Chris Hemsworth lánya fiú akar lenni
2016. április 20. 17:00
Aranyos kislány és később szerintem meg fog változni a véleménye.
2016. április 20. 17:08
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Kiskoromban én is fiús voltam, rövid volt a hajam, a ruháim is fiúsak voltak. Azt hittem, hogy a fiúknak jobb, de férfi nemiszervet nem akartam. Aztán 10-12 évesen megnövesztettem a hajam és elkezdtem lányos ruhákat felvenni. Elmúlt ez nálam, persze nem vagyok most se egy kifestett, szoknyás valaki, de azért fiús se.
2016. április 20. 17:39
Ugyan már.. ez csak egy vicces hóbort, szerintem semmi komoly nincs benne...
2016. április 20. 19:56
|
|
Bogáncsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 245313 offline
|
Szerintem ez nem sokat jelent, főleg egy négyéves szájából. Az ilyen korú gyerekek mondanak fura dolgokat. Ha nagyobb lesz a lánya, szerintem megváltozik majd a véleménye. Persze azzal sincs semmi gond, ha inkább fiú szertne lenni, csak még fiatal ehhez a "döntéshez".
2016. április 21. 21:08
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Uhhhh de ciki helyzet
2016. április 22. 10:39
Idézet (LondonVV @ 2016.04.20. 16:53)
Elég sokan tájékozatlanok.
Persze, még kinőheti. LEHET. De az is lehet, hogy nem, mert ez nem feltétlenül egy fellángolás. Kiskoromban, ennyi idősen én is megmondtam a szüleimnek, hogy fiú akarok lenni.
Öt és tizennégy éves korom között fiúnak öltöztem, szégyelltem a melleim és rövid volt a hajam, azt a tényt is gyűlöltem hogy lány vagyok. Aztán persze, megváltozott, de nem azért, mert akartam! Muszáj volt, mert másképp nem tudtam volna beilleszkedni.
Valójában csak a külsőm változott. Ha tehetném, még most is fiús lennék, és ha lehetséges lenne bármilyen mellékhatás nélkül férfivá műttetni magam, megtenném.
Ezt most csak azért osztom meg Veletek, hogy nem kell rögtön betámadni, hogy úgyis kinövi, és ha nektek lesz majd ilyen gyereketek, hagyjátok rá.
Persze, még kinőheti. LEHET. De az is lehet, hogy nem, mert ez nem feltétlenül egy fellángolás. Kiskoromban, ennyi idősen én is megmondtam a szüleimnek, hogy fiú akarok lenni.
Öt és tizennégy éves korom között fiúnak öltöztem, szégyelltem a melleim és rövid volt a hajam, azt a tényt is gyűlöltem hogy lány vagyok. Aztán persze, megváltozott, de nem azért, mert akartam! Muszáj volt, mert másképp nem tudtam volna beilleszkedni.
Valójában csak a külsőm változott. Ha tehetném, még most is fiús lennék, és ha lehetséges lenne bármilyen mellékhatás nélkül férfivá műttetni magam, megtenném.
Ezt most csak azért osztom meg Veletek, hogy nem kell rögtön betámadni, hogy úgyis kinövi, és ha nektek lesz majd ilyen gyereketek, hagyjátok rá.
Drága LondonVV! Ha megfogadsz egy tanácsot egy jóakaró idegentől: ne fojtsd el magadban! Van olyan szerencséd, hogy a világ azon részére születtél, ahol ez (ha nem is 100%-osan) elfogadott. Élj a lehetőséggel! Légy az, aki! Ha férfiként akarsz a továbbiakban élni, ne tartson vissza senki
2016. április 25. 23:12
|
|
Shireenbokeh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 1501 Csatolások: 610 Azonosító: 255253 offline
|
Négyévesen nem hiszem hogy bárki is túlontúl felfogná ezeket a dolgokat, én is amellett teszem le a "voksomat", hogy csak fellángolás, ennek ellenére lehet, hogy ez mélyen tényleg benne van és idősebb korában elő fog újra jönni, amikor már lehet is mit kezdeni a dologgal, de egyenlőre, szerintem egy négyéves kislányt felesleges lenne ilyen dolgokkal zaklatni.
2016. április 25. 23:14
|
|
Shireenbokeh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 1501 Csatolások: 610 Azonosító: 255253 offline
|
Idézet (oranje31 @ 2016.04.23. 00:27)
szomoru vilag......
Jesszus.. és megmondanád mégis miért?
2016. április 27. 12:47
|
|
Shadowsbloodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 254933 offline
|
Még kicsi, lehet hogy változni fog ez, lehet hogy nem. Az viszont meglep, hogy miért jelentik ki ennyien, hogy úgyis kinövi. Mert lehet, hogy tényleg pár év múlva nem így fogja gondolni, de azért emberek, ne legyetek ebben ennyire biztosak. Attól még, hogy kicsi, rájöhet erre. És az azokat meg úgy bírom, hogy "szomorú világ...", "nehogy később is így gondolja". Miért? Mi beleszólásotok van abba, hogy valaki nem érzi jól magát a testében? Mert ez nem akarat kérdése. Az, hogy valaki transzszexuális nem azt nem úgy dől el, hogy egyik napról a másikra tegyük fel férfinek érzi magát valaki, aztán másnap már megint nőnek. Rossz testbe született valaki, és erről nem ő tehet. Ő még egy kislány, és lehet, hogy meg fog változni ez, lehet hogy nem. A lényeg, hogy ő boldog legyen a testében, és nem az, hogy mások mit gondolnak róla.
2016. április 27. 12:53
|
|
Shadowsbloodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 254933 offline
|
Idézet (LondonVV @ 2016.04.20. 16:53)
Elég sokan tájékozatlanok.
Nem kell szégyellned, ha más vagy. Magyarországon sok ember van aki nem fogadja el a másságot, de ott vannak azok akik igen. Ha te fiúként éreznéd jól magad nem kell mások miatt megváltoznod. Légy önmagad, ne az érdekeljen, hogy a többiek mit gondolnak rólad. Aki szeret melletted marad, ettől nem kell félned. Nehéz transznak, vagy melegnek lenni Magyarországon, ezt tudom. De LMBT emberek vannak itthon is, nem vagy egyedül. Ne szégyelld magad, ha valaki nem akar elfogadni, szard le. Légy önmagad, ne akarj változtatni ezen, mert nem fog menni. Annyit tehetsz, hogy önmagadat adod, bármi történjék is.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. április 28. 17:20
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
érdekes dolog az ilyen, mer sok kislány jelenti ki ezt a mondatot, köztük én is megtettem. de ezt hála az égnek kinőttem, mostmár nem lennék fiú semmi pénzért, tinédzserként, ahogy egyre jobban felnő a lány, belátja h mégis csak jó dolog feminának lenni, amit persze kislány korunkban máshogy gondoltunk.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.