Előkerült Freddie Tomlinson születési anyakönyvi kivonata
2016. április 16. 10:30
|
|
szabó bianka barbaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.23. Hozzászólás: 20 Csatolások: 1 Azonosító: 255010 offline
|
olyan cukik voltak
2016. április 16. 11:05
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Ezt nektek Larry shipperek...
2016. április 16. 11:38
Úr isten.. Borzasztó, a rajongóknak inkább támogatni kéne a kedvencüket nem pedig lehurrogni hogy nem is mond igazat, teljesen egyetértek az anyával hiszen milyen lenne a többieknek is hogyha azt mondanák nekik hogy nem is valódi a gyerekük? Azért nme hittem volna hogy ilyen mélyre sullyednek
2016. április 16. 18:21
Szörnyű, hogy egy párhónapos kisfiú SZEMÉLYES dolgait papírokkal kell bizonyítgatni a rajongóknak.. ez már borzasztóan beteges.
2016. április 19. 06:55
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
chapse eggyetértek veled!!!
nagyon cuki kisbaba <3 <3
nagyon cuki kisbaba <3 <3
2016. április 19. 15:06
Én nem vagyok egy nagy One Direction rajongó, de ezt ne,ez már gerinctelen . Egy ártatlan kisbaba, és máris mindenki rajta csámcsog! Az ilyen "rajongók" egyszerűen képtelenek felfogni, hogy az ilyen okoskodással mennyi fájdalmat tudnak okozni! Milyen érzés ez egy anyának? Milyen érzés egy apukának, hogy homoszexualitással vádolják? Mit fog szólni a kisbaba, ha felnő és ezt olvassa az apjáról, az anyakönyvi kivonatával pedig ki lesz tapétázva az internet? Ebbe nem gondolt bele senki? Ilyen aljasságot... aki ilyet csinál az nem tudom, milyen jogon nevezi magát rajongónak.
2016. április 22. 20:05
Úr isten.. Borzasztó, a rajongóknak inkább támogatni kéne a kedvencüket nem pedig lehurrogni hogy nem is mond igazat, teljesen egyetértek az anyával hiszen milyen lenne a többieknek is hogyha azt mondanák nekik hogy nem is valódi a gyerekük? Azért nme hittem volna hogy ilyen mélyre sullyednek
2016. április 23. 21:34
|
|
Bius2002visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.29. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 238037 offline
|
Én nem tudom, hogy ennyi ésszel szabadlábon van merszük leszólni egy boldog párt és a kisbabájukat.. Nem vagyok annyira hűdenagy One Direction rajongó, de azért ez fájt...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: