Korábban csak pletyka volt, mostanra azonban megerősítésre került: ismét filmvászonra viszik a Jumanjit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Remake készül a Jumanjiból
2016. április 25. 13:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 25. 13:15
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
woow már várom
2016. április 25. 16:05
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Elégé érdekes ez a hír!
Kíváncsian várom a folytatást.
A régi filmet is nagyon szerettem ezért kíváncsi leszek hogy az újított változata mennyire sikerül jóra.
Dwayne Johnson elégé kedvelem így örömmel töltene el ha ő kapná a főszerepet.
Kíváncsian várom a folytatást.
A régi filmet is nagyon szerettem ezért kíváncsi leszek hogy az újított változata mennyire sikerül jóra.
Dwayne Johnson elégé kedvelem így örömmel töltene el ha ő kapná a főszerepet.
2016. április 25. 19:14
Imádom! Kíváncsi vagyok milyen lesz az új változata
2016. április 25. 19:25
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Úristen, remélem, nem Dwayne lesz a főszereplő!
A készítőinek meg ajánlom, hogy ne csesszék el! Nehezen tudom elképzelni egy teljesen más szereplőgárdával ezt a filmet, de azért adok majd neki egy esélyt.
A készítőinek meg ajánlom, hogy ne csesszék el! Nehezen tudom elképzelni egy teljesen más szereplőgárdával ezt a filmet, de azért adok majd neki egy esélyt.
2016. április 25. 19:45
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1472 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Jumanji Robin Williams nélkül naa neeeee
Bár tudom hogy meg halt Robin Williams és ezért nem lehet a filmben de akkor is. Ki az a színész aki tud olyan lenni mint ő volt? Hát nagyon remélem hogy valami jót alkotnak mert más kép nem lesz jó a film.
2016. április 25. 20:39
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Én félek tőle hogy elrontják, szerintem az előző filmet nem tudja felülmúlni, de majd meglátjuk
Gyerekkorom egyik kedvenc filmje
2016. április 25. 21:18
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
Minek!!! nem értem.. nem hiszem el.. miért nem volt jó az az egy film.. mindek kell belőle még 1???? hm... hülyék esküszöm.. Főleg ez egy igazi Robin Williams film volt.. legalább lehettek volna tisztelettel érte... mindenkinek ő jut róla eszébe..ha meghallja hogy Jumanji.
2016. április 26. 18:15
Kíváncsian várom, hogy milyen lesz! Még az eredetit sem láttam szerintem, de majd bepótolom!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: