Júniusban tér vissza a képernyőre az MTV sikersorozata a hatodik évaddal, ám az egyik kulcsszereplő már nem lesz részese a folytatásnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Teen Wolf: Kulcsszereplőtől búcsúzik a sorozat
2016. április 12. 13:11
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 12. 13:25
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Meg kell mondjam, nekem nem fog hiányozni Kira. Szerintem felesleges volt betenni, mert nagyon nem is volt köze az eseményekhez, csak mivel a 3B sztorijához szükség volt a Yukimura családra, kaptunk egy tini kitsune-t. Arden aranyos, nagyon kedvelem, de fel sem fog tűnni, hogy nem szerepel tőbbé, annyira elhanyagolható Kira karaktere.
2016. április 12. 14:17
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Most komolyan....nehogy mar ennek a hanyadek, unalmas karakternek legyen kulon sorozata....
Nagyon orulok, hogy kiszall, a szinesznovel semmi bajom, de a karaktere borzalmas volt...kb egy gyenge Allyson potleknak szamitott...bar Allyson is irritalo karakter volt.
Nagyon orulok, hogy kiszall, a szinesznovel semmi bajom, de a karaktere borzalmas volt...kb egy gyenge Allyson potleknak szamitott...bar Allyson is irritalo karakter volt.
2016. április 12. 14:29
Ha kilépne esetleg még Dylan O'Brien is, én nem nézném tovább a sorozatot.
Derek és Isaac nagyon hiányzik... :/
Derek és Isaac nagyon hiányzik... :/
2016. április 12. 14:57
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Kulcsszereplő LOL. Már a negyedik évadtól kezdve parkolópályán volt, nem tudtak vele egyszerűen mit kezdeni. Nem is baj, hogy elmegy, legalább a többi karakterre több idő lesz. Mondjuk Haydent is kirakhatnák nyugodtan.
2016. április 12. 15:23
Csak pár részt láttam abból az évadból, amiben először feltűnt, ott nagyon szimpatikus lett a karaktere. Sajnálom, hogy elmegy :/
2016. április 12. 15:23
|
|
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline
|
Nekem nincs különösebb bajom a karakterével,viszont nem látom túl sok hasznát sem..A cím megijesztett,mivel azt gondoltam egy fontosabb karakter megy el..Azért sajnálom
2016. április 12. 15:44
Sajnálom. Alapjáraton bírtam, bár kicsit bántott, hogy Allison helyét vette át, de szimpatikus színésznő.
Bár nem tartom "kulcsszereplőnek"; a címből azt hittem, hogy Holland jelenti be a távozását, de aztán megnyugodtam.
2016. április 12. 16:10
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Sajnálom, hogy kilép.
2016. április 12. 16:25
|
|
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline
|
Először is. A cím rohadt megtévesztő /habár egyre több mostanába az ilyen/ Nem mondanám kulcsszereplőnek. Inkább mellékszereplő vagy Allisonpotlék, kinek mi tetszik. Kira karaktere szerintem nimcs jól kidolgozva, nem adtak neki időt hogy "bemutatkozzon". Rengeteg elvarratlan szál maradt, Dehát persze. Kira se legyen benne. Nem nőt túlzottan a szívemhez, de azért sajnálom.
Komolyan minden évadba el kell búcsúzni valakitől? De legalább nem Lydiától vagy Stilestól. Már akkor abba akartam hagyni, amikor megtudtam, higy Derek nem lesz benne, de túl kíváncsi voltam.
De ha még egyetlen egy igazi kulcsszereplőtől el kell búcsúzni, befejezem. Szerintem ha az bekövetkezne, higy pl. Stiles lép ki, a háromnegyed Teen Wolf fan, elküldené Jefft, és az egész Teen wolfot melegebb éghajlatra.
Komolyan minden évadba el kell búcsúzni valakitől? De legalább nem Lydiától vagy Stilestól. Már akkor abba akartam hagyni, amikor megtudtam, higy Derek nem lesz benne, de túl kíváncsi voltam.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.