Csernobil emlékére – 30 éve történt a végzetes katasztrófa
2016. április 26. 18:55
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Jézusom,ez borzasztó!
2016. április 26. 19:07
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Remek cikk lett! A képek egyben elborzasztóak és meghatóak. A szöveg érdekes, tartalmas lett. A fényképészt is csak csodálni tudom, hogy ilyen helyszínt választott. Csernobilról már jó pár éve hallottam a nálam idősebb rokonaimtól, akik átélték az eseményt. Már akkor is szörnyű volt belegondolni abba, hogy a radioaktivitás miatt rengeteg ember halt még, lett súlyosan beteg vagy kellet elhagynia szülőföldjét. És ezt még a Szovjetunió el is titkolta eleinte.
2016. április 26. 19:16
|
|
rencsike12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.24. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 250979 offline
|
ez hátborzongató,de mik azok a maszkok???
2016. április 26. 19:33
|
|
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline
|
Nagyon tetszettek a képek, és az interjú olvasása közben többször is kirázott a hideg. Végre egy érdekes, megragadó cikk, egy nagyon izgalmas, és kétség kívül szörnyű témáról.
2016. április 26. 20:17
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
ezt szomorú volt olvasni...
2016. április 26. 20:33
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Ag_laja @ 2016.04.26. 15:07)
A te helyedben én erre nem vennék mérget....sőt.
P.S. A cikket holnap ilyenkor szeretném kommentelni,mert valam azt súgja van benne egy-két pontatlanság. Épp addigra megnézem a Csernobil emlékére készített ukrán dokumentumfilmet.
P.S. A cikket holnap ilyenkor szeretném kommentelni,mert valam azt súgja van benne egy-két pontatlanság. Épp addigra megnézem a Csernobil emlékére készített ukrán dokumentumfilmet.
A cikk első részét én írtam, magyar és angol cikkek alapján, szóval kíváncsian várom, milyen pontatlanságokat találsz.
2016. április 26. 20:58
Nekem nagyon tetszenek a képek. De ezt a tragédiát sajnálom :/
2016. április 26. 21:27
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Szomorú történet.. nagyon jó fotósorozat lett.
2016. április 26. 21:43
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Szörnyű dolgok.... a fotósorozat pedig nagyon jól sikerült.
2016. április 27. 06:21
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Szomorú és borzasztó
2016. április 27. 09:26
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Tegnap valamiért az az érzésem támadt, hogy elhagyatott városokról nézek képeket, videókat... hát igen, nem hiába. Hirtelen nem is tudtam, hogy aznap volt a 30. évfordulója ennek a szörnyű tragédiának. Mindig lenyűgöz és egyben nagyon elszomorít ez a téma... de végre egy szépen megírt, tartalmasabb cikk van az oldalon! Kedvenc sztárjaimról is olvasnék hosszabb cikkeket, bár rég jártam itt, lehet van is, körbe fogok nézni!
P.s. Valószínű, hogy egész nap Csernobillal kapcsolatos dokumentum filmeket fogok nézni, az eső még a hangulatot is megadja hozzá.
P.s. Valószínű, hogy egész nap Csernobillal kapcsolatos dokumentum filmeket fogok nézni, az eső még a hangulatot is megadja hozzá.
2016. április 27. 12:58
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Jó cikk, végre érdekes dolgokról is olvasni mostanság az oldalon. Régóta foglalkoztat ez a katasztrófa, sokat olvastam róla, meg filmeket is többet megnéztem. Ide vezet a felelőtlenség és a tervezési hibák. Az ott használt reaktorok már az 50-es években is elavultnak számítottak, már akkoriban Teller Ede is megmondta, hogy nem szabadna ezt a konstrukciót (RBMK) használni, mert nagyon veszélyes és instabil, nem jól szabályozható a bennük lezajló folyamat.
Egy dolog, amit javítanék, sajnos nagyon sok helyen így mondják, írják, ezért nagyon pontatlanul így terjedt el a köznyelvben: sugárfertőzés ez nem jó szó, mivel a sugárzás nem baktérium, vírus, ami megfertőzés. Van sugárbetegség, amit a sugárzás okoz a szervezetben, van a sugárszennyezés, amit a felületekre került radioaktív anyagok okoznak. Sugármérgezéssel is találkoztam már az interneten, na ugyanúgy az is helytelen megnevezés.
Egy dolog, amit javítanék, sajnos nagyon sok helyen így mondják, írják, ezért nagyon pontatlanul így terjedt el a köznyelvben: sugárfertőzés ez nem jó szó, mivel a sugárzás nem baktérium, vírus, ami megfertőzés. Van sugárbetegség, amit a sugárzás okoz a szervezetben, van a sugárszennyezés, amit a felületekre került radioaktív anyagok okoznak. Sugármérgezéssel is találkoztam már az interneten, na ugyanúgy az is helytelen megnevezés.
2016. április 27. 18:44
azért ezzel még meg lehetett volna toldani a cikket:
a radioaktív felhő vonulásának útja Európa/Szovjetunió felett:
a radioaktív felhő vonulásának útja Európa/Szovjetunió felett:
2016. április 27. 19:05
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Érdekesek lettek a képek.
A cikk is jó / szomorú.
A cikk is jó / szomorú.
2016. május 01. 21:02
|
|
Szivárványlány99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 230239 offline
|
Elég szomorú, de fontosak az ilyen cikkek, hogy a mi generációnk is tisztában legyen ezekkel a dolgokkal. Amikor egy idős bácsi 1956-os eseményekről tartott előadást nekünk azt mondta "Fontos hogy tudjátok milyen szörnyű dolgok történtek, hogy ne kövessétek el ugyanazokat a hibákat" Ez Csernobilra is igaz.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: