Gerard Butler
2007. október 19. 18:51
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Írjak ide valamit???
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2008. február 07. 18:13
Idézet(Horgi @ 2007. October 19. - 17:51)
Írjak ide valamit???

Szerintem fölösleges,köszi!!
2009. június 02. 20:44
|
|
LadyPhantomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.02. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 97668 offline
|
Jó ha azt írom hogy IMÁDOM GERRYT ?
2009. június 05. 17:19
|
|
LadyPhantomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.02. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 97668 offline
|
Na szóval írjak valamit ? Nos ... ez egy kicsit bugyuta , de szerintem vicces , kitalált történet Gerry - rõl
Én írtam meg az öcsém ...
Ha akarjátok és tetszett akkor majd jön a folyti de elöbb véleményt kérek ha lehet ...
Gerald Butler paródia
Szakáll , óra , levél
Csör !… Csörr !- csengett a vekker – Csörr!Csörrr!- még mindig nem hagyta abba , mire a nyugodtan és mélyen alvó Gerald szemei riadtan pattantak fel .
- Jönnek a Perzsák !- ordította torkaszakadtából és hirtelen , ágyából kiugorva , tigrisbukfencben egy asztal mögé vetette magát .
- Falanxba rendezõdj ! - hallatszott a határozott parancs az asztal felõl .
- Csör! Csörr! - csak az óra felelt . Gerry óvatosan kikukucskált az asztallap mögül.
Mikor körbe nézett észbe kapott.
- A fenébe ! - mordult fel – Ez a film az agyamra megy ! - ismerte be , mikor ráeszmélt , hogy egyedül van és a közelben egyetlen spártai sem tartózkodik …
Igen a katonák a forgatáson maradtak …
- Hülye leszek ha még egy ilyen filmbe beszállok … Ebbõl a királyos … hadvezéres dologból nehezemre esik kimászni ...- motyogta az orra alatt , miközben feltápászkodott a földrõl és néhány hatalmas ásítás közben lekapcsolta az órát .- A sisak meg az ilyen királyi dolgok jól állnak nekem, az igaz , de … az a szakáll , kicsit olyan Mikulásos megjelenést kölcsönzött nekem .
„Bár a szakálltól nem látszott hogy fogszabályzó kéne” - tûnõdött magában és ránézett az órára .
A vekker nem élte túl azt az ütést , amit Gerald mért rá , mikor megpillantotta , hogy fél tizenkettõ is el múlt már . Gerry arra nem számított igazán , hogy az órát mûködtetõ rúgók , melyek az ütés hatására kicsapódtak a vekkerbõl , feléje száguldanak .
De mivel észnél volt, és megõrizte hidegvérét , egy könnyû mozdulattal kikerülte a lövedékekként süvítõ rugók támadását .
- Na tessék ! - sziszegte dühödten – Szétvertem az órát , megint ! - közelebb hajolt a héten összetört órák roncshalmazához . Az egyiket , mely a legrosszabb állapotban volt , egész közelrõl szemügyre vette . Hirtelen , minden figyelmeztetés nélkül , a ramaty óra percmutatója is támadásba lendült , egyenesen Gerry jobb szemébe csapódott .
- A szemem !!! - ordított fel Gerald , de nem volt ideje a sérülésével foglalkozni .
Csengettek .
Gerry kirohant és, habár fájlalta a szemét , habozás nélkül ajtót nyitott.
- Mr. Butler ? - kérdezte egy komor hang .
- Igen … az volnék , kérem … - felelte Gerald szemére tapasztva tenyerét .
- Egy levelet kell át adnom önnek , uram .
- Egy levelet ? - kérdezte Gerry hunyorogva és meglepve , mert az ajtóban álló alak nem tûnt postásnak . Egy magas - még Gerrynél is egy fejjel magasabb - kopasz , néger férfi állt az ajtóban . Fekete öltönyt , nyakkendõt és napszemüveget viselt .Mereven állt , faképpel , kezében egy boríték , melyet Gerald felé nyújtott .
Gerry át vette a levelet s készült fel bontani …
- Ne nyissa ki ! - parancsolt rá váratlanul a furcsa férfi . - Míg itt vagyok NE tegye ! - utasította komolyan .
- Miért ? - kérdezte Gerry értetlenül , azt hitte rosszul hall , holott csak látni nem látott pillanatnyilag .
- Legyen óvatos ! - figyelmeztette az öltönyös .
- Hogy ? Óvatos ? De hát …
A fura figura gyorsan szalutált felé .
- Viszlát , uram ! - mondta keményen és hátat fordított .
- Viszlát … - mondta Gerry hunyorogva s a furcsa bélyeg ,feladó és cím nélküli borítékra nézett .
Ha akarjátok és tetszett akkor majd jön a folyti de elöbb véleményt kérek ha lehet ...
Gerald Butler paródia
Szakáll , óra , levél
Csör !… Csörr !- csengett a vekker – Csörr!Csörrr!- még mindig nem hagyta abba , mire a nyugodtan és mélyen alvó Gerald szemei riadtan pattantak fel .
- Jönnek a Perzsák !- ordította torkaszakadtából és hirtelen , ágyából kiugorva , tigrisbukfencben egy asztal mögé vetette magát .
- Falanxba rendezõdj ! - hallatszott a határozott parancs az asztal felõl .
- Csör! Csörr! - csak az óra felelt . Gerry óvatosan kikukucskált az asztallap mögül.
Mikor körbe nézett észbe kapott.
- A fenébe ! - mordult fel – Ez a film az agyamra megy ! - ismerte be , mikor ráeszmélt , hogy egyedül van és a közelben egyetlen spártai sem tartózkodik …
Igen a katonák a forgatáson maradtak …
- Hülye leszek ha még egy ilyen filmbe beszállok … Ebbõl a királyos … hadvezéres dologból nehezemre esik kimászni ...- motyogta az orra alatt , miközben feltápászkodott a földrõl és néhány hatalmas ásítás közben lekapcsolta az órát .- A sisak meg az ilyen királyi dolgok jól állnak nekem, az igaz , de … az a szakáll , kicsit olyan Mikulásos megjelenést kölcsönzött nekem .
„Bár a szakálltól nem látszott hogy fogszabályzó kéne” - tûnõdött magában és ránézett az órára .
A vekker nem élte túl azt az ütést , amit Gerald mért rá , mikor megpillantotta , hogy fél tizenkettõ is el múlt már . Gerry arra nem számított igazán , hogy az órát mûködtetõ rúgók , melyek az ütés hatására kicsapódtak a vekkerbõl , feléje száguldanak .
De mivel észnél volt, és megõrizte hidegvérét , egy könnyû mozdulattal kikerülte a lövedékekként süvítõ rugók támadását .
- Na tessék ! - sziszegte dühödten – Szétvertem az órát , megint ! - közelebb hajolt a héten összetört órák roncshalmazához . Az egyiket , mely a legrosszabb állapotban volt , egész közelrõl szemügyre vette . Hirtelen , minden figyelmeztetés nélkül , a ramaty óra percmutatója is támadásba lendült , egyenesen Gerry jobb szemébe csapódott .
- A szemem !!! - ordított fel Gerald , de nem volt ideje a sérülésével foglalkozni .
Csengettek .
Gerry kirohant és, habár fájlalta a szemét , habozás nélkül ajtót nyitott.
- Mr. Butler ? - kérdezte egy komor hang .
- Igen … az volnék , kérem … - felelte Gerald szemére tapasztva tenyerét .
- Egy levelet kell át adnom önnek , uram .
- Egy levelet ? - kérdezte Gerry hunyorogva és meglepve , mert az ajtóban álló alak nem tûnt postásnak . Egy magas - még Gerrynél is egy fejjel magasabb - kopasz , néger férfi állt az ajtóban . Fekete öltönyt , nyakkendõt és napszemüveget viselt .Mereven állt , faképpel , kezében egy boríték , melyet Gerald felé nyújtott .
Gerry át vette a levelet s készült fel bontani …
- Ne nyissa ki ! - parancsolt rá váratlanul a furcsa férfi . - Míg itt vagyok NE tegye ! - utasította komolyan .
- Miért ? - kérdezte Gerry értetlenül , azt hitte rosszul hall , holott csak látni nem látott pillanatnyilag .
- Legyen óvatos ! - figyelmeztette az öltönyös .
- Hogy ? Óvatos ? De hát …
A fura figura gyorsan szalutált felé .
- Viszlát , uram ! - mondta keményen és hátat fordított .
- Viszlát … - mondta Gerry hunyorogva s a furcsa bélyeg ,feladó és cím nélküli borítékra nézett .
2009. június 08. 09:42
|
|
LadyPhantomúj tag |
|
Egy kötöszködõ malyom
a következõt írta egy oldalon erre az irományomra :
"Talán azért, mert túl sokat nézel olyan klippeket, ami arról szól, hogy valaki tönkretesz valamit, vagy valakinek baja esik - és ezt viccesként tálalják fel.
Nos ez a viccesség nem annyira a humorból - ami a paródia lényege -, hanem a kárörömbõl fakad.,,
Szerintetek jó ha ezt írtam vissza ?
Nem bírom ha valaki okoskodik ! Szerintem a mûvet s nem az íróját kéne kritizálni - mármint ha megkérhetlek ne játssz nekem pszichológust ...
1. Semmit nem tudsz rólam úgyhogy ne mond meg hogy mit szoktam nézni... Ellenzem az erõszakot s a 300 is épp ezért nem nyerte el a tetszésem...
2. Kárörvendõ sem vagyok !
3. Szerintem az beteges és rossz indulatú, ha valaki ennyire komolyan vesz valamit és rögtön ezek a tulajdonságok jutnak az eszébe ...
Minden ember magából indul ki
"Talán azért, mert túl sokat nézel olyan klippeket, ami arról szól, hogy valaki tönkretesz valamit, vagy valakinek baja esik - és ezt viccesként tálalják fel.
Nos ez a viccesség nem annyira a humorból - ami a paródia lényege -, hanem a kárörömbõl fakad.,,
Szerintetek jó ha ezt írtam vissza ?
Nem bírom ha valaki okoskodik ! Szerintem a mûvet s nem az íróját kéne kritizálni - mármint ha megkérhetlek ne játssz nekem pszichológust ...
1. Semmit nem tudsz rólam úgyhogy ne mond meg hogy mit szoktam nézni... Ellenzem az erõszakot s a 300 is épp ezért nem nyerte el a tetszésem...
2. Kárörvendõ sem vagyok !
3. Szerintem az beteges és rossz indulatú, ha valaki ennyire komolyan vesz valamit és rögtön ezek a tulajdonságok jutnak az eszébe ...
Minden ember magából indul ki
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.