Imádom! Bár ez csak a prológus, engem már levettek a lábamról. Ők igazi előadók, akik nekünk és rólunk énekelnek nem csupán annyiról, hogy " Bébi bébi de szeretlek..." Minden tökéletes amit csinálnak.
Bangtan hwaiting!!
A BTS szerint örökké fiatalok vagyunk – klippremier
2016. április 22. 18:54
2016. április 22. 22:29
Nos, az igazat megvallva, első hallásra egyáltalán nem jött be, és még sosem hallottam róluk. De már annyiszor meghallgattam, mert annyira fülbemászó, végül megimádtam. Nem tudom sajnos, hogy miről szól, egyáltalán nem (jó, a címe az oké
), de majdnem elbőgtem magam. Lenyűgöző a fiúk hangjai, maga a klip is király, szimpatikusak... Sorolhatnám! Így tovább fiúk! Megtaláltam a következő bandát, akik után mostantól mindig érdeklődni fogok!
2016. április 23. 11:02
|
comemierdaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 255836 offline
|
Emberek! Ez nem comeback volt, csak egy teaser féle videó. Még csak ezután fog jönni a fiúk MV-je, persze hogy nem annyira igényes klip mint pl az I need u. (Azt meg hozzá tenném hogy itt már mindegyik meghalt, úgy maradtak örökké fiatalok hogy fiatalon haltak meg.)
2016. április 23. 11:35
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Pocok2001:
Eleinte én is így gondoltam, de mostanában az a teória terjedt el, hogy csak Jin halt meg, YouTube-on fent van egy csomó ilyen videó, és tényleg logikusabb ez a verzió...
Eleinte én is így gondoltam, de mostanában az a teória terjedt el, hogy csak Jin halt meg, YouTube-on fent van egy csomó ilyen videó, és tényleg logikusabb ez a verzió...
2016. április 23. 17:18
|
|
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline
|
Nem jön be. Bocsi.
2016. április 23. 18:52
Én nagyon bírom a srácokat, írtó tehetségesnek vélem őket, viszont maga a dal nem igazán tetszett. Ellenben a szövege sokatmondó, amin még én is megkönnyeztem. Le a kalappal Rap monnie előtt! Az mv-vel kapcsolatban, tényleg gyönyörűre sikeredett, de szívesen elbeszélgetnék a syleist-tal...imádom Taehyung-ot, viszont ez az ing féleség, nem igazán áll jól neki >~<
Illetve ez a ,,három mv-vel készülnek a srácok" ELVILEG csak félreértés, rosszfordítás. Az I Need U, Run, illetve most a Young Forever együttvéve az a bizonyos három klipp. Ha, viszont tévednék, sajnálom. Én így tudtam
Illetve ez a ,,három mv-vel készülnek a srácok" ELVILEG csak félreértés, rosszfordítás. Az I Need U, Run, illetve most a Young Forever együttvéve az a bizonyos három klipp. Ha, viszont tévednék, sajnálom. Én így tudtam
2016. április 24. 12:53
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
nem jön be annyira
2016. április 25. 20:32
|
|
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline
|
Imádom a B.T.S nagyon jó az új számuk
2016. április 29. 14:02
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Idézet (Rina00 @ 2016.04.23. 18:52)
Én nagyon bírom a srácokat, írtó tehetségesnek vélem őket, viszont maga a dal nem igazán tetszett. Ellenben a szövege sokatmondó, amin még én is megkönnyeztem. Le a kalappal Rap monnie előtt! Az mv-vel kapcsolatban, tényleg gyönyörűre sikeredett, de szívesen elbeszélgetnék a syleist-tal...imádom Taehyung-ot, viszont ez az ing féleség, nem igazán áll jól neki >~<
Ez nem félreértés, hanem igaz. Május másodikán jön a következő MV-jük "Fire" címmel.
2018. május 16. 09:27
Befejező része a trilógiának... Hm, ez is nagyon tetszik! ♡
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: