Starity

Gerard Butler

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2007. október 19. 18:51 #1
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Írjak ide valamit???
wub.gif wub.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2007. október 25. 11:40 #2
Bhelga
Bhelga
Hozzászólás: 1938
Csatolások: 430
Azonosító: 32807
Idézet(Horgi @ 2007. October 19. - 18:51)
Írjak ide valamit???
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Felesleges wub.gif wub.gif wub3.gif wub3.gif wub3.gif
2008. február 07. 17:52 #3
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
miért olyan komoly minden képen? ahol mosolyog sokkal jobban néz ki...
2008. február 07. 18:13 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet(Horgi @ 2007. October 19. - 17:51)
Írjak ide valamit???
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Szerintem fölösleges,köszi!! smileeee.gif meghajolo.gif blush.gif
2009. június 02. 20:44 #5
LadyPhantom
LadyPhantom
új tag
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 97668
Jó ha azt írom hogy IMÁDOM GERRYT ?biggrin.gif
2009. június 05. 17:19 #6
LadyPhantom
LadyPhantom
új tag
Na szóval írjak valamit ? Nos ... ez egy kicsit bugyuta , de szerintem vicces , kitalált történet Gerry - rõl biggrin.gif Én írtam meg az öcsém ...
Ha akarjátok és tetszett akkor majd jön a folyti de elöbb véleményt kérek ha lehet ... tongue.gif smileeee.gif

Gerald Butler paródia

Szakáll , óra , levél smileeee.gif

Csör !… Csörr !- csengett a vekker – Csörr!Csörrr!- még mindig nem hagyta abba , mire a nyugodtan és mélyen alvó Gerald szemei riadtan pattantak fel .
- Jönnek a Perzsák !- ordította torkaszakadtából és hirtelen , ágyából kiugorva , tigrisbukfencben egy asztal mögé vetette magát .
- Falanxba rendezõdj ! - hallatszott a határozott parancs az asztal felõl .
- Csör! Csörr! - csak az óra felelt . Gerry óvatosan kikukucskált az asztallap mögül.
Mikor körbe nézett észbe kapott.
- A fenébe ! - mordult fel – Ez a film az agyamra megy ! - ismerte be , mikor ráeszmélt , hogy egyedül van és a közelben egyetlen spártai sem tartózkodik …
Igen a katonák a forgatáson maradtak … smileeee.gif
- Hülye leszek ha még egy ilyen filmbe beszállok … Ebbõl a királyos … hadvezéres dologból nehezemre esik kimászni ...- motyogta az orra alatt , miközben feltápászkodott a földrõl és néhány hatalmas ásítás közben lekapcsolta az órát .- A sisak meg az ilyen királyi dolgok jól állnak nekem, az igaz , de … az a szakáll , kicsit olyan Mikulásos megjelenést kölcsönzött nekem .
„Bár a szakálltól nem látszott hogy fogszabályzó kéne” - tûnõdött magában és ránézett az órára .
A vekker nem élte túl azt az ütést , amit Gerald mért rá , mikor megpillantotta , hogy fél tizenkettõ is el múlt már . Gerry arra nem számított igazán , hogy az órát mûködtetõ rúgók , melyek az ütés hatására kicsapódtak a vekkerbõl , feléje száguldanak .
De mivel észnél volt, és megõrizte hidegvérét , egy könnyû mozdulattal kikerülte a lövedékekként süvítõ rugók támadását .
- Na tessék ! - sziszegte dühödten – Szétvertem az órát , megint ! - közelebb hajolt a héten összetört órák roncshalmazához . Az egyiket , mely a legrosszabb állapotban volt , egész közelrõl szemügyre vette . Hirtelen , minden figyelmeztetés nélkül , a ramaty óra percmutatója is támadásba lendült , egyenesen Gerry jobb szemébe csapódott .
- A szemem !!! - ordított fel Gerald , de nem volt ideje a sérülésével foglalkozni .
Csengettek .
Gerry kirohant és, habár fájlalta a szemét , habozás nélkül ajtót nyitott.
- Mr. Butler ? - kérdezte egy komor hang .
- Igen … az volnék , kérem … - felelte Gerald szemére tapasztva tenyerét .
- Egy levelet kell át adnom önnek , uram .
- Egy levelet ? - kérdezte Gerry hunyorogva és meglepve , mert az ajtóban álló alak nem tûnt postásnak . Egy magas - még Gerrynél is egy fejjel magasabb - kopasz , néger férfi állt az ajtóban . Fekete öltönyt , nyakkendõt és napszemüveget viselt .Mereven állt , faképpel , kezében egy boríték , melyet Gerald felé nyújtott .
Gerry át vette a levelet s készült fel bontani …
- Ne nyissa ki ! - parancsolt rá váratlanul a furcsa férfi . - Míg itt vagyok NE tegye ! - utasította komolyan .
- Miért ? - kérdezte Gerry értetlenül , azt hitte rosszul hall , holott csak látni nem látott pillanatnyilag .
- Legyen óvatos ! - figyelmeztette az öltönyös .
- Hogy ? Óvatos ? De hát …
A fura figura gyorsan szalutált felé .
- Viszlát , uram ! - mondta keményen és hátat fordított .
- Viszlát … - mondta Gerry hunyorogva s a furcsa bélyeg ,feladó és cím nélküli borítékra nézett .
2009. június 08. 09:42 #7
LadyPhantom
LadyPhantom
új tag
Egy kötöszködõ malyom reklamalo.gif a következõt írta egy oldalon erre az irományomra :
"Talán azért, mert túl sokat nézel olyan klippeket, ami arról szól, hogy valaki tönkretesz valamit, vagy valakinek baja esik - és ezt viccesként tálalják fel.
Nos ez a viccesség nem annyira a humorból - ami a paródia lényege -, hanem a kárörömbõl fakad.,,

Szerintetek jó ha ezt írtam vissza ? blush.gif

Nem bírom ha valaki okoskodik ! Szerintem a mûvet s nem az íróját kéne kritizálni - mármint ha megkérhetlek ne játssz nekem pszichológust ...
1. Semmit nem tudsz rólam úgyhogy ne mond meg hogy mit szoktam nézni... Ellenzem az erõszakot s a 300 is épp ezért nem nyerte el a tetszésem...
2. Kárörvendõ sem vagyok !
3. Szerintem az beteges és rossz indulatú, ha valaki ennyire komolyan vesz valamit és rögtön ezek a tulajdonságok jutnak az eszébe ...
Minden ember magából indul ki tongue.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok