A héttagú dél-koreai fiúbanda, a BTS idei visszatérése hivatalosan is megkezdődött, hisz a csapat új albumának előfutáraként egy új dallal és klippel örvendeztették meg rajongóikat.
A teljes cikkhez kattints ide!
A BTS szerint örökké fiatalok vagyunk – klippremier
2016. április 20. 17:12
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Na ez a klip egy kicsit tönkreverte a teóriám, de még mindig úgy gondolom, hogy mindenki meghalt, Suga felgyújtotta magát, Hobie begyógyszerezett, Jungkookot elütötte az autó, V levetette magát... de Rapmonban nem vagyok biztos. Egy kicsit hülyén hangzik, hogy csak Rapmon él... No mindegy a szám és a klip is naisz, bár a mostani legjobb comeback a Block B Toy és szőke Bixxü Ken *-*
2016. április 20. 17:27
TÖKÉLETES ♥♥♥♥
Imádom a számot és a klipet is úgy ahogy van,le a kalappal a fiuk előtt <33 Nem vártam mást tőlük♥♥
I LOVE B.T.S
Imádom a számot és a klipet is úgy ahogy van,le a kalappal a fiuk előtt <33 Nem vártam mást tőlük♥♥
I LOVE B.T.S
2016. április 20. 17:52
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Őszintén szólva többet vártam tőlük. :\
2016. április 20. 17:53
Végigbőgtem az egész dalt..imádom őket már 1 éve <3
BTS forever <33333
BTS forever <33333
2016. április 20. 18:34
|
|
RinaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 218375 offline
|
Gyönyörű. Mind zeneileg és esztétikailag is egyszerűen kifogásolhatatlan. Csodálatos munkát végeztek, az előbbi klipekre tett utalások szerintem pedig már minden ARMY agyát csak tovább húzzák. XD Nagyon kíváncsian várom az albumot! ^^
2016. április 20. 20:09
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Végre róluk is van cikk <3 Ők a mindenem és sosem okoznak csalódást. Ez is ahogy a többi dalaik is tökéletes lett. A koncepció nagyon tetszett <3 amikor kiadnak új videoklipet sosem bírom ki sírás nélkül. Dél-Korea legcsodálatosabb csapata és az is marad <3
2016. április 20. 20:28
Legalább most már róluk is van cikk amit majd szeretek elolvasni.Nagyon szeretem őket és amikor kiadnak egy klipet egyből megtetszik .IMÁDOM!!!!!!
2016. április 20. 21:01
Először is nagyon örülök, hogy róluk is van cikk. Köszönjük!
A fiúkban pedig nem kellet csalódnom. A dal, a klip, minden csodálatos lett, engem meg is hatott. Imádom
Le a kalappal előttük!<3 És természetesen az albumot is nagyon várom.^^
2016. április 21. 00:46
Szerintem vannak ennél sokkal jobb dalaik is. Ez nem annyira tetszett...
2016. április 21. 13:21
Nagyon örülök,hogy végre róluk is van egy cikk,bárcsak a VIXX-ről is lenne.
Mikor először meghallottam ezt a dalt boldog,szomoru csalódott es kimerült voltam egyszerre. A dal mondanivalója nagyon tetszik,ezúttal sem csalódtan bennük. Dèl-Korea büszkeségei! Olyanok mint a BIGBANG anno.
Mikor először meghallottam ezt a dalt boldog,szomoru csalódott es kimerült voltam egyszerre. A dal mondanivalója nagyon tetszik,ezúttal sem csalódtan bennük. Dèl-Korea büszkeségei! Olyanok mint a BIGBANG anno.
2016. április 21. 15:55
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Imádom.Sosem okoztak még csalódást,most se:D Szerintem gyönyörű lett.A dal is, meg minden.:3 Csak Így tovább!
2016. április 21. 18:12
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Fantasztikus ez a dal!! ♥ Az I Need U-nak és a Run-nak sokkal igényesebb klipje lett, azt hittem, erre is több figyelmet fognak fordítani, kicsit csalódtam ezzel kapcsolatban.
@Rosette: Szerinted az a fiatal, aki gördeszkázik és lazán öltözködik, or what?...
@Rosette: Szerinted az a fiatal, aki gördeszkázik és lazán öltözködik, or what?...
2016. április 21. 19:35
Idézet (Rosette @ 2016.04.21. 07:41)
Nem szeretem az ilyen k-pop-okat, de vlki szerint jó....hát....meg szerintük egy 100 éves öregember is gördeszkázik, lazán öltözködik?
Hidd el, a K-popperek se szeretnek téged. Főleg én nem.
Dalról pedig... Szerelem első hallásra.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: