Előkerült Freddie Tomlinson születési anyakönyvi kivonata
2016. április 13. 20:18
Ennyire hagyni, hogy a média befolyással legyen az életükre és a gyerekre, nem éri meg (legalábbis szerintem)! Kakilják már le és legyenek boldogok!
2016. április 13. 20:26
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Undorító egy 'fajjá' váltak a directionerek.... egyszerűen szégyen, hogy anno, én is egy kalap alá voltam véve velük.
2016. április 13. 20:56
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Ezeknek a rajongóknak nincs jobb dolguk? Komolyan mondom ,hogy nem bánnám, ha az életemben ez lenne a legnagyobb problémám, hogy mindenkit meggyőzzek az állításomról. Ugyan minek? Sajnálom őket, mert ezek tuti nem ismerik azt a szót, hogy hobbi. Ha lenne nekik nem ilyeneken törnék a fejüket, hanem lefoglalnák magukat valamivel.
Nem hiába gondolom azt, hogy a mániákus rajongás veszélyes, de annál csak a valamiben mániákusan való hitt még veszélyesebb.
Nem hiába gondolom azt, hogy a mániákus rajongás veszélyes, de annál csak a valamiben mániákusan való hitt még veszélyesebb.
2016. április 13. 21:48
Nem hiszem el hogy idáig megy néhány örült rajongó...
2016. április 13. 22:00
|
|
Werchy11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 255145 offline
|
Ez valami borzalmas hogy eddig fajultak a dolgok, hogy a rajongók már ennyit követelnek. Sajnálom Brianaty a kis csöppségnyi Freddiet, és természtesen Louist is. <3
2016. április 13. 22:36
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nekem az a kedvencem ebben az egészben, hogy amellett, hogy néha megjelenik a gyerekével, egy csajt döntöget, aki nem is a gyerekének az anyja. (Y)
Ezt rakd össze!
Ezt rakd össze!
2016. április 14. 06:39
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
És nem értem ezt a sok fogyatékos embert aki már azt követelte hogy az anyakönyvi kivonatot mutassák meg hogy feltetelezhetik Louis ról vagy akár bárkiről hogy ilyet találna ki hogy gyereke született vagy azt nem lehet felfogni hogy az emberek nem csak 30 felett lehetnek szülők? Akik ilyen ajjas feltételezést tanálnak ki azok nem mondhatják magukat rajongónak .
2016. április 14. 14:40
Én ezt a képet már láttam. Remélem h most már leállnak azzal, h Freddie nem valós. Olyan hülyék tudnak lenni az emberek. Louis és Briana is (habár nincsenek együtt) megérdemlik a boldogságot
2016. április 14. 16:25
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Szóval. Nem szeretem az 1D- t, de:
Ezek nem rajongók. Annak mondják magukat, de ha olyannyira szertnék őt, nem találnának ki ilyen hihetetlen meséket, amiket ők sem hisznek el. Nem hiszem el, hogy muszáj volt elővenni azt a születséi kivonatot ahhoz, hogy ehiggyék, a ygermek valódi... Ez aztán az értelmi szint.
Szegény gyerek.
Ezek nem rajongók. Annak mondják magukat, de ha olyannyira szertnék őt, nem találnának ki ilyen hihetetlen meséket, amiket ők sem hisznek el. Nem hiszem el, hogy muszáj volt elővenni azt a születséi kivonatot ahhoz, hogy ehiggyék, a ygermek valódi... Ez aztán az értelmi szint.
Szegény gyerek.
2016. április 14. 16:56
Remélem most már az a sok fogyatékos ember, akik eddig ilyen képtelenségeket állítottak is elhiszik, hogy mi is az igazság. Egyébként fel nem tudom fogni, hogy az ilyenek hogy hívhatják magukat rajongóknak.
2016. április 14. 17:37
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
Amúgy hova tűnnek ilyenkor azok, akik meg vannak győződve arról, hogy a gyerek kamu volt? Mert az eddigi cikkeknél nagyon bőszen hangoztatták a véleményüket
2016. április 14. 17:41
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Undorító, hogy addig nyúzták ezt a témát a """rajongók""", hogy a kisfiú anyakönyvi kivonatával kellett bebizonyítani ezt az egészet:) Ez már azért elég erősen megsérti a magánjogokat....
2016. április 14. 17:49
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Nem rajongók,akik nem hittek Louisnak.Miért érné meg neki behazudni 1 évig h gyereke lesz és lett is?És most érdekes mód nem látok egy kételkedőt se
2016. április 14. 18:01
|
|
Viki Tomlinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 255302 offline
|
Már elég régóta nyilvános volt Freddie születési anyakönyvi kivonata, nem tudom miért lett ez ilyen nagyszám hogy megtalálták... Tök rég óta fent van a google-en, beírod a keresésbe hogy Freddie Tomlinson és kiadja...
2016. április 14. 20:22
Nem tudom, én valamilyen szinten nem értek azzal egyet, aki szerint az nem rajongó, aki nem volt benne 100%-ig biztos már az elejétől, hogy Freddie létezik. (És nem, nem vagyok 1D fan.) De legyünk őszinték; manapság a celeb világ 90%-a csak vakolat és díszcsomagolás, amivel még a legtehetségtelenebb embert is eladhatóvá tudják tenni. Tekintettel erre, nem lett volna meglepő ha ez az egész kamu. Valamint azt sem értem, sokak miért állnak értetlenül a tény előtt, hogy vannak akik hazugnak állították be a lányt is, és kedvencüket is. Az 1D rajongóinak nagy része 11-16 éves tini lány, akik komolyan elhitték hogy majd Louis vagy bármelyik 1D tag majd feleségül veszi őket, lesz három gyerekük, egy fehér kerítéses házuk, és ők lesznek a legszebb sztár pár kerek e világon. (Happy End.)
Ezzel nem azt mondom, hogy ezek a rajongók helyesen cselekedtek, ellenben nagyon is kiszámítható volt ez a fajta reakció a tini p*csáktól. (Kinek nem inge...) Bevallom az elején bennem is voltak kétségek, de örülök hogy Freddie egészséges, és remélem hogy a szülei nem hagyják hogy tönkre menjen a gyerekkora.
Ezzel nem azt mondom, hogy ezek a rajongók helyesen cselekedtek, ellenben nagyon is kiszámítható volt ez a fajta reakció a tini p*csáktól. (Kinek nem inge...) Bevallom az elején bennem is voltak kétségek, de örülök hogy Freddie egészséges, és remélem hogy a szülei nem hagyják hogy tönkre menjen a gyerekkora.
1 felhasználónak tetszik:
Lisaxx
2016. április 14. 20:50
most komolyan? ennyire nincs életük egyes embereknek?
2016. április 14. 21:00
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
Borzasztó,hogy egy újdonsült anyukának a legszebb időszakát így be tudja árnyékolni pár 13-15 éves féltékeny csitri... Semmit nem tudok róluk,nem is érdekel mit csinálnak vagy miért híresek stb...De akkor is,hogy meri bárki is megkérdőjelezni,hogy övé-e a gyermek,ahhoz sem lenne senkinek köze ha photoshop lenne az egész!!!! Borzasztóan letudja törni a boldog embert egyetlen negatív vélemény is,hiába van mellette 5000 jó kívánság,te csak arra az egyre fogsz koncentrálni,simán felőröl a közösségi média és a piszkálódás egy nőt,aki 9 hónapig küzdött a hormonjaival,majd megszült egy életet,ami a világ legnehezebb dolga és utána próbál nem belekerülni a szülés utáni depresszióba szinte 0 alvással...Megosztja a boldogságát a világgal,ahogy minden anyuka is és borzasztó ha valaki nem kedves egy ilyen helyzetben!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.