Tavaly ősszel, két évvel a szakításukat követően kezdett randizni egymással Liam és Miley.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Hemsworth cáfolta a pletykákat: nem járnak jegyben Miley Cyrusszal
2016. április 15. 14:10
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 15. 14:24
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
"Az utolsó hang sztárjai?" - Az inkább dal, nem hang.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. április 15. 14:36
|
|
mindenfanosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 249823 offline
|
olyan szép párok
2016. április 15. 15:09
Szerintem összeillenek, de akkor most mi a helyzet velük?
2016. április 15. 15:20
Legalább valamelyikőjük nyilatkozott a helyzetről.
2016. április 15. 16:17
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Juj de sok itt a negatív ember pont mint Louis Tomlinson nál Bakker annyira ciki amit csináltok. Miért ne illenének össze? Aki azt mondja h nem illenek össze, honnan tudjátok h mi a kötelék köztük? Kivülről ítélitek el őket miközben lehet h Liam se az a jo fiú csak épp a nyilvánosság elött szerepel annak. Eszetekbe se jut gondolkodni. Lehet sokkal több közös gondolatuk és tettjeik vannak mint hinnétek, nem fognak mindent elmondani a nyilvánosságnak ..
2016. április 15. 16:23
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Szerintem összeillenek.
2016. április 15. 16:43
Szerintem meg igen is össze illenek..^^
De az esküvő még várhat..Nem kell elkapkodni a dolgot,mert ezúttal lehet hogy Miley már nem csak falat fog rombolni hanem mást is..XXd
De az esküvő még várhat..Nem kell elkapkodni a dolgot,mert ezúttal lehet hogy Miley már nem csak falat fog rombolni hanem mást is..XXd
2016. április 15. 17:14
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Honnan tudjátok, hogy nem illenek össze? Voltatok náluk, vagy mi?
Ha ők úgy gondolják, akkor igenis összeillenek, és ha ez nem változik, akkor előbb- utóbb úgyis gyűrű kerül Miley kezére, aminek örülnék, mivel balhéitól eltekintve, szeretem őt.
Ha ők úgy gondolják, akkor igenis összeillenek, és ha ez nem változik, akkor előbb- utóbb úgyis gyűrű kerül Miley kezére, aminek örülnék, mivel balhéitól eltekintve, szeretem őt.
2016. április 15. 18:33
sajnáltam amikor szakítottak, de ez nem illik hozzájuk. és itt most arra gondolok, hogy megint az van, mint Selena-nál és Justin-nál. most nem mindegy, hogy mi van velük? minek kell csak azért pletykákat kitalálni, hogy legyen mit írni?!
2016. április 15. 19:24
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Egyáltalán nem illenek össze...
2016. április 15. 21:03
Nem meglepő, hogy nem jegyesek. Egyszerűen nem egymáshoz valók és kész. Ezt már észrevehették volna. Miley meddig fogja bírni, hogy nincsenek botrányai? :/
2016. április 15. 21:28
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Amikor olvastam nemrégebben azt cikket, amely leírja azt, hogy megházasodtak... hát... ha negyed ilyen nyálasan fogalmazták volna meg, hihető lett volna, ám az egészről lerítt, hogy valaki túl sok dél-amerikai szappanoperát nézett.
Hivatalosan szerintem azt sem erősítették meg, hogy együtt járnak. Nem is értem, hogy miért vannak párként emlegetve?
Az utolsó gondolatai pedig még szimpatikusabbá tették - mindig kellemesen csalódok egy hírességben, ha kiderül, hogy két lábbal áll a földön.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.