Nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is nagyon fontos fogaink tisztán tartása. Lássuk, miért!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezért ne hagyd ki soha a fogmosást!
2016. április 22. 11:40
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 22. 12:21
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Én mindig mosok fogat, ha pedig nem, akkor rágózok. ^^
2016. április 22. 12:28
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Én mindennap kétszer mosok fogat, plusz fogselymezek is, mégis rengeteg baj van a fogaimmal. Több is van, ami kilyukadt, így szinte hetente járok fogorvoshoz! És mindezt részben azért, mert a fogaim nagyon össze vannak szorulva.
Szóval, nem minden a fogmosás (csak részben), és a cikkből kihagyták, a fogak helyzetét, állását!
Szóval, nem minden a fogmosás (csak részben), és a cikkből kihagyták, a fogak helyzetét, állását!
2016. április 22. 14:08
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Én reggel és este mindennap.
2016. április 22. 17:41
Háromszori fogmosás a legpraktikusabb! De általában én is csak kétszer mosom! Csak nem elég hosszú ideig...
Wanheda.
Pedig vannak olyan emberek, akik nem mosnak fogat... Igaz, nem a legfelemelőbb dolog...
Wanheda.
Pedig vannak olyan emberek, akik nem mosnak fogat... Igaz, nem a legfelemelőbb dolog...
2016. április 22. 19:51
|
|
Rosettevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.15. Hozzászólás: 252 Csatolások: 12 Azonosító: 255663 offline
|
1.-pipa
2.-x(de már veszek)
3.-pipa
4.-x, mivel elektromos fogkefém van, ezért csak a tetejét, amivel mosom a fogam, azt cserélem.
5.-x, mivel ha már csak pár napra elegendő fogkrémem van, veszek újat.
2.-x(de már veszek)
3.-pipa
4.-x, mivel elektromos fogkefém van, ezért csak a tetejét, amivel mosom a fogam, azt cserélem.
5.-x, mivel ha már csak pár napra elegendő fogkrémem van, veszek újat.
2016. április 23. 15:51
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Utálok fogat mosni (nem, nem hagyom ki ettől függetlenül), mert bármilyen fogkrémtől rémesen kiszáradok, sőt van olyan, amitől kifejezetten émelygek. De szerencsére soha semmi baj nem volt a fogaimmal.
2016. április 23. 17:17
|
|
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline
|
Én mindig mosok fogat.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: