Louis Tomlinson szerencsésnek érzi magát, amiért Danielle Campbell-lel lehet
2016. április 27. 18:08
Sok-sok boldogságot! Megérdemli Louis a boldogságot! I
One Direction!!!
2016. április 27. 18:49
Sosem gondoltam volna,hogy ők összejönnek maj,de végül metörtént.Akármennyire is szeretem mindkettő úgy gondolom,hogy ez nem igazi szerelem.
2016. április 27. 19:14
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Brianna-val nem jártak az hogy összehoztak egy cuki gyereket nem jelenti hogy köteles Louis feleségül venni ahogy azt Brianna rokonai elvárják, nem jártak csak szex volt és miért nem lehet elfogadni hogy van egy futó kalandból gyereke de mást szeret, az hogy gyereke van nem teszi kötelessé örök hűség esküdésére Brianna iránt. Danielle igen is egy aranyos csaj aki jól elvan Louissal és a jelek szerint szeretik egymást
2016. április 27. 20:24
Annyira illik Louishoz, és Louis annyira Daniellehez, hogy az már fura...
De teljesen őszintén sok boldogságot Nekik!
Mert látszik rajtuk, hogy boldogok! És ennyi a lényeg.
De teljesen őszintén sok boldogságot Nekik!
Mert látszik rajtuk, hogy boldogok! És ennyi a lényeg.
2016. április 27. 21:42
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
két hónap múlva újabb "hír": XY tízévesek-számára-eladható-nyálkupac és az ominózus sztárocska hú de nagy szerelme, véget ért. még két hónap múlva: XY-ra ismét rátalált a mindent elsöprő örök szerelem, and the story goes on
2016. április 27. 21:52
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (rosa82 @ 2016.04.27. 19:14)
Brianna-val nem jártak az hogy összehoztak egy cuki gyereket nem jelenti hogy köteles Louis feleségül venni ahogy azt Brianna rokonai elvárják, nem jártak csak szex volt és miért nem lehet elfogadni hogy van egy futó kalandból gyereke de mást szeret, az hogy gyereke van nem teszi kötelessé örök hűség esküdésére Brianna iránt. Danielle igen is egy aranyos csaj aki jól elvan Louissal és a jelek szerint szeretik egymást
Egyetértek hogy manapság már nem olyan világot élünk, ahol kötelező a gyerek mellett a házasság (pontosabban a házasság mellett a gyerek), de húzzuk már meg a gyeplőt, a gyereket nem szokás csak úgy összehozni. Nem egy játékról beszélünk, amit megveszünk kici ócóért, aztán két hét után bevágjuk a sarokba mert elmúlt az újdonság varázsa. Az ilyen felfogásúaknak háziállatot se engednék tartani, mert ráunsz és jöhet a következő, igaz-e? Mellesleg a csaj szüleit abszolút meg lehet érteni. Unokád születik, akit az apuka pár hónap(?) után jószerivel elhagy, mert élnie kell a yolo világot. Ha egyszer gyereket vállalsz, akkor lemondasz minden önös érdekről, és minden energiáddal a sarjadra koncentrálsz. De sajna az ilyen utódokból se lesz sokkal több, mint a szülőkből
1 felhasználónak tetszik:
kaliforhnia
2016. április 27. 22:10
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
LaDySmIth
Attól még,hogy van egy barátnője, az nem azt jelenti,hogy nem foglakozik a gyerekével,SŐT! Remek apuka, rengetegszer van a kicsivel, viszi sétálni, stb. Igen, van egy kisfia, de miért várja el tőle mindenki,hogy soha életében ne legyen utána szerelmes? Gondoljatok már bele egy kicsit
Attól még,hogy van egy barátnője, az nem azt jelenti,hogy nem foglakozik a gyerekével,SŐT! Remek apuka, rengetegszer van a kicsivel, viszi sétálni, stb. Igen, van egy kisfia, de miért várja el tőle mindenki,hogy soha életében ne legyen utána szerelmes? Gondoljatok már bele egy kicsit
2016. április 27. 22:17
|
|
bakdomiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157376 offline
|
Szerintem aranyosak és szimpatikus a lány.
Nem értem miért kell ide bele keverni azt, hogy lett egy gyereke. Miért olyan nagy dolog ez? Az ilyen megesik, hibát követett el vele, de miért kéne egy olyan ember mellett élnie akit nem szeret? A gyerekről gondoskodik és figyel rá. Hány olyan ember van akinek a szülei nincsenek együtt és mégis sikeres lett? Freddiet nem kell sajnálni, a szülei figyelnek rá mindent meg kap és meg fog. Louist meg nem kell bántani jobban el tudja végezni apai kötelességeit ha boldog mint hogy ha egy olyan nővel él akivel nem szerelmesek csak hogy a "gyereknek jó legyen". Mint anyagilag mint szeretetileg gondoskodnak róla a szülei.
Nem értem miért kell ide bele keverni azt, hogy lett egy gyereke. Miért olyan nagy dolog ez? Az ilyen megesik, hibát követett el vele, de miért kéne egy olyan ember mellett élnie akit nem szeret? A gyerekről gondoskodik és figyel rá. Hány olyan ember van akinek a szülei nincsenek együtt és mégis sikeres lett? Freddiet nem kell sajnálni, a szülei figyelnek rá mindent meg kap és meg fog. Louist meg nem kell bántani jobban el tudja végezni apai kötelességeit ha boldog mint hogy ha egy olyan nővel él akivel nem szerelmesek csak hogy a "gyereknek jó legyen". Mint anyagilag mint szeretetileg gondoskodnak róla a szülei.
2016. április 27. 22:20
|
|
LaDySmIthwardinator |
|
Idézet (anzi7 @ 2016.04.27. 22:10)
LaDySmIth
nem erről van szó, de látom csak a kulcsszavak ragadják meg a tekinteteket, gondolkodni már nehezebb : )
2016. április 27. 23:22
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Drága, aranyos Emily92-17, vagy ki a fene vagy.
Megértem, hogy te olyan nagylány vagy, hogy azt csinálasz amit akarsz, de szerintem nem kell beleszólni az életükbe. Dani igen is boldog. Ne te állapítsd már meg, hogy Dani milyen srácot érdemel.
Majd ha nem lesz boldog mellette, na majd akkor szídjad Luit. És egyébként az, hogy van egy gyereke, nem azt jelenti, hogy az annyával kell leélnie az életét.
Megértem én, hogy unalmas életed van, de ne azzal szórakoztasd már magad, hogy mások párkapcsolatát szidod.
Na szio
Megértem, hogy te olyan nagylány vagy, hogy azt csinálasz amit akarsz, de szerintem nem kell beleszólni az életükbe. Dani igen is boldog. Ne te állapítsd már meg, hogy Dani milyen srácot érdemel.
Majd ha nem lesz boldog mellette, na majd akkor szídjad Luit. És egyébként az, hogy van egy gyereke, nem azt jelenti, hogy az annyával kell leélnie az életét.
Megértem én, hogy unalmas életed van, de ne azzal szórakoztasd már magad, hogy mások párkapcsolatát szidod.
Na szio
2016. április 28. 07:24
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Jajjjjj...... Danielle lesz Eleanor 2.0.
2016. április 28. 09:02
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.