Elhunyt a legendás énekes, Prince
2016. április 22. 01:10
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Mikor anyum megkérdezte, hogy hallottam-e a hírt, azt hittem ez csak egy rossz tréfa. Még most is nehezen tudom elhinni, hogy ez mind a valóság. Nehéz felfogni, mert annyira váratlanul történt. Nem mondom magam első számú Prince rajongónak, de kiskoromban is már tisztában voltam személyével, jó néhány dalát pedig konkrétan rongyosra hallgattam pár évvel ezelőtt. Egyedi stílusa volt, pár másodperc után meglehetett állapítani, hogy ez bizony egy hozzá köthető dal. Maradandót alkotott a zenei világban. R.I.P
2016. április 22. 05:30
|
|
White Soulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 250587 offline
|
Nyugodjon békében!
2016. április 22. 06:01
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Nem tudom ki volt ő, talán egyszer hallottam a nevét. Hát Isten veled Prince. Örök és boldog életet ott fent.....
2016. április 22. 06:28
|
|
InoriGothGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 404 Csatolások: 115 Azonosító: 249469 offline
|
Nyugodjon békében.
2016. április 22. 06:36
Nem ismertem de azért hogy ne legyek bunkó.. nyugodj békében.♡
2016. április 22. 08:16
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Úristen nem hiszem el, nem tudom felfogni h meghalt. Ő egy legenda volt
Az angyalok őrizzék örök álmodat
2016. április 22. 08:34
Borzasztó. Nyugodjon békében.
Nem túl szerencsés ez az év.
És még mindig nem tudom felfogni azt sem, hogy hogy a fenébe nem hallottak még egyesek felőle?
És még mindig nem tudom felfogni azt sem, hogy hogy a fenébe nem hallottak még egyesek felőle?
2016. április 22. 08:53
Ez borzasztó. Ebben az évben sorra veszítjük a tehetségesebbnél tehetségesebb embereket. Nyugodjék békében!
2016. április 22. 09:18
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Nem tartozott a kedvenceim közé de azért szívből sajnálom nyugodjon békében.
A halálát homály fedi mint minden más elhunyt hírességnek.
Sok a titok ami bosszant engemet.
A rajongóknak tartoznak az igazsággal!!
De jól elvannak a találgatásokkal
A halálát homály fedi mint minden más elhunyt hírességnek.
Sok a titok ami bosszant engemet.
A rajongóknak tartoznak az igazsággal!!
De jól elvannak a találgatásokkal
2016. április 22. 09:52
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
NE
Jézusisten. Most kb ugyanúgy meglepődtem mint MJ halálánál. Persze a reakcióm azért nem ugyanaz, mert sosem szerettem úgy igazán de azért ő is egy legenda
Nyugodjon békében
2016. április 22. 10:21
Voltak jó számai! A popzene egyik nagy ikonja volt! Sajnálom őt!
2016. április 22. 10:32
Idézet (Flower...Love @ 2016.04.22. 08:34)
...És még mindig nem tudom felfogni azt sem, hogy hogy a fenébe nem hallottak még egyesek felőle? 
És ezt még hangoztatják is.
on: Megdöbbentő volt azt látni, hogy a közösségi oldalak sorra telnek meg az emberek részvétüket kinyílvánító posztjaival. Először nem is akartam elhinni... Nyugodjék békében!
2016. április 22. 14:10
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Már a rádióban is ez megy..... 

2016. április 22. 15:51
Sorra veszítjük el az igazán tehetséges embereket...Nyugodjon békében!
2016. április 22. 15:59
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Nyugodj békében, Prince! Sosem felejtünk el.
Ez az év nem túl szerencsés, sorban veszítjük el a tehetségesebbnél tehetségesebb embereket. Év végén Lemmy, aztán David Bowie és Alan Rickman. Borzasztó.
Ez az év nem túl szerencsés, sorban veszítjük el a tehetségesebbnél tehetségesebb embereket. Év végén Lemmy, aztán David Bowie és Alan Rickman. Borzasztó.
2016. április 22. 16:40
|
|
krisz5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 244321 offline
|
Sosem volt a kedvencem, de mint ember imádtam. A különcsége, az egyedisége, az h mert önmaga lenni. A hangját szerettem csak valamiért a zenéje nem jött át úgy, mint pl David Bowie-nál Michael Jackson-nál Madonna-nál Celine Dion-nál és a többi nagy legendánál. Egyszerűen borzasztó, hogy egy ilyen fantasztikus ember, mint ő ilyen fiatalon kell, hogy meghalljon.
:'( Emlékszem mikor az egyik felesége egy interjúban azt mondta, hogy mikor kinyitotta Prince szekrényét meglátta, hogy a férjének még nálánál is több magassarkúja van
dőltem a nevetéstől..ilyen apróságok jutnak eszembe róla pedig nem vagyok a régi generáció tagja (bár az lennék). Ma már nincsenek olyan jó számok mint korábban és olyan hírességek akikre azt lehetne mondani, hogy ő még nagyon sokra viszi. Az egyetlen ilyen, akiről ezt ellehet mondani az Lady GaGa. Sokan nem értenek velem egyet, de számomra ő egy legenda. Illetve még Kylie Minogue, aki számomra az igazi Pop Hercegnő. Sokkal előbb lett híres mint Britney(aki mellesleg énekelni sem tud) és sokkal jobb és maradandóbb számokat is adott ki a kezei közül. Nyugodj békében Prince! Emlékeinkben a csillagod örökké fényleni fog <3 :'(
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

3 felhasználónak tetszik: