Az Alkonyat-filmek sztárja ismét az egyedülállók népes táborát erősíti.
A teljes cikkhez kattints ide!
Robert Pattinson lefújta az esküvőt és kiadta FKA Twigs útját
2016. április 25. 10:49
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 25. 13:21
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
hát ez érdekes... :/
2016. április 25. 14:29
Valahogy sejtettem,hogy nem maradnak meg egymás mellett túl sokáig.
2016. április 25. 15:28
Nahát, mi ez itt? Pedig épp az jutott eszembe, hogy legalább még ők nem szakítottak! Bár nem tartottam kettejüket egy álompárnak, az átlagnál (értsd: általános sztárszerelmek) hosszabb kapcsolatukból azt vontam le, hogy jól megvannak.. Na mindegy, sajnálom.
2016. április 25. 16:14
Furcsa pár voltak, de azért sajnálom, hogy szakítottak...
2016. április 25. 17:05
Na ekkora idiótát mint ez a pasas alig találni! Végre valaki aki elfogadja az összes hülyeségét és szerintem igenis összeillenek. Erre elhagyja, hát gratulálok. Nem csoda, hogy annyian utálják.
2016. április 25. 18:12
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Na végre kidobta ezt a csajt! Nem igazán illettek össze
2016. április 25. 18:33
Egyáltalán nem illettek össze, szerintem jobb, hogy Rob dobta a csajt. (Egyébként Hoxa18 igazad van FKA-t illetően, nem egy hagyományos szépség az biztos:DD)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: