A héttagú dél-koreai fiúbanda, a BTS idei visszatérése hivatalosan is megkezdődött, hisz a csapat új albumának előfutáraként egy új dallal és klippel örvendeztették meg rajongóikat.
A teljes cikkhez kattints ide!
A BTS szerint örökké fiatalok vagyunk – klippremier
2016. április 20. 17:12
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Na ez a klip egy kicsit tönkreverte a teóriám, de még mindig úgy gondolom, hogy mindenki meghalt, Suga felgyújtotta magát, Hobie begyógyszerezett, Jungkookot elütötte az autó, V levetette magát... de Rapmonban nem vagyok biztos. Egy kicsit hülyén hangzik, hogy csak Rapmon él... No mindegy a szám és a klip is naisz, bár a mostani legjobb comeback a Block B Toy és szőke Bixxü Ken *-*
2016. április 20. 17:27
TÖKÉLETES ♥♥♥♥
Imádom a számot és a klipet is úgy ahogy van,le a kalappal a fiuk előtt <33 Nem vártam mást tőlük♥♥
I LOVE B.T.S
Imádom a számot és a klipet is úgy ahogy van,le a kalappal a fiuk előtt <33 Nem vártam mást tőlük♥♥
I LOVE B.T.S
2016. április 20. 17:52
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Őszintén szólva többet vártam tőlük. :\
2016. április 20. 17:53
Végigbőgtem az egész dalt..imádom őket már 1 éve <3
BTS forever <33333
BTS forever <33333
2016. április 20. 18:34
|
|
RinaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 218375 offline
|
Gyönyörű. Mind zeneileg és esztétikailag is egyszerűen kifogásolhatatlan. Csodálatos munkát végeztek, az előbbi klipekre tett utalások szerintem pedig már minden ARMY agyát csak tovább húzzák. XD Nagyon kíváncsian várom az albumot! ^^
2016. április 20. 20:09
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Végre róluk is van cikk <3 Ők a mindenem és sosem okoznak csalódást. Ez is ahogy a többi dalaik is tökéletes lett. A koncepció nagyon tetszett <3 amikor kiadnak új videoklipet sosem bírom ki sírás nélkül. Dél-Korea legcsodálatosabb csapata és az is marad <3
2016. április 20. 20:28
Legalább most már róluk is van cikk amit majd szeretek elolvasni.Nagyon szeretem őket és amikor kiadnak egy klipet egyből megtetszik .IMÁDOM!!!!!!
2016. április 20. 21:01
Először is nagyon örülök, hogy róluk is van cikk. Köszönjük!
A fiúkban pedig nem kellet csalódnom. A dal, a klip, minden csodálatos lett, engem meg is hatott. Imádom
Le a kalappal előttük!<3 És természetesen az albumot is nagyon várom.^^
2016. április 21. 00:46
Szerintem vannak ennél sokkal jobb dalaik is. Ez nem annyira tetszett...
2016. április 21. 13:21
Nagyon örülök,hogy végre róluk is van egy cikk,bárcsak a VIXX-ről is lenne.
Mikor először meghallottam ezt a dalt boldog,szomoru csalódott es kimerült voltam egyszerre. A dal mondanivalója nagyon tetszik,ezúttal sem csalódtan bennük. Dèl-Korea büszkeségei! Olyanok mint a BIGBANG anno.
Mikor először meghallottam ezt a dalt boldog,szomoru csalódott es kimerült voltam egyszerre. A dal mondanivalója nagyon tetszik,ezúttal sem csalódtan bennük. Dèl-Korea büszkeségei! Olyanok mint a BIGBANG anno.
2016. április 21. 15:55
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Imádom.Sosem okoztak még csalódást,most se:D Szerintem gyönyörű lett.A dal is, meg minden.:3 Csak Így tovább!
2016. április 21. 18:12
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Fantasztikus ez a dal!! ♥ Az I Need U-nak és a Run-nak sokkal igényesebb klipje lett, azt hittem, erre is több figyelmet fognak fordítani, kicsit csalódtam ezzel kapcsolatban.
@Rosette: Szerinted az a fiatal, aki gördeszkázik és lazán öltözködik, or what?...
@Rosette: Szerinted az a fiatal, aki gördeszkázik és lazán öltözködik, or what?...
2016. április 21. 19:35
Idézet (Rosette @ 2016.04.21. 07:41)
Nem szeretem az ilyen k-pop-okat, de vlki szerint jó....hát....meg szerintük egy 100 éves öregember is gördeszkázik, lazán öltözködik?
Hidd el, a K-popperek se szeretnek téged. Főleg én nem.
Dalról pedig... Szerelem első hallásra.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: