A 31 éves valóságshow-sztár saját alkalmazásán keresztül engedett bepillantást magánélete intim részleteibe.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Kiteregette szextitkait Khloe Kardashian (18+)
2016. április 26. 14:40
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 26. 16:34
Én úgy gondolom, hogy ez nem ránk tartozik, és nem is érdekel minket, de.. szerintem nem mondott hülyeséget.
2016. április 26. 16:34
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Ez undorító ,de jó h mindent megoszt a világgal
2016. április 26. 17:36
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Azt nem akarja elmondani, hogy mikor szart be eloszor? Beliyah nem vagyok prud csak szimplan nem tartozik rank h h szexszel ez a "no"...
2016. április 26. 18:19
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Mekkora egy kib*szott ribanc
2016. április 26. 18:19
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Rákattintottatok, elolvastátok, és még arra is képesek voltatok, hogy leírjátok a véleményeteket, amikben veritek magatokat, hogy ez titeket mennyire nem érdekel.
Számomra felfoghatatlan ez a logika, de lehet velem van a baj.
2016. április 26. 18:36
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Asszem, pont ellenkezőleg. Igen is érdekel titeket , mivel rámentetek a cikkre + még el is olvastátok..
Mennyi sztár osztotta már meg a világgal a szexualis eletét. Most akkor mindenki k*rva ; r*banc meg stb. Nőjetek már fel.
röhejes.
2016. április 26. 18:39
Ránézek erre a nőre és új értelmet lel bennem a "fogyatékos" szó..
De komolyan hogy lehet egy nő ennyire sík hülye??
Senkit nem érdekel a szexuális élete...
De komolyan hogy lehet egy nő ennyire sík hülye??
Senkit nem érdekel a szexuális élete...
2016. április 26. 19:08
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Játsszátok itt a prűd, naiv kislányt, közben meg ki tudja, melyikőtök mit olvas/néz a neten.
Én sem bírom ezt a nőt, de nem azt osztotta meg a világgal, hogy "úristen, milyen jót d*gtam egy sráccal", hanem a saját tapasztalatait, ami a kamaszok nagy részét akkor is érdekli, ha nem vallják be. Tele van az internet ilyen témájú cikkekkel, kérdésekkel, mégse hordjátok el az ilyen cikkek íróit mindenféle "k*rvának", "r*bancnak", mert értelmes dologról beszélnek. Itt mi a különbség? Az, hogy ez a nő híres? Bocsánat, nem tudtam, hogy itt így mennek a dolgok.
Én sem bírom ezt a nőt, de nem azt osztotta meg a világgal, hogy "úristen, milyen jót d*gtam egy sráccal", hanem a saját tapasztalatait, ami a kamaszok nagy részét akkor is érdekli, ha nem vallják be. Tele van az internet ilyen témájú cikkekkel, kérdésekkel, mégse hordjátok el az ilyen cikkek íróit mindenféle "k*rvának", "r*bancnak", mert értelmes dologról beszélnek. Itt mi a különbség? Az, hogy ez a nő híres? Bocsánat, nem tudtam, hogy itt így mennek a dolgok.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: