A 31 éves valóságshow-sztár saját alkalmazásán keresztül engedett bepillantást magánélete intim részleteibe.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Kiteregette szextitkait Khloe Kardashian (18+)
2016. április 26. 14:40
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 26. 16:34
Én úgy gondolom, hogy ez nem ránk tartozik, és nem is érdekel minket, de.. szerintem nem mondott hülyeséget.
2016. április 26. 16:34
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Ez undorító ,de jó h mindent megoszt a világgal
2016. április 26. 17:36
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Azt nem akarja elmondani, hogy mikor szart be eloszor? Beliyah nem vagyok prud csak szimplan nem tartozik rank h h szexszel ez a "no"...
2016. április 26. 18:19
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Mekkora egy kib*szott ribanc
2016. április 26. 18:19
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Rákattintottatok, elolvastátok, és még arra is képesek voltatok, hogy leírjátok a véleményeteket, amikben veritek magatokat, hogy ez titeket mennyire nem érdekel.
Számomra felfoghatatlan ez a logika, de lehet velem van a baj.
2016. április 26. 18:36
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Asszem, pont ellenkezőleg. Igen is érdekel titeket , mivel rámentetek a cikkre + még el is olvastátok..
Mennyi sztár osztotta már meg a világgal a szexualis eletét. Most akkor mindenki k*rva ; r*banc meg stb. Nőjetek már fel.
röhejes.
2016. április 26. 18:39
Ránézek erre a nőre és új értelmet lel bennem a "fogyatékos" szó..
De komolyan hogy lehet egy nő ennyire sík hülye??
Senkit nem érdekel a szexuális élete...
De komolyan hogy lehet egy nő ennyire sík hülye??
Senkit nem érdekel a szexuális élete...
2016. április 26. 19:08
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Játsszátok itt a prűd, naiv kislányt, közben meg ki tudja, melyikőtök mit olvas/néz a neten.
Én sem bírom ezt a nőt, de nem azt osztotta meg a világgal, hogy "úristen, milyen jót d*gtam egy sráccal", hanem a saját tapasztalatait, ami a kamaszok nagy részét akkor is érdekli, ha nem vallják be. Tele van az internet ilyen témájú cikkekkel, kérdésekkel, mégse hordjátok el az ilyen cikkek íróit mindenféle "k*rvának", "r*bancnak", mert értelmes dologról beszélnek. Itt mi a különbség? Az, hogy ez a nő híres? Bocsánat, nem tudtam, hogy itt így mennek a dolgok.
Én sem bírom ezt a nőt, de nem azt osztotta meg a világgal, hogy "úristen, milyen jót d*gtam egy sráccal", hanem a saját tapasztalatait, ami a kamaszok nagy részét akkor is érdekli, ha nem vallják be. Tele van az internet ilyen témájú cikkekkel, kérdésekkel, mégse hordjátok el az ilyen cikkek íróit mindenféle "k*rvának", "r*bancnak", mert értelmes dologról beszélnek. Itt mi a különbség? Az, hogy ez a nő híres? Bocsánat, nem tudtam, hogy itt így mennek a dolgok.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: