A gyerekek mondanak néha furcsa dolgokat, ám négyéves lánya legutóbbi vallomása igencsak meglepte a Bosszúállók sztárját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chris Hemsworth lánya fiú akar lenni
2016. április 20. 13:07
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 20. 14:10
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Örülök, hogy nem "világosította fel". A gyerek ennyi idős korában még tényleg csak a nevelési fázisban vannak, itt szerintem még bőven a szülőknek kell meghozni egy s más döntést a gyerek helyett.
2016. április 20. 14:42
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
A kisgyerekek mondanak hülyeségeket, és pont azért mert még kicsik, és nem tudják mi a szitu a nemek között. Majd később máshogy fogja gondolni.
2016. április 20. 14:53
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Én is csak azt tudom mondani, hogy később máshogy fogja gondolni.
2016. április 20. 14:59
az egyik rokonom is fiú akart régen lenni, ahogy a húgom is, de mára már mindketten másképp gondolkoznak és örülnek, hogy női testben születtek-, bizonyára sok fiatal lány van így, de általában meg is szokott változni ez a dolog.
2016. április 20. 15:03
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Freud péniszirigység elmélete
2016. április 20. 15:04
jajj de édes kislány!!! maradjon csak olyan tündéri, mint most, ne legyen egy férfi "állat" xD
2016. április 20. 15:07
Érdekes.. Mindenesetre, még csak egy kislány, lehet, nem is gondolta komolyan, amit mondott. Majd később elválik.
2016. április 20. 15:07
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
szerintem megváltozik még ez az "ötlete"
2016. április 20. 15:42
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Pár év múlva majd a műtőasztalon lehet neki...
2016. április 20. 16:29
|
|
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline
|
később más, hogy fogja gondolni most is csak azért mondta mert a testvérei fiú és ő is az szeretne lenni!
régen én is fiú akartam lenni 3 bátyó mellet
de azután 9-12 éves koromra már ez megváltozott
7-8 évesen belenéz a tükörbe egy gyönyörű ruhában megtetszik magának és nem akar majd fiú lenni
2016. április 20. 16:53
|
|
LondonVVúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 177183 offline
|
Elég sokan tájékozatlanok.
Persze, még kinőheti. LEHET. De az is lehet, hogy nem, mert ez nem feltétlenül egy fellángolás. Kiskoromban, ennyi idősen én is megmondtam a szüleimnek, hogy fiú akarok lenni.
Öt és tizennégy éves korom között fiúnak öltöztem, szégyelltem a melleim és rövid volt a hajam, azt a tényt is gyűlöltem hogy lány vagyok. Aztán persze, megváltozott, de nem azért, mert akartam! Muszáj volt, mert másképp nem tudtam volna beilleszkedni.
Valójában csak a külsőm változott. Ha tehetném, még most is fiús lennék, és ha lehetséges lenne bármilyen mellékhatás nélkül férfivá műttetni magam, megtenném.
Ezt most csak azért osztom meg Veletek, hogy nem kell rögtön betámadni, hogy úgyis kinövi, és ha nektek lesz majd ilyen gyereketek, hagyjátok rá.
Persze, még kinőheti. LEHET. De az is lehet, hogy nem, mert ez nem feltétlenül egy fellángolás. Kiskoromban, ennyi idősen én is megmondtam a szüleimnek, hogy fiú akarok lenni.
Öt és tizennégy éves korom között fiúnak öltöztem, szégyelltem a melleim és rövid volt a hajam, azt a tényt is gyűlöltem hogy lány vagyok. Aztán persze, megváltozott, de nem azért, mert akartam! Muszáj volt, mert másképp nem tudtam volna beilleszkedni.
Valójában csak a külsőm változott. Ha tehetném, még most is fiús lennék, és ha lehetséges lenne bármilyen mellékhatás nélkül férfivá műttetni magam, megtenném.
Ezt most csak azért osztom meg Veletek, hogy nem kell rögtön betámadni, hogy úgyis kinövi, és ha nektek lesz majd ilyen gyereketek, hagyjátok rá.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. április 20. 16:56
|
|
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline
|
4 éves, ezt még nem úgy gondolja komolyan, ahogy a sok felnőtt.
Két fiú testvér mellett 4 évesen csak azért mondta, mert egyedül van lány.
Majd később megváltozik ez
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.