Úgy tűnik, elérkezett az idő a Vámpírnaplók lezárására – legalábbis erről számolt be a Damon Salvatorét életre keltő színész.
A teljes cikkhez kattints ide!
TVD: A nyolcadik évad lesz az utolsó
2016. április 11. 10:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 11. 10:38
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hála isten, ennek nagyon örülök. Már régen megérett a befejezésre. Az első 3 évad annyira jó volt, nem is értem hogy tudtak elrontani egy ilyen jó sorozatot.
2016. április 11. 13:22
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
A sorozat nem nagyon erős el van tévedve már 3 évaddal ezelőtt be kellett volna fejezni csak a készítők még megpróbáltak annyi bőrt lehúzni a történetről amennyit lehetett pont mint a szereplők mert tudták ha vége ők eltűnnek a süllyeztőben
2016. április 11. 13:23
Szerintem is itt az ideje lezárni a sorozatot és pontot tenni a végére. De szép kis 8 évad volt. Örök kedvencem marad örökre.
2016. április 11. 14:05
Az 5. évadot nézem jelenleg, az nagyon tetszik. Nem tudom, hogy milyen a hatodik vagy a hetedik, de ha már ennyi színész kilépett/kilép és már a megmaradt két főszereplőből sem szeretné tovább húzni valamelyik, akkor inkább fejezzék be úgy, ahogy a sorozathoz illik. Eddig jó volt, nincs értelme már tovább húzni, főleg, hogyha a drága készítőhölgyemény is csak azért akarja a végtelenségig folytatni, mert eddig Ian meg Paul nem mondták azt, hogy "na most már elég" és nem azért, mert annyi egyedülálló ötlete lenne...
2016. április 11. 14:54
|
|
vica226visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 145387 offline
|
Ez egy jó döntés lenne a részükről. A 8.-ban elvarrják a szálakat, adnak neki egy szép, kerek finálét, és büszkén mondhatnák: megcsináltuk. Nem kell már tovább húzni, így is hosszú életű már.
2016. április 11. 15:27
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Sztem is megérett a befejezésre. Így is hosszú ideig bírta. Nem véletlenül tartja a mondás, hogy a csúcson kell abbahagyni. Habár jobb lett volna Nina távozásával együtt lezárni, de mostmár mind1.
2016. április 11. 15:35
Valahogy az az érzésem, hogy ez a sorozat már régebben is megérett volna a lezárásra.. Azért remélem, nem rontják el valamivel is a végét. 8 évad nem semmi dolog.
2016. április 11. 15:52
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Őszintén, nekem ez a sorozat sohase keltette fel az érdeklődésemet, mindig csak úgy voltam vele, ha nézem akkor elvagyok vele, mert annyira nem untat mint mondjuk a tanulás, de ez is, unalmasság a köbön, de lehet hogy csak szerintem.
Még annak idejébe, a negyedik évadot adhatták a tévében, és az nagyon tetszett, de a többi az unalmas, szóval nem értem, ez hogy érte el a hetedik évadot.
Még annak idejébe, a negyedik évadot adhatták a tévében, és az nagyon tetszett, de a többi az unalmas, szóval nem értem, ez hogy érte el a hetedik évadot.
2016. április 11. 16:08
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Itt az ideje h lezárják, mert már igy is nagyon sok nézőt veszítettek el. Mindennek vége egyszer. Ezt nem tudják már tovább húzni.
2016. április 11. 19:43
De azért tényleg itt az idő a lezárásra, úgyis esett a színvonala...
Ian ❤❤
2016. április 11. 21:17
Ez a sorozat egyre unalmasabb.Én mindig néztem és szerettem is,de utána kezdtek kiszállni az emeberek és nem volt olyan.Most csak a fél stáb maradt meg és még így is lesz 8. évad?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: