Előkerült Freddie Tomlinson születési anyakönyvi kivonata
2016. április 13. 16:03
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Az a gond, hogy az elvetemült rétegnek ez sem lesz elég. Ugyanúgy hamisítványnak fogják nevezni és követelni fogják az apasági vizsgálatot, illetve az eredmény nyilvánosságra hozását.
Ami szerintem vicc kategória, de megszokhattuk, hogy az egydé-fanok egy része inkább zárt osztályra való. Tisztelet a kivételnek!.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. április 13. 16:11
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Annyit fűznék hozzá ehhez az egész menethez, hogy elég szánalmasok, akik még mindig azt gondolták/gondolják, hogy nem létezik ez a gyerek. Azért kicsit használjátok az agyatokat, istenem.xdddd
2016. április 13. 16:37
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Aki ilyen elvetemült, az nem rajongó. És egyébként sem értem, miért kellett kitennie az anyakönyvi kivonatot. Louisnak meg lehetne annyi esze, hogy valamelyik közösségi oldalon kifejtse, hogy az övé a gyerek és lke lehet szállnia Briannáról meg a fiáról, mert ha őket bántják, akkor őt is.
2016. április 13. 16:39
Most komolyan. Minket ez miért érint? Miért érdekel ez minket? Ha övé a gyerek, ha nem, akkor sincs jogunk beleszólni semmibe se. Az ő dolga, az ő élete, semmi közünk nincs hozzá. Meg minek kell ezt mindenki tudtára adni? Jézus Isten. Már komolyan, azon se lepődnék meg, ha egyes "sztárok" mintákat tennének ki Instára vagy Face-re. Komolyan, hagyhatnánk már ezt a témát.
2016. április 13. 16:39
|
|
Inorivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 202686 offline
|
Még régebben olvastam egy idézetet arról, hogy a pletykáról nem számít, hogy igaz-e, úgyis elhiszik, mert el akarják. Szerintem ugyanígy működik ez a teória is, szinte bemeséli magának a sok idióta, hogy úúú, most akkor biztos nem létezik a gyerek. De hogy miért nem tudnak már végre leszállni a szülőkről, azt nem vágom. Mondjuk már ezelőtt is olvastam teljesen retardált directionerekről, például a csajról, aki a szüzességét ajánlotta a koncertjegyekért... egyszerűen sok a hülye, na.
2016. április 13. 16:43
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Sajnos azoknak a bizonyos "rajongóknak", akik eddig sem hittek, nem hiszem, hogy elég. Mert biztos, hogy ez Photoshop, vagy meghamisították, meg lefizették a dokit, a babakocsiban meg játékbaba sírt, mert hogy kitakarta a "gorilla", biztos üres a babakocsi, stb. És ezeket azért írom, mert egyet már olvastam facebookon egy ismerősöm kiakadásánál, kettőt meg hallottam, a többit csak kitaláltam. És sajnos ezeknek az embereknek meg is mutathatja a gyerekét élőben, akkor meg azt fogják kitalálni, hogy a gyerek nem az övé, hanem "kölcsönvette". Hozzá kell ehhez szokniuk. A hírnév átkával együtt járnak a beteg rajongók is.
2016. április 13. 16:57
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
De emberek mi ez? Mit kell ezen bizonygatni? Komolyan azt hiszik, hogy belemenne bárki is egy ilyen kitalációba, hogy bebizonyítsa, hogy nem meleg?????!!!!! Nem értek a One Direction-hoz nagyon egyik mai sztárhoz sem, de ezek azért - mert nem reagálnak minden negatív megnyílvánulásra -nem lelketlen robotok. Az meg, hogy a fiú az apja a gyereknek vagy sem, úgy gondolom senkinek semmi köze. Szerintem biztos, hogy nem egyszeri alkalom volt, gondolom viszonyuk volt, ha csináltatott apasági tesztet, hanem mindkettőnek biztosan megvan az oka.
2016. április 13. 16:57
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nekem már csak az magas, hogy Briana mégis mi a fenének törődik a rosszmájú megjegyzésekkel, miért nem sz*rja le a kommenteket...
Másrészről... senkinek semmi köze a magánéletükhöz. Komolyan ez az anykönyvi kivonat kellett ahhoz, hogy a sok szerencsétlen észhez térjen? Ez már nem jó.
Másrészről... senkinek semmi köze a magánéletükhöz. Komolyan ez az anykönyvi kivonat kellett ahhoz, hogy a sok szerencsétlen észhez térjen? Ez már nem jó.
2016. április 13. 17:12
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Sajnos ahogyan én ismerem ezeket a "rajongókat", ez sem lesz elég...borzasztóan sajnálom szegény csöppséget, Brianát és természetesen Louis! Szörnyű lehet,hogy ezek az emberek így elrontják a boldogságukat, amelyet ez az apróság vitt az életükbe....
2016. április 13. 17:25
|
|
hutkalucavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.23. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 239387 offline
|
szerintem ez több a soknál ! ez olyan szar lehet nagyon sajnálom őket de komolyan ha nem briana lenne az anyja akkor szerintem az már kiderült volna egyébként meg csak nem hazudják el hogy ki az anyja mert kellene egyáltalán a rajongók meg csak megakarják az emberekkkel utáltatni brianát és csak féltékenyek rá
2016. április 13. 19:26
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Nem tudom,hogy mi olyan "mű" ebben a gyerekben ez már nem normális !
Egyébként én nagyon imádom ezt a cuki falatot nem tudom milyen érzés lesz ez neki mikor felnő,hogy úgy kellet bizonygatni a "rajongóknak" azt.hogy ő igazi . Ez már nem kicsit beteges ! Némelyik ilyen "rajongónak" el kéne egy orvos !
Egyébként én nagyon imádom ezt a cuki falatot nem tudom milyen érzés lesz ez neki mikor felnő,hogy úgy kellet bizonygatni a "rajongóknak" azt.hogy ő igazi . Ez már nem kicsit beteges ! Némelyik ilyen "rajongónak" el kéne egy orvos !
2016. április 13. 19:47
1:16 - nál úgy nézett ki az a srác oldalról, mint Zayn régen XD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.