Michael Jackson nyomdokaiba lépett Taylor Swift
2016. április 08. 20:17
|
|
Csenge02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.15. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 237283 offline
|
Ekkora baromságot még életemben nem hallottam...
Bocsi, Taylor Swift rajongók, de ezt marhaság volt így kiírni.
Gratulálunk neki a díj miatt, de soha nem lesz egyenrangú MJ-vel.
Jackson halhatatlan, utolérhetetlen, érinthetetlen, legjobb és örök!
Egy percig se higgyétek, h Swift, vagy bárki más lesz olyan jó (vagy akás hasonlóan jó), mint Jackson!
Bocsi, Taylor Swift rajongók, de ezt marhaság volt így kiírni.
Gratulálunk neki a díj miatt, de soha nem lesz egyenrangú MJ-vel.
Jackson halhatatlan, utolérhetetlen, érinthetetlen, legjobb és örök!
Egy percig se higgyétek, h Swift, vagy bárki más lesz olyan jó (vagy akás hasonlóan jó), mint Jackson!
2016. április 08. 21:22
|
|
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline
|
Az én véleményem szerint Taylor egyáltalán nem egyedi. A legfelkapottabb dalait, mint például a Blank Space-t, a Bad Bloodot, a 22-t, stb. mind Max Martin közreműködésével (is) írta, aki többek között részt vett a Hit me baby one more time, az I kissed a girl, a So what és a One more night megírásában (némelyiket egymaga írta). Ilyen helyzetben tehát nem nehéz "tehetségesnek" lenni. És a hangi adottságai... Nos, megemlítek pár nevet: Adele, Beyonce, Celine Dion, Christina Aguilera stb. Különleges lenne? Nem hinném. Láttam és hallottam már jobbat, sem a dalszövegeiben, sem a személyiségében (vagy imidzsében), sem a megnyilvánulásaiban nem látok semmi különlegeset.
Az egyetlen dolog, ami miatt ennyien szeretik (vagy éppen utálják), az az imidzse. Kedves, szép, nagylelkű, adakozó, stb. Ez mind szép és jó, viszont a menedzsmentje már annyira túlnyomatja ezt a látszatot, hogy már erőltetetté vált. Az egész nő, úgy, ahogy van, erőltetett, agyonhypeolt, túlértékelt.
Se nem egyedi, se nem különleges. Viszont eladható. És a popkultúrában ez a legfontosabb, legértékesebb tulajdonság ahhoz, hogy milliós pénzeket kaszáljanak. A botrányos és a példaértékű magatartás is remek megoldás a hírnév és a pénz megszerzésére, a kettő közötti viszont unalmas az embereknek.
Én legalábbis így látom, nem kell egyet érteni velem
Az egyetlen dolog, ami miatt ennyien szeretik (vagy éppen utálják), az az imidzse. Kedves, szép, nagylelkű, adakozó, stb. Ez mind szép és jó, viszont a menedzsmentje már annyira túlnyomatja ezt a látszatot, hogy már erőltetetté vált. Az egész nő, úgy, ahogy van, erőltetett, agyonhypeolt, túlértékelt.
Se nem egyedi, se nem különleges. Viszont eladható. És a popkultúrában ez a legfontosabb, legértékesebb tulajdonság ahhoz, hogy milliós pénzeket kaszáljanak. A botrányos és a példaértékű magatartás is remek megoldás a hírnév és a pénz megszerzésére, a kettő közötti viszont unalmas az embereknek.
Én legalábbis így látom, nem kell egyet érteni velem
2016. április 08. 22:37
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (kitty2244 @ 2016.04.08. 21:22)
Az én véleményem szerint Taylor egyáltalán nem egyedi. A legfelkapottabb dalait, mint például a Blank Space-t, a Bad Bloodot, a 22-t, stb. mind Max Martin közreműködésével (is) írta, aki többek között részt vett a Hit me baby one more time, az I kissed a girl, a So what és a One more night megírásában (némelyiket egymaga írta). Ilyen helyzetben tehát nem nehéz "tehetségesnek" lenni.
Ez elmondható Jacksonról is, a legnépszerűbb Thriller lemezének a felét nem ő írta, de még csak társszerzője sem volt a 9-ből 5 dalnak...
2016. április 08. 23:32
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
"Ez elmondható Jacksonról is, a legnépszerűbb Thriller lemezének a felét nem ő írta, de még csak társszerzője sem volt a 9-ből 5 dalnak..."
Azért Michael rengeteg dalt írt, sokkal többet és nem mellesleg jobbakat mint Taylor Swift.
Azért Michael rengeteg dalt írt, sokkal többet és nem mellesleg jobbakat mint Taylor Swift.
2016. április 08. 23:41
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Mivan?
Én nem akarok ok nélkül utálkozni meg ilyenek, de ezt annyira nem értem még mindig. Taylor pontosan ugyanolyan, mint a többi pop énekesnő. Mégis mi a fene történik, miért kap sokkal több elismerést? Vagy akkor csak én vagyok vak meg hülye, hogy nem látok benne semmi különöset vagy egyedit?
Én nem akarok ok nélkül utálkozni meg ilyenek, de ezt annyira nem értem még mindig. Taylor pontosan ugyanolyan, mint a többi pop énekesnő. Mégis mi a fene történik, miért kap sokkal több elismerést? Vagy akkor csak én vagyok vak meg hülye, hogy nem látok benne semmi különöset vagy egyedit?
2016. április 09. 09:03
Azért ne hasonlítgassuk Taylort Michaelhez, de gratulálok, hogy elneveztek róla is egy díjat.
2016. április 09. 10:10
|
|
annavicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.23. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 250907 offline
|
Alapjaiban változtatta meg a popkultúrát?
Igen, most már nincs szükség egyediségre, kiemelkedő tehetségre, elég egy középszerű, jól kinéző lányka, aki dívának gondolja magát. Valóban megváltoztatta a popkultúrát, csak az a gond, hogy nem jó irányba, ellentétben Jackoval. Szégyen!
Igen, most már nincs szükség egyediségre, kiemelkedő tehetségre, elég egy középszerű, jól kinéző lányka, aki dívának gondolja magát. Valóban megváltoztatta a popkultúrát, csak az a gond, hogy nem jó irányba, ellentétben Jackoval. Szégyen!
2016. április 09. 10:33
|
|
FloriMaczkoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.08. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 251477 offline
|
ne hasonlítsuk össze őket
2016. április 09. 10:33
|
|
FloriMaczkoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.08. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 251477 offline
|
mindenki másban jó
2016. április 09. 10:34
|
|
FloriMaczkoúj tag |
|
de szerintem Michael Jackson jobb min Taylor
2016. április 09. 11:43
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Taylor Michael nyomába ért? Na azért ez túlzás
2016. április 09. 11:58
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Na mortmár.. azért nem viccelődjünk, hogy "alapjaiban változtatta meg a popkultúrát" nekem sokkal inkább úgy tűnik hogy ő az az énekes akire ráböktek, hogy igen, őt fogjuk agyon sztárolni mikor semmi különleges nincs benne, de majd úgy teszünk mintha lenne.
2016. április 09. 12:48
Bírom Taylort, de azért ne Michael Jacksonhoz hasonlítsuk, jó?
2016. április 09. 14:39
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Taylor sehol nincs Michaelhez képest, és soha nem is lesz!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: