizonyára a kedves résztvevők IQ-ja együtt sem haladja meg a 10-et. Pl. volt valami olyan az egyik csatornán, hogy Csupasz túlélők (azt hiszem ilyen címen futott), persze rendesen kicenzúrázva, mivel ott nem a magamutogatás volt a lényeg. Tényleg, a ValóVilág ehhez képest egy színvonalas program volt. Hamarosan már visszasírjuk azt is..
2016. április 28. 16:17
Azta
kinek van kedve ilyesmiket nézni, hogy pucérkodnak?
Meg egyáltalán minek ez???!!?
2016. április 28. 16:19
|
|
Girl23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 754 Csatolások: 0 Azonosító: 240285 offline
|
Felháborítónak tartom, hogy valaki ilyesmit találjon ki. A teste mindenkinek saját dolga, és ha a partnerének mutogatja is, azt nem egy tévéműsorban kell egy totál ismeretlen embernek. Szerintem aki ide elmegy, azzal valami komoly gond lehet.
2016. április 28. 18:18
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Megnéztem az első részt, de csak azért hogy kellő képen meg tudjam fogalmazni azt amit a műsorral kapcsolatban gondolok.Ezt is mint megannyi valóságshow műsort külföldről vettünk át. Át Magyarosítottuk, hogy leadható legyen és eladható legyen a Magyarországon is. Nos mint minden ez is pusztán pénzről szól. Valaki az egyik csatornánál megbízott valakit hogy találjanak ki valami újat valamit , valami olyat ami még nem volt, amilyet még nézők egyik csatornán sem láthattak.Erre jöttek a kreatív műsor kitaláló kreatív elmék, és összedobták ezt a remek kis műsort. És mivel az emberben genetikailag bele van kódolva a másik nem utáni vágy, és az hogy meztelenül lássunk embereket,előálltak ezzel. Innentől kezdve már csak meg kellett csinálni, jelentkezőket felvenni stb, stb....és a gépezet beindult És mivel Isten állatkertje hatalmas így voltak akik bevállalták azt, hogy ország világ lássa őket úgy ahogy más "normális" és általában elfogadott erkölcsi normákkal rendelkező embereket csak otthon a párjuk láthat. Mert ugye a nudizmus és a szabadelvűség nem új keletű dolog...de erre vannak zárt klubok, nudista strandok, stb.....Vagyis rendben van mutogatni akarod magad, a te dolgod, de tedd ezt egy közösségen belül azok között akik hasonlóak hozzád.Kit érdekel a narancsbőrős löttyedt segged, az izomagy gilisztája amin ott fityeg a mogyorójával együtt...De Rendben van adják le kereskedelmi csatornán mert ezek szerint van rá igény...Viszont az embert a természet felruházta a szabad választás jogával...tehát fogom és elkapcsolom a TV-t és mást nézek. És elértem a záró részhez. Írhatjuk a sok felháborodásunktól fűtött kommenteket, de felesleges ezen hergelnetek magatokat. Azzal hogy ugyan azt ismételjük mint az előttünk szóló nem leszünk okosabbak, és nem is fogunk annak tűnni. Ez a jelenség van és kész. Nem kell nézni. Amúgy is Amikor megláttam azt a fekete hajú narancsos seggű műcsecsű 22 ÉVES! Petrát ...azzal megpecsételődött számomra a műsor színvonala. Amikor pedig először megszólalt döntöttem el hogy ez lesz az első és utolsó rész amit ebből a mocsokból megnézek. Az a"Jóska gyerek" a kigyúrt testével a fonnyadt "himbilimbijével", és az üres fejével...tipikus kigyúrt szépfiú üres fejjel fehér fogakkal zéró személyiséggel. A "DJ" szöszi aki DJ-nek adta el magát, rögtön kiderült róla, hogy hogy több meztelen fotó jelent meg róla mint ahány saját "zenét" komponált volna mint "DJ" Olaszországban DJ...persze én meg az északi sarkon árulok Fagyit. Még is mit hitt hogy nem fog kiderülni hogy miből is él? A harmadik üresfejű liba na arra meg már nem akarok több időt és energiát pocsékolni, mert lassan lekopnak a betűk billentyűzetemről...Záró szóként csak annyit...hogy arra kérem azokat akik ezt elolvassák tinik fiatalabb nemzedéket, hogy ne nézzék az ilyen jellegű műsorokat mert csak butít! Inkább kapjatok elő egy könyvet és olvassatok. Higgyétek el százszorta nagyobb élményben lesz részetek mint, hogy azt a sz**t nézzétek. Üdv nektek! ;-)
2016. április 28. 22:05
5 percet láttam ebből a műsorból így csatorna-kapcsolgatás közben az egyik este... És hát nem olyan nagy szám! Még a nők sem tetszettek benne (lehet, hogy bennem van a hiba...
). Én a Tv-ben már csak sportot, sorozatokat és filmeket nézek, az ilyen valóságshow-k megmaradnak a bemutatók szintjén vagy ha odatévedek 5 percre... Felejtős műsor ez, én mondom...
2016. április 29. 11:23
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Szánalmas és udorító!Szánalmas hogy erre van kereset hogy a retardált magyar emberek inkább ilyet néznek.Amúgy csak úgy kiváncsiságból:miért nincs benne egy kövér ember sem??Miért ezek a izomagyú idióták és a műmellű k*vák?Már sanjos a TV-k is arra tanítják a lányokat hogyha nincs műmelled és van rajtad +5 kiló felesleg már egy senkí vagy és ez szomorú!
2016. április 29. 15:14
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Látszik, hogy mire van kereslet... Egy újabb idióta "valóságshow", amiben a valóság egyenlő a nullával. Ezek szerint Magyarországon csak az ilyen eszement műsoroknak van nézettsége, mert semmi mást nem tudnak kitalálni, csak az ilyeneket nyomják nekünk orrba-szájba.
2016. április 29. 16:08
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
Ez undorító!!! Tessék itt van magyarország színvonala! komolyan... de ide is milyen emberek mennek, 40kg nők agyon plasztikázva szinte ja meg kigyúrt pasik...
2016. április 30. 14:59
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
H.Niki !!! Nem értem a felháborodásodat Elnézve az adatlapodat bolondulsz az izomagyakért....Akkor most miért háborogsz? Nem érzed kicsit képmutatásnak a reakciódat? Fikázod az izomagyakat de Amerikai Birkózó meg pankrátor a kedvenced. Ez nem kicsit ellentmondás.Mellesleg a Tv nem tanít olyan baromságra senkit amit leírtál.Ha te ezt fogod fel ezekből az adásokból az a te hibád...akkor téged zavar a külsőd, és számodra ez a legfontosabb hisz erre utazol...Neked akkor tényleg az az üzenete a műsornak...
2016. április 30. 16:28
Na, álljunk meg egy pillanatra!!! Hölgyeim és uraim! Meg persze "kedves cikkszerzőnk"!
Nem értem! Nem értem azt, hogy mi a fr*ncnak kell ilyen "híreket" írni. Minek? A Starity-nek nem ez a lényege, hogy megosszuk/megírjuk azt az eget rengető fontos hírt, hogy elindult egy újabb bugyuta, semmit mondó műsor, aminek ISMÉT nincs semmi értelme, csak szépen roncsolja az agyunkat (ha értitek hogy értem). Ennyi! Semmi több! Igen. És? Elhiszem, hogy kell a pénz, de legalább ÉRTELMES műsort adjanak már le, könyörgöm! Jó, igen, MAI VILÁG, ami miatt nap, mint nap fogom a fejem, és néha-néha sajnálom, hogy a mai emberek többsége ezekre a műsorokra kíváncsiak. Hát szerintem a jó Isten is fogja már a fejét. Szánalom! Ennyivel tudnám jellemezni ezt az egész világot, bele értve ezeket a semmitmondó celebeket. Mit tettek le az asztalra ezek, hogy ennyire felnéztek rájuk (egyesek, tisztelet a kivételnek)???? Mit?? Szerintem semmit. Már, ha valaki mutogatja magát, akkor az már sztárnak nevezhető? Igen! Sajnos igen! Emberek! Itt kicsik is vannak. Ez nem 18 éven felüli oldal. Oda tegyetek ilyen híreket, ne ide! Ez az oldal sztárokkal foglalkozó oldal (jó, nem csak sztárokról szól, de akkor is), ez nem ide tartozik. És őszintén.. Kit érdekel az, hogy meztelenkednek? Kit? Ettől "nagyobbak" lesznek? Nem. Csak lealacsonyítják magukat. De ha már ilyen műsorokat adnak, akkor legyenek benne szebb nők, ne ilyen rusnyák vagy milyenek, és adják NAGYON későre. Édes Istenkém! Miért van erre kereslet? Miért ez érdekli az embereket? Jó, feladom! Nincs több kérdésem, mert már ez rendesen feldühít!
Nem értem! Nem értem azt, hogy mi a fr*ncnak kell ilyen "híreket" írni. Minek? A Starity-nek nem ez a lényege, hogy megosszuk/megírjuk azt az eget rengető fontos hírt, hogy elindult egy újabb bugyuta, semmit mondó műsor, aminek ISMÉT nincs semmi értelme, csak szépen roncsolja az agyunkat (ha értitek hogy értem). Ennyi! Semmi több! Igen. És? Elhiszem, hogy kell a pénz, de legalább ÉRTELMES műsort adjanak már le, könyörgöm! Jó, igen, MAI VILÁG, ami miatt nap, mint nap fogom a fejem, és néha-néha sajnálom, hogy a mai emberek többsége ezekre a műsorokra kíváncsiak. Hát szerintem a jó Isten is fogja már a fejét. Szánalom! Ennyivel tudnám jellemezni ezt az egész világot, bele értve ezeket a semmitmondó celebeket. Mit tettek le az asztalra ezek, hogy ennyire felnéztek rájuk (egyesek, tisztelet a kivételnek)???? Mit?? Szerintem semmit. Már, ha valaki mutogatja magát, akkor az már sztárnak nevezhető? Igen! Sajnos igen! Emberek! Itt kicsik is vannak. Ez nem 18 éven felüli oldal. Oda tegyetek ilyen híreket, ne ide! Ez az oldal sztárokkal foglalkozó oldal (jó, nem csak sztárokról szól, de akkor is), ez nem ide tartozik. És őszintén.. Kit érdekel az, hogy meztelenkednek? Kit? Ettől "nagyobbak" lesznek? Nem. Csak lealacsonyítják magukat. De ha már ilyen műsorokat adnak, akkor legyenek benne szebb nők, ne ilyen rusnyák vagy milyenek, és adják NAGYON későre. Édes Istenkém! Miért van erre kereslet? Miért ez érdekli az embereket? Jó, feladom! Nincs több kérdésem, mert már ez rendesen feldühít!
2016. május 01. 13:59
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Ez most komoly??
De kitakarnak mindent a képernyőn nem?? És ha véletlenül egy kisgyerek felügyelet nélkül van és oda kapcsol.. Atyaisten h h nem gondolkoznak a műsorszerkesztők?
És a logikát se látom nagyon benne... Meztelenül képtelenség ismerkedni..
2016. május 01. 19:33
|
|
Réka18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 76 Csatolások: 2 Azonosító: 214694 offline
|
Pucér vakrandi, úgyhogy az egész ország őket bámulja? A tv ipar erőltettet nézedtség növelése azoknak akiknek annyira elcseszett az életünk,hogy más pucér testétt bámulja Vagy azoknak akik jót akarnak "röhögni" ezen a baromságon...Szánalmas, de ezen megsemlepődök már.
De az,hogy ezt így cikkbe egy olyan oldalra kigyeték mint a Starty....Ez most komoly?
S.S. teljesen egyet értek!
De az,hogy ezt így cikkbe egy olyan oldalra kigyeték mint a Starty....Ez most komoly?
S.S. teljesen egyet értek!
2016. május 01. 20:23
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
...Avagy még egy igénytelen magyar műsor.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: