Kulcsár Edina bevallotta: többször is kés alá feküdt
2016. április 10. 09:11
|
|
I m a belieber girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 254809 offline
|
Én pedig azt hitem hogy végre egy igazi szépség .
2016. április 10. 11:00
Ahh,úgy utálom az ilyen embereket..
Miért nem lehet elfogadni úgy magunkat ahogy a Jóisten megteremtett minket??!!
Miért nem lehet elfogadni úgy magunkat ahogy a Jóisten megteremtett minket??!!
2016. április 10. 20:16
Szerintem amúgy sem egy nagy szám nő, de most, hogy kiderült, hogy "ez sem természetből van"... Így végképp nem értem, hogy miért vannak elájulva tőle sokan. "Mindenképpen változtatni kellett az eredetin, ugyanis olyan súlyos szépséghibának éreztem". Nagyon jó, hogy volt 3 műtétre való kidobandó pénze a drágának... Sokak éreznek magukon nem tökéletesnek egyes részeket mégsem rohangálnak a sebészhez vele folyton. Műtétekkel akárki lehet szép az a nagy szó, hogyha alapból jól néz ki.
2016. április 10. 23:32
|
|
Vaszilisszaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 254787 offline
|
Egészségére!
2016. április 11. 06:08
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Hát fantasztikus de komolyan....
2016. április 11. 16:59
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Most mit modnjak? Legyen büszke magára, bravó! Komolyan nem értem, minek modellkedik, ha még ez a nem túl egyedi külseje sem a természet adománya...
2016. április 11. 17:02
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Megnéztem az előző orrát és TE JÓ ÉG, MI EZ?! Szegény, megértem, miért műttette meg, hiszen elismerem, tényleg nem valami szép orra volt
Átérzem, hiszen az enyém is egy nagy durung, utálom én is és örülök hogy így már jobban érzi magát.
Ettől eltekintve viszont az ilyen akkor is csalás, mivel már nem "természetesen" indult a szépségversenyen és ez előnyt jelentett Edina számára.
Ettől eltekintve viszont az ilyen akkor is csalás, mivel már nem "természetesen" indult a szépségversenyen és ez előnyt jelentett Edina számára.
2016. április 13. 20:17
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Énis megnéztem az orrát, és megértem. Nyilván, nyilván a természetes szépség a legjobb de manapság szerintem nem a világ legnagyobb problémája ha valaki korrigálja a "hibáit". Nekem nagyon szimpatikus lány, és a mosolya egyszerűen lenyűgözően gyönyörű!
2016. június 16. 18:22
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nem látszk rajta...ha első 2 alkalommal ecseszték neki,akkor megértem,hogy miért ment el 3-szor
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: