Egyelőre nincs szó végleges hatalomátvételről: a Guns N' Roses énekese csupán a jelenleg zajló Rock Or Bust turnén helyettesíti kollégáját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Axl Rose veszi át Brian Johnson megüresedett helyét az AC/DC élén
2016. április 18. 14:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 18. 15:00
Sajnálom Briant, de Axlnek is örülök. Kíváncsi lennék a koncertre..
2016. április 18. 16:00
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Fura lesz Axl-t az AC/DC-vel látni.
2016. április 18. 16:01
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Sajnálom, hogy Brian-nak távoznia kellett, de most a hallása megóvása a legfontosabb.
2016. április 18. 17:38
Csak gyógyuljon meg Brian. Nagyon jól döntött, remélem hamarosan visszatér hozzánk. Axl pedig úgy hiszem, meg fogja állni a helyét a bandában, még ha nem is ugyanúgy, mint Brian.
2016. április 18. 17:47
|
|
Dead Outcastúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 254802 offline
|
Pont ma reggel hallottam a híradóban
Nagyon örülök,hogy Axl-t választották és nem valaki mást.
Titokban mindig is szerettem volna Axl-t AC/DC-t énekelni, és most tessék.
Amúgy nagyon sajnálom, hogy Brian távozik. Nélküle és Bon Scott nélkül valahogy nem lesz sosem igazi az AC/DC..
U.i: Shadow0, mégis hogy gyógyuljon meg a süketülésből? Mostmár nem tud visszatérni..vagyis vissza tud, de meg süketülne teljesen.
Nagyon örülök,hogy Axl-t választották és nem valaki mást.
Titokban mindig is szerettem volna Axl-t AC/DC-t énekelni, és most tessék.
Amúgy nagyon sajnálom, hogy Brian távozik. Nélküle és Bon Scott nélkül valahogy nem lesz sosem igazi az AC/DC..
U.i: Shadow0, mégis hogy gyógyuljon meg a süketülésből? Mostmár nem tud visszatérni..vagyis vissza tud, de meg süketülne teljesen.
2016. április 18. 18:31
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Kicsit furcsa lesz ez így, de végül is jó lesz az AC/DC Axl- vel is, tehetséges énekes, bár kissé fura, de előreláthatólag nem elsz rossz. Briant azért sajnálom.
AC/DC ♥
AC/DC ♥
2016. április 18. 18:52
|
|
Big time rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 209209 offline
|
Axl nem illik bele az AC/DC-be... Az AC/DC egy egyszerű stílusú hardrock banda, ők az egyszerűségre mennek rá... A Guns pedig meg egy teljesen más stílusú irányzat. Nem tudom elépzelni Axlt Angus bácsival ugrálni a színpadon. Nagyon jó énekes, de nem tudom elképzelni az AC/DC-be... Neki ott a saját bandája, most álltak újra össze... :/
2016. április 18. 21:05
|
|
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 offline
|
Azért az milyen már, hogy ha megkérdezik tőle "Mit dolgozik?" akkor a válasz a világ legmenőbb válasza lesz: "Énekes vagyok a Guns N' Roses-ban, illetve esetenként az AC/DC-ben."
2016. április 19. 06:48
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
szerintem egy kicsit fura lesz, de azért reméllem minden oké lesz velük a koncerteken
2016. április 20. 15:12
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
szokatlan lesz, az biztos. sajnálom Briant, remélem Axl jól fogja helyettesíteni
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: