Teen Wolf: Kulcsszereplőtől búcsúzik a sorozat
2016. április 13. 16:19
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
Én szerettem Kírát, sajnálom.
és Scottot is.:/
2016. április 13. 18:12
Szerettem Kirát, aranyos volt, de mint azt mások is írták, a karakterével nem tudtak mit kezdeni, nem igazán volt története. Én is Allison pótléknak mondanám, csak gyengébb kivitelben. Szóval én nem bánom, hogy kiírták, nem volt kulcsszereplő. Mondjuk Scott-ot így már két lány hagyja el, ki lesz vajon a harmadik?
2016. április 14. 22:46
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Annyira hiányozni fog
úgy imádtam...
De ha ő így boldog lesz... Csak ez a fontos
De ha ő így boldog lesz... Csak ez a fontos
2016. április 15. 21:33
|
|
stiles fan 900új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.18. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 233520 offline
|
Nekem sokkal szimpatikusabb volt mint Allison.
2016. április 17. 18:29
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Hiányozni fog...
2016. április 18. 13:39
Hiányolni fogom...minden jó szereplő elmegy a soriból. Isaac, azt ikrek, most meg ő...szomojúú *-*
2016. június 22. 10:03
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Kicsit későn írok hozzá a cikkhez, szóval ezt már tudtam, de a véleményemet kifejteném. Kira-t nem mondanám kulcskarakternek, nem volt különösen nagy szerepe, hogy nélküle a Teen Wolf nem lenne Teen Wolf, mint mondjuk Stiles vagy Lydia nélkül. Nem vagyok szomorú a távozása miatt, engem valahogy soha nem fogott meg a karaktere, mindig is úgy éreztem, hogy csak jött pótólni Allisont, hogy Scott-nak legyen valakije. De szerintem nem illetek összege, és Scott is még szereti a lelke mélyén Allison, többször visszaemlékezett rá. De most azt sem akarom, hogy beraknak még egy lányt, hogy Kira után szintén legyen valaki Scott-nak. Viszont remélem elmondják hogyan ment el, mármint Yukimura. Engem idegesít, hogy Isaac, Peter és Derek is úgy tűnt el, hogy szinte fel sem tűnt nekik. Isaac, Derek és Allison nagyon hiányzik.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: