További világsztárokkal bővült a Sziget fesztivál repertoárja
2016. április 16. 20:40
Bár a cikkben nem említik, én leginkább Aurorát nézném meg. Kár, hogy semmi esélyem sincs őt élőben látni, pedig biztos vagyok benne, hogy remekül fog szerepelni.
2016. április 17. 18:34
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Ettől én mindig nem leszek ott
2016. április 17. 22:01
Idézet (TA-Helsinki @ 2016.04.16. 20:37)
Még sosem voltam a Szigeten! Pedig már voltak olyan fellépők, amelyek érdekeltek volna! Most sem lesz rossz a felhozatal, csak hát nem vet fel a pénz mostanság!Meg akkor már inkább sporteseményekre mennék, mert azt még a zenénél is jobban szeretem! 
Elkövettem egy helyesírási hibát! Nem vett, hanem csak vet!
2016. április 18. 14:58
|
|
MEEX Sziget Féláronúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.18. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 255742 offline
|
Gyere A Szigetre 50%-os Kedvezménnyel!
Az akcióban bárki részt vehet, aki rendelkezik Magyarországon kibocsátott diákigazolvánnyal vagy hallgatói jogviszonnyal.
Az 5 napos bérlet ára: 41.990 Ft
A 7 napos bérlet ára: 44.990 Ft
A kedvezményes bérlet megvásárlásához jelentkezz be (vagy regisztrálj) a Meexticket rendszerébe (http://meexticket.hu/)
A belépés/regisztráció után kattints a "Meex-Sziget Diákjegy Program 2016" -ra.
Csatlakozz a már meglévő csapathoz:
A csapat neve: Meex Sziget Fesztivál 2016
Csapatkód: M1291X
Minden csatlakozó csapattag garantáltan részesül a kedvezményben!
Töltsd ki a személyes adatlapot magadról, majd tedd a kosárba a választott bérletet.
Az igényelt kedvezményes bérlet árát a jelentkezéstől számítva 5 munkanapon belül kell kifizetni online kártyás fizetéssel vagy készpénzben a Meex irodában, melynek címe 1095 Budapest, Soroksári út 48. bejárat a Malom Bisztróból (Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 12:00 16:00 óráig)
A bérletek idén rekord sebességgel fogynak, az 5 napos bérletek értékesítése hamarosan lezárul!
Kérdés esetén keress minket: meexszigetfelaron@gmail.com
Az akcióban bárki részt vehet, aki rendelkezik Magyarországon kibocsátott diákigazolvánnyal vagy hallgatói jogviszonnyal.
Az 5 napos bérlet ára: 41.990 Ft
A 7 napos bérlet ára: 44.990 Ft
A kedvezményes bérlet megvásárlásához jelentkezz be (vagy regisztrálj) a Meexticket rendszerébe (http://meexticket.hu/)
A belépés/regisztráció után kattints a "Meex-Sziget Diákjegy Program 2016" -ra.
Csatlakozz a már meglévő csapathoz:
A csapat neve: Meex Sziget Fesztivál 2016
Csapatkód: M1291X
Minden csatlakozó csapattag garantáltan részesül a kedvezményben!
Töltsd ki a személyes adatlapot magadról, majd tedd a kosárba a választott bérletet.
Az igényelt kedvezményes bérlet árát a jelentkezéstől számítva 5 munkanapon belül kell kifizetni online kártyás fizetéssel vagy készpénzben a Meex irodában, melynek címe 1095 Budapest, Soroksári út 48. bejárat a Malom Bisztróból (Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 12:00 16:00 óráig)
A bérletek idén rekord sebességgel fogynak, az 5 napos bérletek értékesítése hamarosan lezárul!
Kérdés esetén keress minket: meexszigetfelaron@gmail.com
2016. április 20. 15:38
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
szerintem nem megyek el... :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: