Klippremier: Little Mix – Hair feat. Sean Paul
2016. április 21. 00:38
Ez a dal egy fokkal jobb, mint az eddigiek, de még ez is unalmas. Nem is értem ezt a nagy felhajtást körülöttük... Nincs bennük semmi különleges.
2016. április 21. 16:12
|
Csokoládé93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.24. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 255025 offline
|
Király dal lett a klip is jó
2016. április 21. 18:32
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Nekem nagyon tetszik
2016. április 21. 20:40
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Új kedvenc klipem tőlük
2016. április 23. 13:56
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 138321 Azonosító: 155975 offline
|
Szerintem nem volt a legjobb döntés ezt a dalt választani új kislemezként. A Hair-nél ezerszer jobb dalok vannak az albumon, amit sokkal inkább kiadhattak volna. De ettől eltekintve a dal új verziója nem rossz, bár én az eredetit jobban szeretem. A klip nem igazán nyerte el a tetszésem, habár a lányok gyönyörűek benne
2016. április 24. 14:02
Hát kövezzetek meg, de nekem egyáltalán nem jön be!
Elég tucat lett a dal, mit ne mondjak, pedig szeretem a lányokat. Ez most nagyon nem jött össze...lehet, hogy velem van a baj ki tudja? Egy a lényeg, nekem nem jön be, de attól függetlenül a csajok kifejezetten csinosak benne:)
Elég tucat lett a dal, mit ne mondjak, pedig szeretem a lányokat. Ez most nagyon nem jött össze...lehet, hogy velem van a baj ki tudja? Egy a lényeg, nekem nem jön be, de attól függetlenül a csajok kifejezetten csinosak benne:)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: