Mióta a Sony és a Marvel bejelentette, hogy közös együttműködésük kapcsán ismét vászonra kerül a Pókember, mindenkit az foglalkoztatott, milyen is lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyen lesz az új Pókember-film
2016. április 15. 16:07
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 15. 16:25
Ebből a meséből vagy ezer film készült már és az össze sugyan sz csak más szereplőkkel.
2016. április 15. 16:26
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Engem érdekel, hogy milyen lesz a film.
Abban pedig nagyon egyetértek, hogy a Marvel nem szokott mellélőni.
Abban pedig nagyon egyetértek, hogy a Marvel nem szokott mellélőni.
2016. április 15. 16:49
Én nagyon szeretem a Pókembert! A legjobb gonosz a Zöld Manó volt!
A legtöbb filmet láttam, és nem csalódtam benne! A Marvel névjegy garancia a sikerre!
2016. április 15. 17:05
|
|
WonderWoman2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 64 Csatolások: 1 Azonosító: 255287 offline
|
Sok filmben még nem láttam Tomot, de amennyit láttam belőle, szerintem tehetséges srác és szerintem Pókemberként is megállja a helyét. Na meg ha Marvel, akkor az már rossz nem lehet.
2016. április 15. 18:46
Mi értelme? Mi értelme újabb és újabb szereplőkkel leadni a Pókember filmeket? Mindegy, ők tudják... Nekem az örök kedvencem akkor is az első volt és lesz!
2016. április 15. 20:06
|
|
fluorinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.21. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 240624 offline
|
Azoknak, akik azt hiszik, hogy ez még egy origin story lesz: Peter Parker már a film elején Pókember lesz,nem lesz eleinte belőle amatőr bűnüldöző, Ben bácsi pedig nem fog még egyszer meghalni. A Marvel azért csinálja ezt a filmet, hogy legyen egy saját Pókemberjük az MCU-ban, amelyik tiszta lappal indul, és hogy a nézőknek ne kelljen visszaemlékezniük Toby Maguire és Andrew Garfield bőgő arcára Ben bácsi haldokló alakja fölött.
2016. április 16. 06:58
Abban igazuk van néhány embernek hogy minek ide egy 3. rész? Szerintem tök fölösleges. Na de mindegy, én kiváncsian várom.
2016. április 16. 12:02
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Egy részem úgy gondolja hogy felesleges még egy Pókember film. De a másik részem meg alig várja.
És az tény hogy a Marvel tényleg nem szokta elszúrni a dolgokat.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: