Emma Watson Tom Felton iránt érzett szerelme nem volt kölcsönös
2016. április 11. 19:59
Hogyha már ennyire régi sztori ez a "nekem tetszett, de neki én nem", akkor miért kell mindig felhozni? Már kezd így unalmas lenni a folytonos felemlegetése. Azon, hogy Tom meg Helena-ba esett bele, viszont meglepődtem, azt nem tudtam
De mondjuk nem csoda...
Bellatrix karaktere valahogy mindig szimpatikus volt és Helena-t is nagyon szerettem. Nem értek egyet az előttem szólókkal, az én meglátásom szerint sokkal szebb, mint Emma.
Amúgy szerintem nem passzolna össze Tom meg Emma.
Amúgy szerintem nem passzolna össze Tom meg Emma.
2016. április 11. 20:07
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Na jó ez egy kicsit fura meg vicces......
2016. április 11. 21:12
Erről még nem is hallottam, de érdekes párosítás lett volna.
2016. április 12. 15:49
Nem tudom, valahogy nem tartom őket összeillőnek, de ízlés kérdése.. különben is, már épp elég régi a sztori.
2016. április 12. 19:02
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Na nem baj.. Attól még a Dramione marad az OTP {one true pairing} számomra. Kedvenc és örök shipem a HP-ben.
2016. április 13. 14:50
Malfoy bírtam a karakterét XXD
Am szerintem nem illenek össze.^^
Am szerintem nem illenek össze.^^
2016. április 18. 16:22
azért milyen aranyos lett volna, ha kölcsönös az érzés...
2016. április 19. 06:57
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
sajnálom. de azért örülök h amúgy beszélnek egymással
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: