Kiteregette szextitkait Khloe Kardashian (18+)
2016. április 26. 20:16
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
örülök, hogy felvállalja, de furi volt nekeme olvasni
2016. április 26. 22:11
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
"A szüzességed elvesztése egyáltalán nem vicc tárgya! Az egész állati fura, félsz, fájdalmaid vannak, és azt sem tudod, mi történik."
Na hát ebből látszik, hogy rohadtul nem volt érett hozzá agyilag. De azért osztja az észt lol
Na hát ebből látszik, hogy rohadtul nem volt érett hozzá agyilag. De azért osztja az észt lol
2016. április 26. 22:41
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Ezt most miért kellett megosztania az egész világgal? :'D
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. április 27. 00:08
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Nem hiszem, hogy korán kezdte, én is annyi voltam... Szimplán csak egyre később nőnek fel a mai gyerekek agyilag ezért gondolhatják ezt. De azzal egyet értek, hogy tök felesleges volt ezt kiadnia, és kb semmi új dolgot nem mondott el.
2016. április 27. 14:28
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Kedves Mindenki!
Látom, gyakori lett a "prűd" szó használata. Starityn valamilyen szó mindig fel van kapva, anno a feminizmus volt, most ez. Nem baj, felnövő korosztály.
Na és lám,pont ez az: azért vizsgáljuk már meg, hogy a Starity célközönsége és igazából a javarészt 70%-ból álló kiskamasz tinédzsereknek van fenntartva. Vessetek meg, de a mai fiatalokat elnézve - lefogadom, hogy itt még a nagyobb hangúak is épphogy elmúltak tizennyolc évesek - én inkább annak örülök, ha valaki prűd. Nagyon a két véglet van és az a helyzet, hogy mostanra többen lettek az exhibicionista, magamutogató emberek már a tinédzserek között is. Különben meg, 13-14 éves lányoktól mit szeretnétek várni? Kezdjenek el csacsogni azon, hogy nekik milyen volt az első élmény? Értelemszerűen akkor azon menne a vita, hogy ők erről még miért nyilatkoznak, amikor ilyen fiatalok.
Ez a reakció ebben a korban normális és elfogadott. Akik írták a többit, jó eséllyel csak különködni szeretnének, vagy elképzelhető, hogy tényleg idősebbek, de ez esetben nézzünk kicsit reálisan, és vegyük észre, hogy ha adott egy 13 és egy 18 éves, bizony azaz 5 év eszméletlen nagy korkülönbségnek számít, minden téren.
12-13-14 éves kor környékén nem hiába mondják, hogy még nagyon de nagyon gyerek az ember (én nagykorú létemre is annak érzem magam).
ON: Mindentől függetlenül, kattintottam, és egyébként én rosszabbra számítottam a tartalmat illetően. Régebben az ilyen cikkeknél nem volt +18, csak simán berakták a többi közé. Érdekes.
Egyébként, nem, valahogy én sem szeretem, ha valaki ennyire mélyen osztja meg a magánéletét. Ha négyszemközt kérdezik, közeli baráttal/családtaggal megbeszéli, oké, de az "ország-világ ismerje meg, hogy szexelek"-típusú ember számomra mindig pszichológiai szempontból számít jelentősnek, nem az előbb említett téma miatt.
Na, lehet elkezdeni szidni, végeztem
Látom, gyakori lett a "prűd" szó használata. Starityn valamilyen szó mindig fel van kapva, anno a feminizmus volt, most ez. Nem baj, felnövő korosztály.
Na és lám,pont ez az: azért vizsgáljuk már meg, hogy a Starity célközönsége és igazából a javarészt 70%-ból álló kiskamasz tinédzsereknek van fenntartva. Vessetek meg, de a mai fiatalokat elnézve - lefogadom, hogy itt még a nagyobb hangúak is épphogy elmúltak tizennyolc évesek - én inkább annak örülök, ha valaki prűd. Nagyon a két véglet van és az a helyzet, hogy mostanra többen lettek az exhibicionista, magamutogató emberek már a tinédzserek között is. Különben meg, 13-14 éves lányoktól mit szeretnétek várni? Kezdjenek el csacsogni azon, hogy nekik milyen volt az első élmény? Értelemszerűen akkor azon menne a vita, hogy ők erről még miért nyilatkoznak, amikor ilyen fiatalok.
Ez a reakció ebben a korban normális és elfogadott. Akik írták a többit, jó eséllyel csak különködni szeretnének, vagy elképzelhető, hogy tényleg idősebbek, de ez esetben nézzünk kicsit reálisan, és vegyük észre, hogy ha adott egy 13 és egy 18 éves, bizony azaz 5 év eszméletlen nagy korkülönbségnek számít, minden téren.
12-13-14 éves kor környékén nem hiába mondják, hogy még nagyon de nagyon gyerek az ember (én nagykorú létemre is annak érzem magam).
ON: Mindentől függetlenül, kattintottam, és egyébként én rosszabbra számítottam a tartalmat illetően. Régebben az ilyen cikkeknél nem volt +18, csak simán berakták a többi közé. Érdekes.
Egyébként, nem, valahogy én sem szeretem, ha valaki ennyire mélyen osztja meg a magánéletét. Ha négyszemközt kérdezik, közeli baráttal/családtaggal megbeszéli, oké, de az "ország-világ ismerje meg, hogy szexelek"-típusú ember számomra mindig pszichológiai szempontból számít jelentősnek, nem az előbb említett téma miatt.
Na, lehet elkezdeni szidni, végeztem
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. április 27. 16:46
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Ezen mi a +18????
2016. április 28. 15:06
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Végülis, van benne realitás... A harmadik idézettel pedig teljesen egyetértek, szerintem mindenkivel (szinte) megesik. A kommunikáció pedig lehet, hogy neki fontos, de lehetnek olyan emberek is, akiknek meg éppen az a kényelmetlen.
Aki pedig nem múlt el 18 éves, miért olvassa a cikket? Ha pedig elolvassa, ne fűzzön már hozzá véleményt, legalábbis ne buta véleményt. Nem a kedvencem Khloe, mivel nem igazán ismerem a munkásságát, de nőként teljesen megértem az álláspontját, ha ő erről ilyen nyíltan tud beszélni, becsületem, mert sok embernek ez nehezen megy. Az intelligenciájára pedig ezek alapján nem lehet következtetni. Ő mindössze a saját nézőpontját mondta el, ami tényleg egy értelmes vélemény volt, hallottam én már sokkal butább dolgokat is emberektől a szexualitás kapcsán. A "kiteregette a szennyesét" pedig szerintem nem egy találó cím, kissé túlzásnak tartom.
Aki pedig nem múlt el 18 éves, miért olvassa a cikket? Ha pedig elolvassa, ne fűzzön már hozzá véleményt, legalábbis ne buta véleményt. Nem a kedvencem Khloe, mivel nem igazán ismerem a munkásságát, de nőként teljesen megértem az álláspontját, ha ő erről ilyen nyíltan tud beszélni, becsületem, mert sok embernek ez nehezen megy. Az intelligenciájára pedig ezek alapján nem lehet következtetni. Ő mindössze a saját nézőpontját mondta el, ami tényleg egy értelmes vélemény volt, hallottam én már sokkal butább dolgokat is emberektől a szexualitás kapcsán. A "kiteregette a szennyesét" pedig szerintem nem egy találó cím, kissé túlzásnak tartom.
2016. április 30. 10:53
Amikor rákattintottam, ami a tartalmat illeti rosszabbra számítottam, de nem volt hülyeség, amit megfogalmazott az utolsó bekezdésben, sőt épp ellenkezőleg.
2016. május 01. 19:39
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Azt nem értem csak, hogy ez miért 18-as. Egyáltalán semmi botrányos vagy erősen szexuális tartalom sincs benne.
Nem értem mit vannak kiakadva az emberek, hogy 15 évesen vesztette el, mert van aki még addig sem vár.
Nem értem mit vannak kiakadva az emberek, hogy 15 évesen vesztette el, mert van aki még addig sem vár.
2016. május 02. 15:39
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Legalább nem fogok hülyén meghalni
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.