Michael Jackson nyomdokaiba lépett Taylor Swift
2016. április 10. 21:33
|
vikike1001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.18. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 252381 offline
|
A kommentelők 90%-a gondolom nem látott egy interjút sem vele ezért ítélkezik és nem tudja, hogy milyen okos, szeretnivaló lány Taylor. Tehetségtelen?
2016. április 11. 12:22
|
funnyboysúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.01. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 249350 offline
|
én nem utalom taylort én tisztelem őt meg minden jo zenéi vannak stb...
De nem őt kellet volna jacksonhoz hozzá hasonlitani meg dijat nevezni rolla
olyanok érdemlik meg mint pl Usher,Chris Brown,Jason Derulo ezek azok akik meg érdemelnék nem pedig taylor a tobbiek mint hozza hasonlithato jacksonhoz szerintem ez igy nem kosser taylor ahhh igy nem kompatibilis
szerintem rengetek ember tudja tobbnyire hogy nem ő érdemli meg ezt
De nem őt kellet volna jacksonhoz hozzá hasonlitani meg dijat nevezni rolla
olyanok érdemlik meg mint pl Usher,Chris Brown,Jason Derulo ezek azok akik meg érdemelnék nem pedig taylor a tobbiek mint hozza hasonlithato jacksonhoz szerintem ez igy nem kosser taylor ahhh igy nem kompatibilis
2016. április 11. 13:47
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Szerintem Usher és Chris Brownse hasonlítható Michael-höz.Ők is csak utanozni próbalják.
Es itt most nem is az a kerdés hogy Taylor tehetseges-e vagy nem.Hanem az hogy közel sem olyan tehetséges mint Michael, az higy őket egymáshoz hasonlítsák az felhaborító.
Es itt most nem is az a kerdés hogy Taylor tehetseges-e vagy nem.Hanem az hogy közel sem olyan tehetséges mint Michael, az higy őket egymáshoz hasonlítsák az felhaborító.
2016. április 11. 16:14
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Utálom ezt a nőt valahogy már ránézni is rossz :/ nem tudom hogy lehet egy olyan nőt szeretni aki a volt exeiről készít több száz dalt és utána még őt sajnálják hogy szegénnyel már megint szakítottak (Haroldról is vagy 3 dalt írt..és majdnem mindegyik ugyan arról szól...)
Több száz sztár van aki sokkal jobb nála nem tudom miért mindig ezt a nőt kell csak dicsérni ...
Több száz sztár van aki sokkal jobb nála nem tudom miért mindig ezt a nőt kell csak dicsérni ...
2016. április 11. 17:17
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nálam már jó ideje lekörözte!
2016. április 11. 18:31
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Viccelnek, ugye?! Mint már mondtam, semmi bajom Taylorral, egyszerűen nyomába sem ér Michaelnak. Tehetséges, legalábbis fogjuk rá, de nem olyan nagy szám, mint amilyennek be van állítva. A dalaiban semmi egyedi, ennyi erővel persze bárki kaphatna díjat, amit róla neveznek el... Tíz, meg százezer sokkal jobb van, vagy legalább olyan, akit kicsikét is jobb. Nem egy előadó megérdemelné, csakhogy Miss Swift nincs ezek között.
2016. április 11. 22:39
|
|
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline
|
Röhej. Remélem így elég hosszú.
2016. április 11. 22:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
Mély hatást gyakorolt a közönségre nemcsak zeneisége, hanem személyes meggyőződése és kötelezettségvállalása által.
Ja, mindenki agyf*szt kap az exeiről szóló "hatalmas üzeneteket hordozó lírai balladáitól". Rám sem ő, sem a munkássága nem gyakorolt mély hatást, és még a legjobb jóindulattal sem tudnám korszakalkotónak nevezni azt, amit csinál. Régen country énekesnőnek titulálták, holott olyan messze volt tőle, mint Makó Jeruzsálemtől. Manapság ő a legfelkapottabb és az egyik legsztároltabb énekesnő. Tolják neki ezrével a Grammyket meg az egyéb kitüntetéseket, közben pedig díjakat is neveznek el róla. Mindez a tényeken még nem változtat - a zenéje sz*r és ő is egy nagy nulla.
2016. április 12. 12:22
|
|
rara022visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 207142 offline
|
Basszus nem igaz hogy itt csak szitkozódni lehet! Elegem van azokból a kimondhatatlanul hülye emberekből, akik csak azért kommentelnek hogy azzal lehúzzák a sztárt akiről szó van. Ha nem kedvelik, meg se nézzék a cikket, ha meg megnézik akkor ne legyenek akkora parasztok, hogy fikázzák! Nézzetek már magatokba! Ti mikor fogtok ekkora sikereket elérni? Elmondom, soha. És ezért ne a nálatok tehetségesebb embereket szidjátok, ők nem tehetnek a primitívségetekről. Milyen érdekes hogy egy magyar ember hogy tudja utálni a nála sikeresebbeket...és ez undorító. És én is magyar vagyok, nem tökéletes, de legalább magamban tudom tartani a negatív véleményemet. Ezt néhány embernek meg kellene tanulnia...mondjuk az itt kommentelők 90%-nak.
Amúgy szerintem Tay fantasztikus, így tovább!
Amúgy szerintem Tay fantasztikus, így tovább!
2016. április 12. 16:12
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
rara022: Attól, hogy jelenleg nem tartanak ott, az nem azt jelenti, hogy nem lesz belőlü(n)k senki. Lehet, hogy ezen az oldalon (csak a felhasználók közül) ezer sokkal nagyobb tehetség van Taylor Swiftnél, csakhogy ez a csaj jókor volt jó helyen. Ne értsd félre, félig egyet tudok érteni, itt sokszor csak szitkozódni tudunk, de ennek ellenére ebben most szerintem igazat kell nekünk adni, és nem azért, mert én is ott vagyok. Egyszerűen, Taylor és Michaelt egy napon sem lehet említeni, nemhogy pont ő legyen, aki Michael Jackson után saját magáról elnevezett díjat kap. Arra ott vannak a valódi tehetségek, nem Taylor Swift.
2016. április 12. 16:16
|
|
CocoChanelEszterrrka |
|
/Természetesen nem vitát szeretnék szítani, én elfogadom a vélemányed, valamilyen szinten meg is értem, és egyébként engem is zavarna, csak az a baj, hogy nekem sincs bajom vele, kciist szeretm is, elismerem, némi tehetsége az van, de nem ennyi. Túl van sztárolva, itt az a bajunk, nem az, hogy sikeres. Persze, csak saját nevemben beszélhetek/
2016. április 12. 21:29
rara022: Nem szitkozódunk, csak leírjuk a véleményünket, akkor is ha az negatív vélemény.
"És én is magyar vagyok, nem tökéletes, de legalább magamban tudom tartani a negatív véleményemet. Ezt néhány embernek meg kellene tanulnia...mondjuk az itt kommentelők 90%-nak."
Ha nem írhatná le mindenki szabadon, hogy miről mit gondol, akkor ez nem is a starity lenne, hanem Taylor Swift rajongói oldala, ahol folyamatosan csak ömlengenek erről a cicababáról már akkor is, ha kinyit egy ablakot...
"Ti mikor fogtok ekkora sikereket elérni? Elmondom, soha."
Azért annyira jó, hogy mi nem kritizálhatjuk Taylor Swift-et úgy, hogy elég információ áll rendelkezésünkre a Szőke Szentről, hogy jogosan tehessük, de te nyugodtan megmondhatod, hogy több, mint 20 totál ismeretlen ember mit érhet el és mit nem.
"És én is magyar vagyok, nem tökéletes, de legalább magamban tudom tartani a negatív véleményemet. Ezt néhány embernek meg kellene tanulnia...mondjuk az itt kommentelők 90%-nak."
Ha nem írhatná le mindenki szabadon, hogy miről mit gondol, akkor ez nem is a starity lenne, hanem Taylor Swift rajongói oldala, ahol folyamatosan csak ömlengenek erről a cicababáról már akkor is, ha kinyit egy ablakot...
"Ti mikor fogtok ekkora sikereket elérni? Elmondom, soha."
Azért annyira jó, hogy mi nem kritizálhatjuk Taylor Swift-et úgy, hogy elég információ áll rendelkezésünkre a Szőke Szentről, hogy jogosan tehessük, de te nyugodtan megmondhatod, hogy több, mint 20 totál ismeretlen ember mit érhet el és mit nem.
2016. április 15. 10:38
|
|
I m a belieber girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 254809 offline
|
Elképesztő mennyi mindent elért már Taylor ilyen fiatalon
2016. április 23. 18:38
|
|
rara022visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 207142 offline
|
oké tényleg bocsánat. beismerem kicsit túlmentem a határon csak felcsesztek. persze, biztos itt is sok tehetséges ember van meg szólásszabadság meg minden, csak azt nem értem, hogy miért kell ENNYIRE feltűnően utálni valakit???
2016. május 05. 08:19
michael nyomdokaiba senki nem léphet senki nem tudja útána csinálni amit ő elért
2016. május 25. 20:12
|
|
smoki2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.20. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 222924 offline
|
Taylo Swift Michael Jackson nyomdokaiba lép......Nem hinném.Sok embernek köztük nekem is nagyon antipatikus szóval egyáltalán nem olyan hűn szeretett énekes ,mint ahogy azt a cikkben is leírtak.A sok jótékonykodás meg a macskás képek,tudom mi áll ez mögött!Csak sajnáltatni akarja magát,hogy mennyire jó ember és,hogy mennyien nem szeretik.Szóval hihetetlen már az is ,hogy egy cikkbe tették Michael és az ő nevét!:\
2016. június 28. 17:39
|
ViolettaViviiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 179484 offline
|
SOHA NEM FOG A NYOMDOKAIBAN LÉPNI EZ A KIS P*CSA!!SOHA!
2016. június 28. 20:03
|
|
Werchy11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 255145 offline
|
Nem értem..
Hogy léphetne a nyomdokaiba? Nem akarom megsérteni, de ez az igazság. Ne hasonlítgassunk már össze egy Michael Jackson-t és egy Taylor Swift-et.. Ha egyszer Michael a legjobb, akkor nem lehet még egy! Attól hogy elneveznek róla egy rohadt díjat, attól még nem lesz olyan jó mint Ő. Igaz hogy még tart a karrierje, de kétlem hogy valaha az életben el tudna adni 1 albumból 108.500.000 lemezt! Nem fog ennyi dolgot elérni! Nem változtatta meg a popkultúrát, de Michael igen. A világon alig él pár millió, vagy még annyi se, aki ne ismerné a Thriller c. dalát.. Kérlek, ne hitegessünk embereket feleslegesen!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: