A 19 éves szőkeségnek igazán nincs könnyű dolga, hiszen elsősorban híres rokonai és Justin Bieberhez fűződő kapcsolata miatt figyelt fel rá a sajtó, ő azonban nemrég elárulta, hogy ebből köszöni szépen, de nem kér a továbbiakban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hailey Baldwin: „Nem a párkapcsolataimmal akarom felhívni magamra a figyelmet”
2016. április 12. 13:40
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 12. 14:03
|
Leave me alone1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.18. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 254877 offline
|
Hát, próbálkozni lehet
2016. április 12. 14:07
|
|
I m a belieber girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 254809 offline
|
hát hazudnia azt jol tud ! Hát persze csak Justinért meg a családjáért figyelnek fel rá mert a modellszakmában nem fognak mert egyáltalán nem szép .
2016. április 12. 15:12
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Hogy mennyire híres lett az önsajnálat és a nyávogás Hollywoodban. Biztos, szörnyű egy élete van, hogy az emberek nem úgy gondolnak rá, mint egy modellre, hanem mint Justin Bieber futókalandjára.
Nekem az a meglepő, hogy egyáltalán valaki gondol rá, hiszen szépnek se szép, meg tehetségesnek se tehetséges.
Nekem az a meglepő, hogy egyáltalán valaki gondol rá, hiszen szépnek se szép, meg tehetségesnek se tehetséges.
2016. április 12. 15:29
A Justin Bieberhez fűződő kapcsolata viszont elég jó hírverés volt neki! Ennek a frigynek elég sok követőt köszönhet a közösségi oldalakon! Én kedvelem Haileyt, és még be is jön nekem, de ezt a nyilatkozatot még én sem veszem be!
2016. április 12. 15:48
Van egy hasonló kaliberű ismerősöm, legalábbis arcra. Akkor most ő is elmehetne modellnek? Szerintem sem egy kiemelkedő szépség..
2016. április 12. 17:15
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Istenem,egyszerűen nem értem az embereket miért kell ezt a csajt utálni senki nem tud róla semmi,de főleg az a gáz hogy JB és Selena miatt utálják a kedves Jelena shipperek,sokan írjátok hogy nem szép stb most öszintén Selena sem sokkal szebb mint ez a csaj.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. április 12. 18:41
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Most komolyan azért ne legyen modell, mert szerintetek nem szép?
Szandi0820
2016. április 12. 19:27
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
De amúgy bírom, hogy itt pattogtok hogy nem szép :"D Basszus, ha nem szép mi a faszért lenne modell? Gondolkozzaták már emberek, ez olyan mintha egy radírra azt mondanád h nem tud radírozni..
-Személy szerint ő a kedvenc modellem-
-Személy szerint ő a kedvenc modellem-
2016. április 13. 09:28
|
|
cclassyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.20. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 254185 offline
|
Khmm, a modellek altalaban nen azok a mindennapi szépségek. Az ügynökségek különleges arcú embereket keresnek, akik akarva , akaratlanul megragadnak az emberben. Ez az egész lényege. Amúgy meg, hogy ki mit tart szépnek az elég relatív.
Phaedra
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.