Jön a Demóna folytatása
2016. április 27. 19:38
Szerintem közel sem volt olyan érdekes film mint aminek sokan mondják. Engem csak a környezet és a hangulata fogott meg. Kíváncsi lennék azért a folytatására.
2016. április 27. 20:18
|
Leave me alone1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.18. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 254877 offline
|
Jajjdejó
2016. április 27. 21:11
|
|
Snowflakes09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.31. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 251283 offline
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. április 28. 17:11
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
EZAZZZ *_*
<3333
2016. április 28. 20:59
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Megnéztem, egynek nem volt rossz a film, de szerintem nem kellett volna a Disney egyik legádázabb gonoszát Angelina Jolie miatt jó színben feltüntetni. Demóna az Demóna.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. április 28. 21:50
Demóna először jó volt, aztán rossz lett, majd a végén megint jó lett! Megértem, hogy kialakult a rossz énje, mert az emberek elárulták, azok közül a legfájóbb csalódás érte: A szerelmétől volt a legnagyobb árulás...! Nekem tetszett az első rész, kíváncsi vagyok a folytatására!
2016. április 29. 16:45
|
|
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline
|
+Shadow Hunter
Szerintem ebből a történetből már mindent kihoztak amit egyébként lehetett, így nem értem minek neki 2. rész, hiszen az nyilvánvaló, hogy nem lesz olyan jó mint az első.
Utólag belegondolva nem rossz ötlet. Mármint az ötlet ami a film második részét inspirálta az nyilván rossz, de gondolom a Disney előre látta azt, hogy a nagy közönség úgyis megfogja nézni, mert kíváncsiak. Én is kiváncsi vagyok, de abban makszimálisan biztos vagyok, hogy nem lesz egy minőségi és jó film a remek színészek dacára.
Szerintem ebből a történetből már mindent kihoztak amit egyébként lehetett, így nem értem minek neki 2. rész, hiszen az nyilvánvaló, hogy nem lesz olyan jó mint az első.
Utólag belegondolva nem rossz ötlet. Mármint az ötlet ami a film második részét inspirálta az nyilván rossz, de gondolom a Disney előre látta azt, hogy a nagy közönség úgyis megfogja nézni, mert kíváncsiak. Én is kiváncsi vagyok, de abban makszimálisan biztos vagyok, hogy nem lesz egy minőségi és jó film a remek színészek dacára.
2016. április 29. 18:15
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
sz.csenge: Ebben tényleg van valami.
B.T.S.: Még én sem láttam *pacsi*
B.T.S.: Még én sem láttam *pacsi*
2016. április 30. 11:21
Én ennek nagyon örülök, remélem nem kell rá sokat várni!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.