Büszke szülei megünnepelték, hogy három hónappal ezelőtt megérkezett életükbe a kisfiú.
A teljes cikkhez kattints ide!
3 hónapos lett Freddie Tomlinson – friss képeken a kicsi
2016. április 25. 09:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 25. 11:23
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Nagyon édes kisfiú! És ha valaki összehasonlítja a képeket Louis gyerekkori fotóival, igenis látszik a hasonlóság közöttük. Később még jobban hasonlítani fog majd, ezt a fanyalgók is jobb ha elfogadják. Édes kis cukipofi!!!!
2016. április 25. 12:24
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Tisztára beállított érzés van a képeken, semmi kicsi hiba ami ált minden foton látszik sztem rendesen ki photoshoopolják a képeket mielött felrakják... annyira nem természtesek ezek a képek számomra... tul beálitot és kész!
2016. április 25. 12:50
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Ó máj gád!!! De cukorborsóooooo.
2016. április 25. 13:21
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
nagyon aranyos baba
2016. április 25. 14:37
|
|
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline
|
A cikkben van egy icipici hiba; a két említett személy sosem járt csak (khm) volt köztük. A képek nekem egy kicsit műek... Most nyílván mindenki mondja, h "Louis milyen szuper apuci" (mert a képekből ez jön le), de nem biztos, h tényleg olyan szuper...De ne legyen igazam... Mellesleg bosszantó, h az apuco naon cuki, de az anyuka meg egy elvetemült, aki megerőszakolta szegényt Louis Tomlinsont. (1D fanok ne jöjjönek hisztizni, mert a banda rajongóinak a 95% mentálisan beteg ember, mert amit már műveltek az beteges. Példa erre: Briana Jungwirth.)
2016. április 25. 15:26
Aranyos baba, de azt mégse felejtsük el, hogy Louis és Briana már nincsenek együtt..
2016. április 25. 15:42
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Remélem a képeket látva minden elmebeteg rajongó befejezi végre az olyan képtelen képzelgéseit, hogy "a baba nem is létezik, csak kitalálták az egészet". Lehet, hogy a képeknek nagyon is beállított és kicsit sem természetes hatása van, de attól még egy élő, lélegző csecsemőről van szó, nem pedig egy misztikus lényről, amiről mindenki azt hiszi, hogy csak mese. Tegyétek túl magatokat a tényen, hogy a kis Louis-tok felnőtt ember és apa. Akinek nem inge, ne vegye magára.
2016. április 25. 15:43
|
|
rencsike12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.24. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 250979 offline
|
DE enni való ez kis törpike
<3
2016. április 25. 15:53
Idézet (Andiie @ 2016.04.25. 14:37)
A cikkben van egy icipici hiba; a két említett személy sosem járt csak (khm) volt köztük. A képek nekem egy kicsit műek... Most nyílván mindenki mondja, h "Louis milyen szuper apuci" (mert a képekből ez jön le), de nem biztos, h tényleg olyan szuper...De ne legyen igazam... Mellesleg bosszantó, h az apuco naon cuki, de az anyuka meg egy elvetemült, aki megerőszakolta szegényt Louis Tomlinsont. (1D fanok ne jöjjönek hisztizni, mert a banda rajongóinak a 95% mentálisan beteg ember, mert amit már műveltek az beteges. Példa erre: Briana Jungwirth.)
Teljesen egyetértek
2016. április 25. 15:58
Istenem de édes olyan kis zabálnivaló baba és nagyon szép.Örülök h boldogok és más nem is számít.
2016. április 25. 16:17
Annyira aranyos baba. Jo latni, hogy Louis bolgod.
2016. április 25. 16:39
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Free Rider és Andiie attól még,hogy vannak elvetemült és nem túl épeszű fanok, nem kell az egész rajongótábort elítélni! Ez ugyanolyan szánalmas és gonosz kijelentés volt, mint elítélni minden arab, ázsiai esetleg meleg stb. embert. Nem egy, kettő de nem is 100 alapján ítélünk el valakit, csakis önmagáról! Szóval ne általánosítsatok,mert ez rám nézve is sértő! Én bírom Brianát, vagyis teljesen elvagyok vele. Nem szidom, nem ócsárolom, a gyerek nem csak rajta,hanem Louison is múlt, és kettejük gyümölcse ez a drágaság
Louis pedig szerintem remek apuka, mint ahogy Briana is remek anyuka. Legalábbis ezt kell hinnünk amíg nincs tényleg valami "bizonyíték" az ellenkezőjéről! Minek képzelgünk? Hogy biztos rossz szülők, én ezt megérzem! A fenét!! Én is megérzem mindjárt,hogy a te szüleid milyen szülők voltak (ezt csak azért írtam,hogy bemutassam tények nélkül ez milyen abszurd egy kijelentés, nem akartam személyeskedni)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: