Starity

Ilyen lesz az új Pókember-film

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. április 17. 16:25 #21
missdaisy
missdaisy
sérendipité
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1637
Csatolások: 34840
Azonosító: 249895
Én az eredeti és az Amazing Spiderman filmet is szerettem, és nagyon sajnálom, hogy az Andrews szálat nem viszik tovább. Azért kíváncsi vagyok milyen lesz ez az adaptáció smileeee.gif
2016. április 17. 20:29 #22
- törölt felhasználó -    
,,Ha valnit tudunk azonban az az, hogy a Marvel nem szokott mellélőni.."
Óóóh, dehogyisnem. Ezt Marvel fanatikusként mondom.
2016. április 19. 15:15 #23
Norix6
Norix6

StátuszNem vagyok flegma sem bunkó, egyszerűen csak nincs kedvem hozzád.....
Hozzászólás: 1174
Csatolások: 0
Azonosító: 220435
Nos nem is tudom...eléggé fiatal az új pókemberünk de majd meglátjuk smileeee.gif
2016. április 19. 22:23 #24
SDorcica
SDorcica
új tag

StátuszHaladok a csúcsra!
Hozzászólás: 47
Csatolások: 6
Azonosító: 225109
Na kíváncsi leszek.... én személy szerint szeretem a Pókember filmeket, szóval drukkolok neki a jó alakításért wink.gif
2016. május 08. 17:06 #25
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18949
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Először nem tartottam jó ötletnek, hogy csinálnak még egy változatot a Pókember filmekhez. Aztán tegnap láttam a srácot (és a karaktert) a Civil War-ban és azt kell mondanom, kellemesen csalódtam. Tetszett, ahogy eljátszotta Peter-t és szerintem a készítők tudnak még meglepetéseket okozni, ha jól elkészítik a sztorit. Én mindenesetre biztos meg fogom nézni, ahogy az eddigi összes Marvel filmmel tettem.
2016. május 08. 17:24 #26
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem felesleges harmadik Pókembert csinálni. Ezt a srácot láttam a Civil Warban, és róla pozitívan vélekedem, izgatottan várom, milyen lesz az önálló filmje. Szerintem eddig az ő általa hozott Pókembernek van a legtöbb köze a képregénybelihez. És mivel képregénybúziként jöttem ki az anyaméhből, ilyen szemszögből ítélem meg. Attól, hogy Tobey játszotta őt elsőnek, én abszolút nem gondolom, hogy jaj mivel ő az első ezért ő a legjobb és minden más sz#r.
Vasember miatt meg méginkább felkeltette a kíváncsiságomat a film. Remélem majd egyszer Deadpoollal is lesz valami közösködés.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok