Mégis van jövője a Vámpírnaplóknak a nyolcadik évad után is?
2016. április 16. 11:00
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Én szeretem meg minden,de ez így már nem jó,mert egyre több szereplő lép ki a sorozatból,akik kulcs szereplők:/
2016. április 16. 11:22
Eleve már a 7. évadnak se volt semmi értelme és a 8-nak se lesz. Tehát nyugodtan befejezhetik.
2016. április 16. 19:10
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Oh.. my.... god.
2016. április 18. 22:52
|
|
Vaszilisszaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 254787 offline
|
Kedvenc sorozatom volt, de ez már csak szenvedés a végén, a régi szereplőkből konkrétan alig maradt valaki...:/
2016. április 20. 15:39
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Annak ellenére, hogy mennyire szeretem a sorozatot, szerintem már a 6. évad után abba kellett volna hagyni. Semmi értelme, hogy addig húzzák a történetet, ameddig csak tudják. Az Elenás sztori pont jó lezárás lett volna.
2016. április 20. 18:09
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Akármennyire is szeretem teljes szívemből a sorozatot, azt mondom épp itt az ideje lezárni. Már nem nagyon tudok elképzelni neki megfelelő folytatást.
2016. április 22. 10:42
Imádom a sorozatot..de hogyan tovább? Félek hogy valami unalmas elcsépelt sorozat lesz..
2016. április 26. 18:44
|
|
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline
|
Szerintem valami fasza lezárás kéne, sok Damonos szöveg/öldöklés/szexi tájm xd. Legyen roahdt izgalmas, sirasson meg, és amúgy azt se bánnám ha egy kicsit visszajönnének az Ősik, bár tudom, hogy erre sok esély nincs. Ja, és Elenából elég, oké, köszi. Fhu.
A csúcson kéne kiszállni, hogy legyen tekintéje az egész sorozatnak, és ne csak egy elcsépelt, kapálózó sz@r legyen a végére.
A csúcson kéne kiszállni, hogy legyen tekintéje az egész sorozatnak, és ne csak egy elcsépelt, kapálózó sz@r legyen a végére.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: