Teen Wolf: Kulcsszereplőtől búcsúzik a sorozat
2016. április 12. 17:13
Lehet, hogy én vagyok a rossz, de én sosem kedveltem Kira-t, próbáltam megszeretni, de egyszerűen nem ment.
2016. április 12. 17:19
Tudom,(!!) hogy nem csak nekem tűnt fel, hogy mindig Scott barátnői halnak meg. Alison most meg Kira.... Ezzel a végére elcseszik a kedvenc sorozatomat
2016. április 12. 19:04
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Nekem nem igazán fog hiányozni Kira. Valahogy sose tudtam megkedvelni a karakterét.. :/
2016. április 12. 19:10
|
|
Shireenbokeh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 1501 Csatolások: 610 Azonosító: 255253 offline
|
Neee már
Végre volt egy női szereplő (Malia mellett), akit tényleg bírtam, és tényleg nem irritált, még egy kicsit se (nem úgy mint Ali, szegénykét nagyon nem csipáztam) erre szépen kiírják a sorozatból. Csak rmeélni tudom, hogy valami normális karaktert hoznak be helyette.
2016. április 12. 19:19
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Egyik nagy kedvencem volt
2016. április 12. 19:38
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Ezaz! Végre! Amióta megjelent, azóta várom, hogy elmenjen. Mindig unalmas volt nekem a karaktere, csak egy melléksztorit kapott az egyes évadokban. Semmi értelme nem volt neki. Ráadásul Scottal nem is illenek össze!
2016. április 12. 19:46
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Minden évad után ez van. Sorban tűnnek el a szereplők, nekem pedig lassan a kedvem is elmegy a sorozattól.
Colton Haynes, Daniel Sharman, Tyler Hoechlin... csak, hogy párat említsek meg. A Colton Haynes által játszott Jacksonnak is vannak elvarratlan szálai, hiszen csak úgy "felszívódott", Isaac szintén, és akkor Derekről ne is beszéljünk. Peter Hale és Danny... mindenkinek csak úgy nyoma veszett, magyarázatot pedig természetesen sem a sorozatban, sem Jeff Davistől nem hallottunk.
Szerintem mindenkinek kezd ebből elege lenni. Már abban sem vagyok biztos, hogy megnézem a hatodik évadot. Egyedül Stiles miatt érné meg, de fogadni mernék, hogy egyszer egy olyan cikk fog fogadni, hogy ő is otthagyja az egészet.
Colton Haynes, Daniel Sharman, Tyler Hoechlin... csak, hogy párat említsek meg. A Colton Haynes által játszott Jacksonnak is vannak elvarratlan szálai, hiszen csak úgy "felszívódott", Isaac szintén, és akkor Derekről ne is beszéljünk. Peter Hale és Danny... mindenkinek csak úgy nyoma veszett, magyarázatot pedig természetesen sem a sorozatban, sem Jeff Davistől nem hallottunk.
Szerintem mindenkinek kezd ebből elege lenni. Már abban sem vagyok biztos, hogy megnézem a hatodik évadot. Egyedül Stiles miatt érné meg, de fogadni mernék, hogy egyszer egy olyan cikk fog fogadni, hogy ő is otthagyja az egészet.
2016. április 12. 20:23
Én nagyon szerettem a karakterék, sajnálom, hogy elmegy!
2016. április 12. 20:51
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Viszont Isaac, Allison és Derek karakterét nagyon is hiányolom. Yukimura nem volt sztem kulcskarakter, szóval a cím megtévesztő (megint), mert először azt hittem, hogy Holland vagy Shelley fog távozni. De ha már ennyien repültek, mehetne velük Hayden és Theo karaktere is, mert őket rühellem!
2016. április 13. 06:04
|
|
Ellinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 255453 offline
|
Őszintén mikor először feltűnt legszívesebben átnyúltam volna a képernyőn, hogy megfojtsam, elmomdhatatlanul irritált az egész lénye a karakternek, a létezésétől kezdve egèszen addig, hogy úgy akartàk vele pótolni Allisont, mintha attól az életük függne. Kira pedig -bar egyfolytában hangoztatták a sorozatban- szerintem vegső soron nem illett be a csapatba. Csak egy csaj volt akit Scott -bulgárisan kifejezve dug, és aki történetesen kitsune az anyjával együtt, hisz abba az évadba az kellett.
Meglepődni pedig nem igazán lepődtem meg. Ha mindenki belegondol egy kicsit, hogy mi a francot huztak vegig ebben az évadban, teljesen várható volt, hogy kiírják Kira karakterét valamilyen módon. De ha jön egy pótlék a pótlék helyére, akkor véglegf feladom.
Meglepődni pedig nem igazán lepődtem meg. Ha mindenki belegondol egy kicsit, hogy mi a francot huztak vegig ebben az évadban, teljesen várható volt, hogy kiírják Kira karakterét valamilyen módon. De ha jön egy pótlék a pótlék helyére, akkor véglegf feladom.
2016. április 13. 14:45
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
úgy imádom olvasni az olyan kommenteket hogy Kira mekkora Allison pótlék volt.. olyan röhejes, pedig szerintem egyáltalán nem volt semmilyen pótlék, én sajnálom is hogy kilép, nem hiszem hogy ezzel egyedül vagyok.
2016. április 13. 14:51
|
|
Jenny12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.14. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 235923 offline
|
Amikor először megláttam, meg tudtam volna ölni. Most így egy kicsit megszerettem, de nem fog hiányozni a sorozatból. Viszont Scott megint "elveszítette" a barátnőjét!
2016. április 13. 15:19
|
|
vica20010225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 239203 offline
|
hát ezt nagyon sajnálom! Tényleg!
Tök cuki párost alkottak és sajnálom, h vége......de a remény hal meg utoljára...még hátha visszatér! Mindenesetre izgatottan várom a 6. évadot!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: