senkit nem akartam megbántani, csak ez az igazság...
Michael Jackson nyomdokaiba lépett Taylor Swift
2016. április 09. 15:20
jó vicc.
még hogy Taylor Swift Michael Jackson nyomdokaiba lép? pff. haggyuk már! kizárt dolognak tartom,hogy valaha egy olyan nő,mint Swift,egy olyan nagy énekes nyomdokaiba lépjen,mint Jaskon. de itt nem is Tayloron van a hangsúly, hanem azon,hogy a "nyomdokaiba lép".. ha például a drága Ariana-ról vagy esetleg Selena-ról lenne szó,akkor is ez lenne a véleményem. fele annyit nem tettek le az asztalra,mint Michael,de még helyette mondhatnám Ádám Sandler-t vagy esetleg Robert De Niro-t is...
2016. április 09. 19:11
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Az év vicce, hölgyeim és uraim
Ezt tényleg nem tudom komolyan venni XD
2016. április 09. 20:57
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Én komolyan mondom nem tudom MITŐL lenne olyan jó mint Michael ...ez egy óriási nagy baromság.....soha nem lesz olyan mint Michael ...a lába nyomába se ér és nem is fog egy ilyen nő soha a büdös életbe.....azt se érdemli meg, hogy egy cikkben említsék a nevét Michaelel..ez már röhejes..rohadtul semmi tehetsége nincs ennek a nőnek..tiszta vicc XDD
2016. április 09. 22:02
|
|
moonaudreyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 254998 offline
|
A kommentek 90%-án csak nevetni tudok. A díj nem jelenti azt, hogy egyenlő Michaellel. Szerintetek, mégis, MÉGIS, miért kapta? Csak úgy? Mert tehetségtelen? Nem véletlenül neveztek el róla díjat, nem véletlenül dönt rekordokat, nem véletlenül rajonganak érte. El lehetne ezen gondolkozni 

2016. április 09. 22:15
|
|
Timi lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 369 Csatolások: 95 Azonosító: 218390 offline
|
Utolérte Michael Jackson-t. Na szép. Persze. Ma utoléri. Holnap pedig elkerüli? Mert már csak az van hátra. Michael 4 évtized munkáját megelőzi csak azért, mert felénekelte a Blank Space-t és a Shake it off-ot.
De tekintsünk el ettől. Felmerült bennem egy kérdés: kinek adják majd oda azt a díjat? Tegyük fel, hogy Beyoncé és Lady Gaga megnyerik a díjat, s majd ők kezdenek el tapsikolni, hogy megközelítették Taylor Swift világraszóló munkásságát? Könyörgöm, az U.S.A.-ban ő a legjobb előadó Michael-lel együtt?! Mert nem az, egyáltalán. És hol marad Adele, Beyoncé, Lady Gaga vagy mondjuk Elvis Presley, és még sorolhatnám. Ezek hol vannak? Taylor szintje alatt? Hát persze. Ők csak reménykedhetnek abban, hogy valaha Taylor nyomába érnek. Aha. Jó tudni, hogy itt tart a világ. Taylor tehetséges és jó dalai vannak. Kérdéses viszont, higy a jólelkűségéből, a hangjából és a dalaiból mi az övé. Mert nem egy legenda, az bisztos, egyelőre nem. De ha így haladunk tovább, akkor őt avatják a világ legjobb énekesnőjének. Ez komoly?! Mert én nem hiszem, hogy itt tart a világ.
Ami pedig Michael-t illeti: kezdje csak nekem felsorolni valaki, higy mennyi díjat is nyert el, s hasonlítsák össze Taylorral. Vagy akkor csak az életútját vegyük. Nézzük csak össze a két sztárnak az életét, az adakozásait, a tetteit. Mert garantálom, hogy nem egy a kettő. Messze nem. Michael zenéje az övé volt, de Taylor-ért már nem tenném tűzbe a kezem, hogy nem-e egy jól megfestett álarcot látunk, ha ránézünk. S még valami, amit nem értek. Itt alattam, akik Michael-t égre-földre dícsérik, majd odaírják, hogy Jacko, azok valódi rajongók, vagy csak talpnyalogatók? Mert aki tényleg szereti őt, az nem tesz olyasvalamit, amire megkért még sok évvel ezelőtt Michael.
Én örülök Taylor sikereinek, hiszen az egyik kedvencem. Mike-ért viszont a végsőkig kiállok, legyen szó Taylorról, vagy akárkiről. S mondja el nekem valaki, hogy a cikk írójának mi baja van Michael-lel? Csak mert egy előző cikkben is Jacko-nak hívta, most pedig odaírta, hogy a nyomdokaiba lépett Michael-nek. Ha pedig nem utálja Michael-t, akkor egy kicsot dokumentálódjon is, s nézzen utána, hogy ki is volt MJ, hallgassa meg az albumait, olvassa el a díjai listáját, az életét, a munkásságát, hátha akkor nem fog ilyen valótlanságokat állítani róla, mint amilyeneket a fenti cikkben volt szerencsém olvasni.
De tekintsünk el ettől. Felmerült bennem egy kérdés: kinek adják majd oda azt a díjat? Tegyük fel, hogy Beyoncé és Lady Gaga megnyerik a díjat, s majd ők kezdenek el tapsikolni, hogy megközelítették Taylor Swift világraszóló munkásságát? Könyörgöm, az U.S.A.-ban ő a legjobb előadó Michael-lel együtt?! Mert nem az, egyáltalán. És hol marad Adele, Beyoncé, Lady Gaga vagy mondjuk Elvis Presley, és még sorolhatnám. Ezek hol vannak? Taylor szintje alatt? Hát persze. Ők csak reménykedhetnek abban, hogy valaha Taylor nyomába érnek. Aha. Jó tudni, hogy itt tart a világ. Taylor tehetséges és jó dalai vannak. Kérdéses viszont, higy a jólelkűségéből, a hangjából és a dalaiból mi az övé. Mert nem egy legenda, az bisztos, egyelőre nem. De ha így haladunk tovább, akkor őt avatják a világ legjobb énekesnőjének. Ez komoly?! Mert én nem hiszem, hogy itt tart a világ.
Ami pedig Michael-t illeti: kezdje csak nekem felsorolni valaki, higy mennyi díjat is nyert el, s hasonlítsák össze Taylorral. Vagy akkor csak az életútját vegyük. Nézzük csak össze a két sztárnak az életét, az adakozásait, a tetteit. Mert garantálom, hogy nem egy a kettő. Messze nem. Michael zenéje az övé volt, de Taylor-ért már nem tenném tűzbe a kezem, hogy nem-e egy jól megfestett álarcot látunk, ha ránézünk. S még valami, amit nem értek. Itt alattam, akik Michael-t égre-földre dícsérik, majd odaírják, hogy Jacko, azok valódi rajongók, vagy csak talpnyalogatók? Mert aki tényleg szereti őt, az nem tesz olyasvalamit, amire megkért még sok évvel ezelőtt Michael.
Én örülök Taylor sikereinek, hiszen az egyik kedvencem. Mike-ért viszont a végsőkig kiállok, legyen szó Taylorról, vagy akárkiről. S mondja el nekem valaki, hogy a cikk írójának mi baja van Michael-lel? Csak mert egy előző cikkben is Jacko-nak hívta, most pedig odaírta, hogy a nyomdokaiba lépett Michael-nek. Ha pedig nem utálja Michael-t, akkor egy kicsot dokumentálódjon is, s nézzen utána, hogy ki is volt MJ, hallgassa meg az albumait, olvassa el a díjai listáját, az életét, a munkásságát, hátha akkor nem fog ilyen valótlanságokat állítani róla, mint amilyeneket a fenti cikkben volt szerencsém olvasni.
2016. április 10. 10:13
|
|
LYDIA.LoVe.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.03. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 243382 offline
|
ÚristenXD jól van...lőjetek le-.-" Tudod mikor hölgyeményXD Azért kicsit túlzás "utolérte", "nyomdokiba lépett" szép is lenne..-.-" B*szki SOHAxd
2016. április 10. 11:00
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Najó...XDDD mikor megláttam a cikket olyan röhögőgörcsöt kaptam mint még soha, és a cikk végén azt kérdeztem magamtól "oké, hol a poén?" Aztán leesett hogy ez full igaz és mégjobban nevettem
Szóval "utolérte" Mikeot. Hű
Miben is érte utol? Tehetségben? Ugyanmár. Jézusom itt mindenki részeg? Hol élnek ezek basszus? Mikehoz soha senki nem érhet fel semmiben, ezt már megtanulhatta volna a világ. Az hogy Taylor kapott egy ilyen díjat az pontosan mit is jelent? Azt, hogy sikerült elérnie 10 év alatt mindazt amit Mikenak több évtizednyi kemény munkával sikerült? Belőle is olyan legenda lett EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA, aki képes megtölteni egy 60.000 fős stadiont (nem is egyszer)? (Vagy mennyit). Mert akkor le a kalappal előtte, nagyon ügyes hogy mindezt ennyi idő alatt sikerült elérnie, komolyan, erre nemhogy Mike, de senki nem volt képes ezelőtt, úgyhogy hip hip hurrá. És hogy fogják ezentúl hívni? "A Pop Királynője"? Lol már Xdddddd
Most komolyan gyerekek, ez nagyon durva azért. Sok mindent hallottam már de messze ez viszi a pálmát, ez kajak jobb mint eddig bármilyen vicc amit olvastam Xd remélem most boldog a kis Swift és büszke magára hogy utolérte Michael-t
Szívből gratulálok neki
-.-"" >.<
Szóval "utolérte" Mikeot. Hű
Most komolyan gyerekek, ez nagyon durva azért. Sok mindent hallottam már de messze ez viszi a pálmát, ez kajak jobb mint eddig bármilyen vicc amit olvastam Xd remélem most boldog a kis Swift és büszke magára hogy utolérte Michael-t
2016. április 10. 11:10
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Idézet (LadyAly @ 2016.04.08. 13:09)
Már hogy lehetne Jackson ÉLŐ legenda? o.O
De vicceees
2016. április 10. 11:37
Pfff..Szánalmas, azt hiszi h olyan mint....értitek na.
2016. április 10. 13:28
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Jézus, ezen nem tudom hogy sírjak e vagy nevessek...vicc. Van pár jó dala, de egyiksem különbözik más popdaloktól, semmi újat nem hozott be a zenébe. Sosem értettem mit esznek rajta, mert még a hangja sem valami nagy szám.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. április 10. 14:33
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
egyáltalán nem vettem eddig még sosem észre azt a nagy tehetségét, amiről annyian áradoznak......
2016. április 10. 19:38
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Háth.. oké :/
2016. április 10. 20:06
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Szegény Michael ,most biztos forog a sírjában.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.