Végéhez közeledik a Violetta
2016. április 18. 14:33
Én elfogadom, hogy vannak akik nem szeretik. De könyörgöm, ha utáló vagy akkor miért is olvasod el ezt a cikket és miért kommentelsz ide? Miért foglalkozol vele? Ha én nem szeretek valamit/valakit akkor se mondok róla semmi csúnyát, nem hordom le semminek, nem foglalkozok vele, élem tovább az életem. Ha V-utáló lennék nem is olvasnám el a cikket, rá se kattintanék! Azért van értelem az utálókban is.. Csak gratulálni tudok. Amúgy én nagyon sajnálom, hogy vége lett a sorozatnak. Először nagyon utáltam, de meghallgattam egy dalt (Junto a ti) és egyre inkább elkezdtem érdeklődni a sorozat után. Nem is bántam meg. Szomorú vagyok, hogy nem néztem az 1. évad összes részét, de a végén már teljesen bekapcsolódtam. Egyébként szerintem Violetta itt volt a legszebb. A második évadban minden részt megnéztem, ahogy a harmadikban. Nagyon szerettem a sorozatot. Még most is a kedvencem. És ezt a helyet soha semmilyen sorozat se fogja leváltani. Nagyon köszönök nekik mindent! Gracias Violetta!
<3
2016. április 18. 16:17
Idézet (Bontorendo @ 2016.04.18. 14:33)
Én elfogadom, hogy vannak akik nem szeretik. De könyörgöm, ha utáló vagy akkor miért is olvasod el ezt a cikket és miért kommentelsz ide? Miért foglalkozol vele? Ha én nem szeretek valamit/valakit akkor se mondok róla semmi csúnyát, nem hordom le semminek, nem foglalkozok vele, élem tovább az életem. Ha V-utáló lennék nem is olvasnám el a cikket, rá se kattintanék! Azért van értelem az utálókban is.. Csak gratulálni tudok.
Talán azért, mert nekünk is jogunk van kinyilvánítani a véleményünket..
2016. április 19. 06:53
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Idézet (Flower...Love @ 2016.04.18. 16:17)
Talán azért, mert nekünk is jogunk van kinyilvánítani a véleményünket..
Én is csak gratulálni tudok neked, hogy pár negatív komment miatt jöttél ide egy szentbeszéddel. Fogadd el te is, hogy nem mindenki szerethet valamit és azt ki is mutathatja. Ez a fórumozás lényege. (Azt meg, bocsánat, ha nem így van, hogy ha nem szeretsz valamit nem hordod le és nem is foglalkozol vele, egészen biztos vagyok benne, hogy nem igaz. -> Nem szőrszálhasogatásként, de kíváncsiságból rámentem az oldaladra és a véleményeidnél rögtön találtam egyet, amiben épp lehordod az adott személyt.. szóval ennyi.)
Jön a "haború "
Na ezt muszáj volt, ugye?
Muszáj volt belekötni.
Á mindegy inkább nem is foglalkozok vele.
2016. április 20. 09:37
|
|
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 557 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline
|
Csak nyolc zsepit használtam... De olyan szép volt! Szomorú, vicces, vidám és... keserédes, felidéztem az augusztusi pillanatokat, olyan hihetetlen.
Büszke vagyok rájuk és magamra is, hogy mind ezt láttam. <3
Büszke vagyok rájuk és magamra is, hogy mind ezt láttam. <3
2016. április 20. 11:38
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
Ha mégegyszer valaki ilyen agysejtpusztító sorozatot ki mer találni, lelövöm magam..
2016. április 20. 12:20
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Idézet (Purple Princess @ 2016.04.20. 11:38)
Ha mégegyszer valaki ilyen agysejtpusztító sorozatot ki mer találni, lelövöm magam.. 
Oké.Csak nyugodtan.
2016. április 20. 13:07
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Végre...!!!
2016. április 20. 15:35
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
ideje már
2016. április 20. 15:42
Idézet (Astronomergirl. @ 2016.04.19. 06:53)
Jön a "haború "
Muszáj volt belekötni.
Muszáj volt belekötni.
Neked is muszáj volt belekötni az én saját véleményembe. Most már csak azért is visszapofázok a tiédre.
Igen, úgy éreztem, muszáj volt és bocs, de épp ezzel a komment leírásával foglalkoztál velem.
1 felhasználónak tetszik:
Astronomergirl.
2016. április 20. 21:15
|
ármin12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 252433 offline
|
A sorozat jól zárult be.
2016. április 29. 15:10
Uhhh végre... végre... egyébként jó hosszú cikk lett...
2016. április 30. 20:35
A felidézése tetszett a legjobban
Nagyon jó volt a koncert❤
Nagyon jó volt a koncert❤
2016. július 09. 14:11
|
egylány001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 257885 offline
|
Én nagyon szerettem ezt a sorozatot. a kedvencem volt. Violettától sok mindent lehetett tanulni. a legjobban azt tanultam meg tőle hogy kövesd az álmaidat. Sajnálom hogy vége lett. Minden hétköznap néztem. hiányzik nagyon ez a sorozat.
2017. január 28. 06:39
|
Alexa Horváthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.14. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 261912 offline
|
Ezaz!! Erre már régóta vártam vége annak a sz*rnak!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.