Ez a szingli lány az internet új sztárja
2016. április 25. 18:04
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
De vicces
2016. április 25. 18:10
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Vicces.
2016. április 25. 18:48
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Ez nagy :DDD
2016. április 25. 19:00
|
|
I.Am.Not.A.Mundaneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 255178 offline
|
Best <3
2016. április 25. 19:17
Ez nem vicces, ez undorító
(Szerintem direkt csinálta, lehet látni hogy mikor meglátja magát a kivetítőn elkezd egyre hevesebben enni és pofákat vágni)aminek igen,semmi értelme sincsen (szóljatok be nyugodtan) de ahogy már korábban is említettem szerintem ez undorító!!
Lehet viccnek szánta de mindenkinek más jelenti azt hogy vicces..
(Szerintem direkt csinálta, lehet látni hogy mikor meglátja magát a kivetítőn elkezd egyre hevesebben enni és pofákat vágni)aminek igen,semmi értelme sincsen (szóljatok be nyugodtan) de ahogy már korábban is említettem szerintem ez undorító!!
Lehet viccnek szánta de mindenkinek más jelenti azt hogy vicces..
2016. április 25. 19:50
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Áháháhá, síííírok!
Mintha csak magamat látnám.
Mintha csak magamat látnám.
2016. április 25. 20:45
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
Lol
Nagyon szépen eszik
D
2016. április 25. 21:03
B.T.S
Egyetértek. Ez nem poén, hanem közönségesség/bunkóság. Nem igaz, hogy nem tudott volna normálisan, csukott szájjal enni -.-
Egyetértek. Ez nem poén, hanem közönségesség/bunkóság. Nem igaz, hogy nem tudott volna normálisan, csukott szájjal enni -.-
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: