Selena Gomez: „Leszarom, hogy nem volt normális gyerekkorom”
2016. április 15. 07:04
ha nem érdekli, akkor mért foglalkoztatja mégis a téma, hogy beszéljen róla?
2016. április 15. 15:03
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Na itt áljunk meg egyszóra ezt a szakmát nem ő vàlasztotta mert ahogy elnézzem ezeket a gyerek szépségversenyeket nem a gyerek hanem az anya akarja mert akkor a gyerekét hírnév veszi körül csak arra nem gondolnak a szülőkh így a gyereknek sem magán sem pedig gyerek kora nrm lesz de a Selena esetében ez máshogy van mivel Selena szülei elválltak és úgy tudom h anyagi gondjuk is volt és amúgy hogyha ez nem történt volna meg akkor is Selena színésznő lenne mert az anyja színésznő volt úgy tudom
2016. április 15. 17:05
|
|
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline
|
jenni666666
"látom itt pár ember szövegértési problémával küzd .túl sok irigykedő komment XP"
Teljesen egyetértek. Nem nagyon értik, hogy Sel éppen azt mondta, hogy nem sajnálja azt amilyen gyerekkora volt.
Azt meg nem értem, hogy pl. olyanok mint B.T.S. mit háborognak azon, hogy káromkodott , közben ő is ezt a gyönyörű szót használta: "B@szki".
"látom itt pár ember szövegértési problémával küzd .túl sok irigykedő komment XP"
Teljesen egyetértek. Nem nagyon értik, hogy Sel éppen azt mondta, hogy nem sajnálja azt amilyen gyerekkora volt.
Azt meg nem értem, hogy pl. olyanok mint B.T.S. mit háborognak azon, hogy káromkodott , közben ő is ezt a gyönyörű szót használta: "B@szki".
2016. április 15. 17:08
B.T.S kommentjéhez csak annyit fűznék hozzá, hogy Selena azt mondta, hogy "I don’t care", Lexi érezte menőnek azt írni, hogy leszarom.
2016. április 15. 17:23
Idézet (Angeska @ 2016.04.14. 21:02)
Van az a pénz,a miért én is leszarnám. 
XD EZ JÓ!
2016. április 15. 17:48
|
|
KiLLer001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 245571 offline
|
"A 23 éves tehetség"
Gyerekek én ezt nem bírom
"tehetség".. ne haragudjatok de ez az egy szó viccesebb mint az egész cikk... Miből tehetség ez a sajnálni' való nő? Jó színész de a hangja kész átok..
Szegénykének csak megszületni volt nehéz tehát nem csodálom ha nem érdekli.
Gyerekek én ezt nem bírom
"tehetség".. ne haragudjatok de ez az egy szó viccesebb mint az egész cikk... Miből tehetség ez a sajnálni' való nő? Jó színész de a hangja kész átok..
Szegénykének csak megszületni volt nehéz tehát nem csodálom ha nem érdekli.
2016. április 15. 18:41
ja, mert ha rendes gyerekkora lett volna, akkor talán most nem lenne ekkora k*rva. ráadásul egyáltalán nem tehetséges, és a macskám szebben nyávog, mint ez "énekel"...
2016. április 16. 11:13
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Szerintem is nagyon igaza van Selne, és nagyon gyönyörű nő vált belőle.
2016. április 16. 12:09
|
Jelenatorgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 253796 offline
|
Kurva igaza van.❤
2016. április 16. 23:48
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
James Corden műsorát imádom ❤
2016. április 17. 16:25
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
Nő? Na hagyjuk már ezt..
Egy nő nem így viselkedik..
2016. április 17. 18:41
A "normális gyerekkor" relatív. Neki az volt a normális, ahogy ő felnőtt, és ez így is van rendjén. A plusz kiló témát szerintem meg tök fölösleges mindig felhozni, most komolyan, kit érdekel? Akik azért piszkálták, azok nem a rajongói voltak.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: