3 hónapos lett Freddie Tomlinson – friss képeken a kicsi
2016. április 25. 17:28
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Kis cukorfalat
2016. április 25. 17:44
|
|
Werchy11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 255145 offline
|
Hát, mit mondjak... Ez a Freddie valami gyönyörű egy kisbaba. <3 Louis és Briana pedig remek szülők! És én is tudom hogy a rajongótábor egy része ellenük van, de nekem mondja meg valaki hogy miért?? Ez a csöppség nem akar, nem is tud ártani a bandának. Viszont a legjobb/kitartóbb rajongók mellettük állnak.. Hagyjuk ezt a sok beszédet. Örüljünk hogy van egy One Direction baba, aki most ünnepli a 3. hónapját!! <3
Legboldogabb, legszebb 3. hónapot, Mi kicsi Freddienk! Szeretünk, ahogy az apukáját is! <3 <3
2016. április 25. 18:22
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nagyon aranyos kisbaba.
2016. április 25. 19:03
|
|
I.Am.Not.A.Mundaneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 255178 offline
|
Tiszta cuki
2016. április 25. 19:44
|
|
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline
|
anzi7: Nem szokásom interneten keresztül veszekedni, de attól tartok ez most elkerülhetetlen tekintve, hogy súlyos problémák vannak a szövegértéseddel!
Kicsit részletesebben:
-Nem általánosítottam, 95%-ot írtam és nem 100%-ot vagy "mindenki"-t. Eme gyönyörű számmal csak utalok a TÖBBSÉGRE. Elmagyarázzam a többség szó jelentését is vagy azt nem kell?
Mellesleg biztos, hogy jóval többen normálisak ezzel csak célozni akartam arra, hogy sokan már nem imádják példaképüket/kedvencüket, hanem őrült megszállottai és tökéletes példa erre Briana zaklatása, mert szerintem (feltételezem nem vagyok egyedül) beteg egy anyának olyanokat írogatni, h kamu a gyereke. "Pár" éven belül, ha az a szegény gyerek megtalálja azokat a hozzászólásokat, mit fog gondolni?
-Nem ítéltem el senkit és Free Rider sem, amiért egyetértett velem. Az ázsiaiak és arabok elítélése rasszizmus, a melegek olyan emberek, akik nem tettek/tesznek rosszat azzal, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, de itt nem nem erről volt szó, hanem arról, hogy a sok primitív rajongó miket írogat meggondolatlanul ráadásul az állítólagos példaképének a családtagjának!!! (A sok nem mindenkit jelent!)
-Én is csak interneten keresztül ismerem Brianát és nekem is szimpatikus, de te ohh nagy látnok biztos tudod, hogy én kit kedvelek és kit nem?! Nem szidtam... "Mellesleg bosszantó, h az apuco naon cuki, de az anyuka meg egy elvetemült, aki megerőszakolta szegényt Louis Tomlinsont." Ezt úgy hívjuk, hogy cinizmus. Ezzel pont, hogy Brianát védtem, hogy ne csináljon úgy a TÖBBSÉG, mintha Briana kihasználta volna a fiút. Kettejüké az az aranyos kisbaba, kettejük gyümölcse.
-[/i]"Most nyílván mindenki mondja, h "Louis milyen szuper apuci" (mert a képekből ez jön le), de nem biztos, h tényleg olyan szuper..."[/i] NEM képzelegtem és semmilyen megérzésről nem volt szó csak a te agyacskádban! Nem azt mondtam, hogy szörnyű apa, hanem hogy nekem a képek kicsit megjátszottak (mert tökéletesnek akarnak tűnni) és, hogy nem képek alapján kell véleményt alkotnunk (és ez lehet "rossz" vagy "jó" egyaránt) nekünk kívülállóknak!
-A "bizonyítékaidról" meg annyit, hogyha Louis egy photoshoppolt képen "összever" valakit, akkor te azt elhiszed, mert az egy perdöntő bizonyíték?!
-Nem akarsz személyeskedni?! Majd ha én megérzem, hogy betört az orrod, mert átnyúltam a gépen még az milyen megérzés lesz! Bocsi, nem akartam személyeskedni...
Most támadhatsz az agresszióval, de mielőtt még kifutnál a világból; nem fogok "átnyúlni" a monitoron, de megérdemelnéd, amiért ismeretlenül olyasvalakinek a családjáról alkotsz véleményt, aki egy rossz szót nem szólt hozzád... Az meg, hogy csak azért írtad ezt, mert példálózni szerettél volna és nem személyeskedni, attól még ez személyeskedés. Lennél olyan drága, hogy kimásolod a hozzászólásomból a "Megérzem, hogy rossz szülők" mondatot? Köszönöm, de nem valószínű, hogy megtalálod, mert nem írtam ilyet!
Ui.:Ha primitívnek gondolná valaki a véleményemet, a szíve joga, de szerintem senki sem szereti, ha kiforgatják a szavait és hazugságokat állítanak róla +a családjával példálóznak, mert nem tudnak jobb példát, holott nem is ismerik a másikat...
Ui2.: anzi7: Azért mert mosolygósokat teszel a felesleges megjegyzésedbe, attól még nem lesz szimpatikusabb, amit írsz.
-Nem általánosítottam, 95%-ot írtam és nem 100%-ot vagy "mindenki"-t. Eme gyönyörű számmal csak utalok a TÖBBSÉGRE. Elmagyarázzam a többség szó jelentését is vagy azt nem kell?
-Nem ítéltem el senkit és Free Rider sem, amiért egyetértett velem. Az ázsiaiak és arabok elítélése rasszizmus, a melegek olyan emberek, akik nem tettek/tesznek rosszat azzal, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, de itt nem nem erről volt szó, hanem arról, hogy a sok primitív rajongó miket írogat meggondolatlanul ráadásul az állítólagos példaképének a családtagjának!!! (A sok nem mindenkit jelent!)
-Én is csak interneten keresztül ismerem Brianát és nekem is szimpatikus, de te ohh nagy látnok biztos tudod, hogy én kit kedvelek és kit nem?! Nem szidtam... "Mellesleg bosszantó, h az apuco naon cuki, de az anyuka meg egy elvetemült, aki megerőszakolta szegényt Louis Tomlinsont." Ezt úgy hívjuk, hogy cinizmus. Ezzel pont, hogy Brianát védtem, hogy ne csináljon úgy a TÖBBSÉG, mintha Briana kihasználta volna a fiút. Kettejüké az az aranyos kisbaba, kettejük gyümölcse.
-[/i]"Most nyílván mindenki mondja, h "Louis milyen szuper apuci" (mert a képekből ez jön le), de nem biztos, h tényleg olyan szuper..."[/i] NEM képzelegtem és semmilyen megérzésről nem volt szó csak a te agyacskádban! Nem azt mondtam, hogy szörnyű apa, hanem hogy nekem a képek kicsit megjátszottak (mert tökéletesnek akarnak tűnni) és, hogy nem képek alapján kell véleményt alkotnunk (és ez lehet "rossz" vagy "jó" egyaránt) nekünk kívülállóknak!
-A "bizonyítékaidról" meg annyit, hogyha Louis egy photoshoppolt képen "összever" valakit, akkor te azt elhiszed, mert az egy perdöntő bizonyíték?!
-Nem akarsz személyeskedni?! Majd ha én megérzem, hogy betört az orrod, mert átnyúltam a gépen még az milyen megérzés lesz! Bocsi, nem akartam személyeskedni...
Ui.:Ha primitívnek gondolná valaki a véleményemet, a szíve joga, de szerintem senki sem szereti, ha kiforgatják a szavait és hazugságokat állítanak róla +a családjával példálóznak, mert nem tudnak jobb példát, holott nem is ismerik a másikat...
Ui2.: anzi7: Azért mert mosolygósokat teszel a felesleges megjegyzésedbe, attól még nem lesz szimpatikusabb, amit írsz.
2016. április 25. 21:13
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Olyan cukik,Freddie tiszta Louis ♡♡ ❤❤❤
2016. április 25. 21:28
|
|
liluska888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.10. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 252187 offline
|
Istenem de aranyosak! *.* Olyan jó hogy Louis boldog
2016. április 25. 22:44
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Tündéri babájuk van. És igen, lehet őket bántani amiatt hogy a pici "becsúszott", de szerencsére teljesen megvannak és egészséges kapcsolatot építettek ki egymással. A babának is ez a legjobb!
2016. április 25. 23:03
Imadom ezt a gyereket, a szuleivel egyutt, ellentetben az ureshitu directionerekkel.
2016. április 26. 14:39
|
|
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline
|
Lisaxx(anzi7): Nyugodtan felvállalhatod a "vélemény" az eredeti felhasználódon! Nyílván most nekem is le kéne alacsonyodnom hozzád, de csak te vagy ennyire primitív...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: