Április 26-án kerül képernyőre a Trónok harca várva várt hatodik évadának első része, ám az alkotók máris a végkifejletet rebesgetik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Végéhez közeledik a Trónok harca?
2016. április 18. 13:22
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 18. 13:39
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Szerintem 8 évad bőven elegendő lenne ebből is. Ha tovább húzzák, csak a minőség romlik. Szeretném, ha lenne végre egy sorozat, amit a készítők nem nyúznak rétestésztává és klisétengerré. Ha van vér a pucájukban, a csúcson hagyják abba. Különben is, a fél főhősgárdát már kipurcantották.
Lassan nem marad igazán értékelhető szereplő, akiért izgulni lehet. És ha Jon Snow valóban halott, olyan sok kérdésem már nincs is, számomra a rejtély is meg van oldva. Persze még meglepődhetek, de gáz lenne, ha így a vége felé előhúznának a készítők a pakliból egy új Joly Jokert. De ezt meg nem hiszem, mert csak úgy látom értelmét az egésznek, ha az elejétől fogva figyelemmel követhetjük az Ő útját.
Egy szónak is száz a vége
: én remélem, hogy a végéhez közeledünk. Az nagyon elegáns és méltó lenne, és egy ilyen kaliberű produkciótól nem is kevesebbet várok el.
2016. április 18. 14:43
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Egyetértek az előttem szólóval. Ezt nem kéne tovább húzni hogyha Jon valóban halott. Bőven elég lenne még két évad... mert akkor talán tényleg a csúcson lenne vége. Akármennyire is szeretem, nem szeretném ha rossz befejezést kapna.
2016. április 18. 14:58
Én nemcsak a sorozat 6. évadát várom már nagyon, hanem a 6. könyvet is! Bár azt mondják, hogy sok eltérés lesz köztük! Valóban semmi sem tart örökké, nem leszek olyan szomorú, ha lezárják végre a sorozatot! Mindenesetre ez a széria nagyon jól sikerült, remélem a végét nem fogják elfuserálni!
2016. április 18. 15:29
Na persze! Majd megálnak a nyoladik évadnál mikor ennyi pénz van benne. Azt mondom a szezon számokat a nézők fogják maghatárazni a további viselkedésükkel. Ha továbra is ilyen őrült figyelmet kap a sorozat, 10 évadig meg sem állnak.
Egy szavuknak sem hiszek. Túlságosan jóttesz ez a proekt, az HBO és R.R. Martin pénztárcájának.
Egy szavuknak sem hiszek. Túlságosan jóttesz ez a proekt, az HBO és R.R. Martin pénztárcájának.
2016. április 18. 15:41
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Ag_laja: Mást sem hallani, minthogy az HBO egyfolytában a készítők fülét rágja a sorozat elnyújtásáért. A készítők viszont hajthatatlannak bizonyulnak. A csatornának jövedelmező projekt a Trónok harca, nagyon is. De senkit sem kényszeríthetnek arra, hogy agyba-főbe gyártsák az évadokat. Más kreátorokkal meg nem szeretnének dolgoztatni. Szóval ez van.
2016. április 18. 17:29
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Miért kell minden jó sorozatot befejezni? Szinte mindennek,amit imádok már vége van.
Bár valószínűleg az igényes és minőségi sorozatokat nem húzzák évtizedekig és cseszik el az egészet a felesleges évadok gyártásával(lásd Vámpírnaplók).
Bár valószínűleg az igényes és minőségi sorozatokat nem húzzák évtizedekig és cseszik el az egészet a felesleges évadok gyártásával(lásd Vámpírnaplók).
2016. április 18. 20:35
Pfff..mi ez már...nyolcadik évadnál megállunk és vége?! Egyébként is elég kár lenne pont most befejezni..Viszont annak örülök hogy megérkezik a hatodik évad.
2016. április 19. 14:52
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
8. Évadzaróval? Az már jó lenne mivel én úgy hallottam hogy a 6. évad utan még egy 13 reszes évadot zerveznek és ennyi. Én szemely szerint kiegyeznek a 8 évaddal.
2016. április 20. 22:27
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Engem inkább az akasztott ki, hogy állítólag lecsonkítják a következő (és talán utolsó) két évadot 6-7 részesre O.o Azzal egyet értek, hogy nem baj, ha nem erőltetnek egy sztorit a végtelenségig, de nekem azért vérezni fog a szívem miatta :c
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: