Régóta köztudott, hogy a 30 Seconds To Mars frontembereként ismert Leto kelti életre Jokert az augusztusban mozikba kerülő Suicide Squad – Öngyilkos osztag című filmben, ám mint kiderült, a színész kicsit túlságosan is komolyan vette az elvetemült ámokfutó szerepét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Használt óvszereket és elpusztult állatok tetemeit küldözgette kollégáinak Jared Leto
2016. április 14. 14:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2016. április 14. 15:10
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Mekkora ember
2016. április 14. 15:43
|
|
cclassyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.20. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 254185 offline
|
Én elhiszem, hogy közel akart kerülni a karakteréhez, de Heath Ledger legalább egy hotelszobába zárta magát, nem döglött állatokat és a ki tudja honnan elokotort szexuális kellékeket küldözgette. Viszont a filmet iszonyatosan várom, és tudom, hogy Jared csak a legjobbat akarta nyújtani. De szerintem ez már kicsit azért sok volt...
Grace Benning
2016. április 14. 16:11
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Csak óvatosan, Heath is így kezdte...
Ő papírra is vetette az ötleteit (Joker Diary), szóval tudni lehet, őt is milyen sötét gondolatok, ötletek környékezték meg a Sötét lovag forgatása folyamán.
Minden tisztelet az olyan színészeknek, akik ennyire elmélyülnek a karakterükben, de Joker a legbetegebb, legőrültebb képregénykarakter, szóval lehet, egy bizonyos ponton túl már nem kéne ilyen mélyre ásni az elméjében... Joker figurája képes megbontani az épeszű ember elméjét.
Ő papírra is vetette az ötleteit (Joker Diary), szóval tudni lehet, őt is milyen sötét gondolatok, ötletek környékezték meg a Sötét lovag forgatása folyamán.
Minden tisztelet az olyan színészeknek, akik ennyire elmélyülnek a karakterükben, de Joker a legbetegebb, legőrültebb képregénykarakter, szóval lehet, egy bizonyos ponton túl már nem kéne ilyen mélyre ásni az elméjében... Joker figurája képes megbontani az épeszű ember elméjét.
2016. április 14. 16:47
Ezek szerint sikerült teljesen beleélni magát a szerepbe.
2016. április 14. 16:52
Ez, bár gusztustalan és nem elfogadott, cseppet sem meglepő. Példának ott van Heath. Inkább el sem fogadnám a szerepet, mint hogy azonosuljak ezzel a rendkívül visszataszító szereppel. Pedig pontosan ez történik minden Joker-imitátorral: az őrületbe kergetik magukat. Ha az eddigi tapasztalatokból nem tanultak, tanuljanak most és fejezzék végre be a Joker-filmek gyártását! Én személy szerint nem találom a filmek nélkülözhetetlen karakterének Jokert.
2016. április 14. 16:53
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Dialával értek egyet. Annak idején Heath maga a hotelszobában állt rá a nyugtatókra, és bizony annak a naplónak is volt szerepe abban, hogy odáig fajult a történet, ameddig... Értem én, hogy Leto át akar lényegülni, minden elismerésem érte, mert fantasztikus színész, de a Jokerrel nem árt vigyázni.
2016. április 14. 18:09
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Ez a fickó kétség kívül zseni, de remélem nem veszíti el a józan eszét.
2016. április 14. 18:33
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Morgana Pendragon @ 2016.04.14. 16:52)
Ez, bár gusztustalan és nem elfogadott, cseppet sem meglepő. Példának ott van Heath. Inkább el sem fogadnám a szerepet, mint hogy azonosuljak ezzel a rendkívül visszataszító szereppel.
Nagyon nem értek veled egyet!
Nem mindenki vállal el Hollywoodban sem ilyen szerepeket, általában csak azok a színészek, akik komolyan veszik a hivatásukat, és szeretik a határaikat feszegetni, önmagukat újabb és újabb helyzetben, szerepkörben kipróbálni.
Az ilyen színészek számára kihívást jelent egy ilyen szerep megformálása, nyilván azért is vállalják el, mert látnak benne fantáziát, lehetőséget.
Pedig pontosan ez történik minden Joker-imitátorral: az őrületbe kergetik magukat.
Sorold már, kérlek, ki tartozik a "minden" gyűjtőfogalom alá! Nekem speciel Jack Nicholson még így a nyolcadik x közeledtével is tök százasnak néz ki...
Ha az eddigi tapasztalatokból nem tanultak, tanuljanak most és fejezzék végre be a Joker-filmek gyártását! Én személy szerint nem találom a filmek nélkülözhetetlen karakterének Jokert.
Most már meg kell kérdezzem... Láttál te már valaha Batman filmet/mesét, tudsz egyáltalán bármit a DC-univerzumról? Nagyon nem úgy tűnik, ugyanis akkor tudnád, hogy Joker a legnépszerűbb és leghíresebb DC gonosz, Batman ősellensége, szóval őt képtelenség ignorálni. Egyrészt sok potenciál van a karakterében, másrészt meg mert a hardcore képregény-fanatikusok a falat kaparnák, ha egy ilyen alapvető szereplőt csak úgy félretennének azon félsz okán, hogy majd az azt alakító színész megkattan.
Nehéz, komplikált, minden értelmében gonosz és sötét Joker, de nem törvényszerű, hogy az őt játszó színésznek be kell csavarodnia...
exoverdose
2016. április 14. 19:22
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Egyetértek az előttem szólókkal,Jared mindig is olyan ember volt aki az összes energiáját beleadta a karaktereibe. És ez nem mindig végződik jól,Joker főleg egy nehezen "emészthető" szerep.
Mindenesetre Jared egy iszonyú tehetséges ember és már nagyon várom,hogy újból láthassam a képernyőn.
Mindenesetre Jared egy iszonyú tehetséges ember és már nagyon várom,hogy újból láthassam a képernyőn.
2016. április 14. 20:32
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nem igazán kedvencem, de ezen jót nevettem.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.