2016-ot immár hivatalosan is az újraélesztések évének nevezhetjük, hiszen számtalan sorozat újbóli elővétele mellett olyan népszerű popcsapatok állnak össze újból, mint a Spice Girls, a Black Eyed Peas és a Backstreet Boys.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra összeáll a Backstreet Boys
2016. április 11. 16:16
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 11. 16:43
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Már milliószor elmondtam, hogy a Backstreet Boys egyébként sem oszlott fel (másodszor legalábbis).
Eddig is dolgoztak az új albumon, hajókirándulásokra mentek a rajongókkal, tavaly pedig kiadtak egy dokumentumfilmet is.
Nekem ez nem éppen feloszlás-szagú, de biztos én mulasztottam el egy nap megnézni a hivatalos honlapjukat.
A vegasi turnéhoz gratulálok, remélem, hogy sikerül egy teljes sorozatra leszerződniük. A Dead 7 (amiről egy szó sincs a cikkben, na nem baj) premierjéhez pedig gratulálok... tuti nézős lesz a film.
A vegasi turnéhoz gratulálok, remélem, hogy sikerül egy teljes sorozatra leszerződniük. A Dead 7 (amiről egy szó sincs a cikkben, na nem baj) premierjéhez pedig gratulálok... tuti nézős lesz a film.
2016. április 11. 19:31
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Wow... uhm, nem vagyok nagy rajongó és soha nem is voltam, mire én elkezdtem zenét hallgatni már feloszlottak... Mindenesetre 2016 a feltámadások éve? Hány énekes és színész is jelentette be hogy jegelni akarja a karrierét egy kevés időre?
2016. április 11. 20:19
|
|
betty19801993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 169712 offline
|
Én ilyenkor már nem is tudok mit hozzáfűzni.
A BSB sosem oszlott fel. 2001 után szüneteltek, nem feloszlottak, de 2004ben már csinálták az új lemezt ami Never Gone néven jelent meg, aztán jött a turné, majd kis pihenő. Aztán Nick leforgatta a valóságshowját a testvéreivel, de már akkor vették fel a 2007ben megjelenő Unbreakable album dalait, amit 2007 őszén ki is adtak, aztán turnéztak, 2009ben megint album és turné, majd elkezdtek cruise-ra járni, pár napos hajóút a rajongókkal, közben sok helyen felléptek 2 album között a turnén kívül is.
2012ben is a New Kids-el koncerteztek, ki is dobtak egy közös albumot. 2013ban jött megint egy új BSB album, amit megint világ körüli turné követett, ami 2014 nyár végéig tartott. Közben a dokumentumfilm is kijött, Nick a Dancing with the starsban táncolt, a többiek meg szurkoltak neki ott élőben. Szerintem egy pár dolgot ki is hagytam, és akkor mikor is oszlottak fel? Mert én évek óta követem őket napról napra, egyszer sem volt szó arról, hogy feloszlottak volna.
Tényleg zavaró, hogy így adnak le egy cikket, hogy újra összeálltak.
A BSB sosem oszlott fel. 2001 után szüneteltek, nem feloszlottak, de 2004ben már csinálták az új lemezt ami Never Gone néven jelent meg, aztán jött a turné, majd kis pihenő. Aztán Nick leforgatta a valóságshowját a testvéreivel, de már akkor vették fel a 2007ben megjelenő Unbreakable album dalait, amit 2007 őszén ki is adtak, aztán turnéztak, 2009ben megint album és turné, majd elkezdtek cruise-ra járni, pár napos hajóút a rajongókkal, közben sok helyen felléptek 2 album között a turnén kívül is.
2012ben is a New Kids-el koncerteztek, ki is dobtak egy közös albumot. 2013ban jött megint egy új BSB album, amit megint világ körüli turné követett, ami 2014 nyár végéig tartott. Közben a dokumentumfilm is kijött, Nick a Dancing with the starsban táncolt, a többiek meg szurkoltak neki ott élőben. Szerintem egy pár dolgot ki is hagytam, és akkor mikor is oszlottak fel? Mert én évek óta követem őket napról napra, egyszer sem volt szó arról, hogy feloszlottak volna.
Tényleg zavaró, hogy így adnak le egy cikket, hogy újra összeálltak.
2016. április 11. 21:36
|
|
Sz.Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 486 Csatolások: 0 Azonosító: 229971 offline
|
Hihetetlenül örülök ennek <3
de helyesbítek a címen: nem "újra" álltak össze , mert ők mindig is "együtt" voltak , vannak és lesznek is , igaz , hogy Kevin 2006-2012-ig kivált/kilépett ,(mert a családalapítást és a családot helyezte a karrier elé) , de végül visszatért a csapathoz és ez a fő
#<3
( én azért "nagyjából" tudtam errőla visszatérésről xd
D)KTBSPA 4ever #
( én azért "nagyjából" tudtam errőla visszatérésről xd
2016. április 11. 21:52
|
|
Sz.Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 486 Csatolások: 0 Azonosító: 229971 offline
|
betty19801993 egyetértek veled , engem is kiidegel , hogy mindig és mindenhol ilyeneket írnak , hogy "újra együtt"... vagy az"egykori" backstreet boy ..stb...
2016. április 12. 00:07
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Nem is oszlottak fel 2013-s az utsó lemezük.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: