Michael Jackson nyomdokaiba lépett Taylor Swift
2016. április 08. 15:18
|
|
blauravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.27. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 248984 offline
|
Hat gratulalok neki, de kitüntetések, díjjak,stb....
Ez azért már nem sok?? Annyi jó énekes van még rajta kívül akkor mindenkiről nevezzenek el egyet?!?!?! Tenyleg szeretem Taylort de azt szereti amit csinal, és még bónuszt is kap érte??!!!
Ez azért már nem sok?? Annyi jó énekes van még rajta kívül akkor mindenkiről nevezzenek el egyet?!?!?! Tenyleg szeretem Taylort de azt szereti amit csinal, és még bónuszt is kap érte??!!!
2016. április 08. 15:30
És ezt a díjat azok az előadók kapják majd, akiknél a legtöbb az egy évre jutó szakítások száma?
2016. április 08. 15:47
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Taylornak? Mi a franc?!?!?!? Nála még Selenának is jobb a hangja. Ez mekkora baromság. Legalább valaki olyan kapná akinek van hangja mint pl: Lady Gaga vagy Adele. És legalább lenne valami kiemelkedő benne. Kit érdekel a sok ugyan olyan száma az exeiről?!?!?!? Taylor-t nem kéne ennyire isteníteni mert nem igazán érdemli meg.
2016. április 08. 15:56
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Nagyon vicces.Soha de soha nem fog még csak a közelébe se érni nemhogy a nyomdokaiba.Ja és egymillió olyan érdem van még ezen kívül amit csak Michael-nek sikerült elérni...
2016. április 08. 16:07
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Gratulálok
2016. április 08. 16:24
Semmi konkrétabb bajom nincsen Taylorral, de ezt már túlzásnak érzem.
2016. április 08. 17:31
Most már komolyan mondom, sokkolva vagyok. Platina lemez, Grammy, saját díj...egy Oscart nem kér esetleg? Na és hogy egy lapon emlegetik Jackoval, aki egy legenda, kész vicc. Míg Michael a zene meghatározó alakja, egy ikon, sajátos mozdulatokkal, fontos mondanivalójú dalokkal, illetve mint személy is rendkívül értékes volt, aktívan küzdött a rasszizmus, az erőszak ellen. Míg ő újítást hozott a zenei életbe, addig ez a nő mit csinál? Egyslágeres, tucat rágógumipop dalokat ír a "nagy" szerelmi csalódásairól (mert másról nem is tud egyébként), tucat és felejthető dallammal és gyerekes klippekkel. Egyszóval ugyanazt, mint mindenki más. És itt tart most. Ez igazából azért nevetséges, mert egyre kevesebb igényes és valóban tehetséges előadó van, és ezt a keveset is háttérbe szorítják az ilyenek miatt, mint Taylor. És hogy legendákhoz hasonlítják...vicc az egész, de nem tudok rajta nevetni.
2016. április 08. 17:36
Nem érdemelte meg...Jó számai vannak de hangja nem nagyon van..Beyoncé Rihanna,Adele vagy Gaga százszor jobban megérdemelné hisz nekik még hangjuk is van...
2016. április 08. 17:48
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Hát, tény és való hogy sokat fejlődött minden téren és hogy segít is az embereken. DE, én sem értek ezzel a díjjal egyet, mivel hiába vannak fülbemászó dalai akkor sincs olyan szinten a hangja mint Michael Jacksonnak volt. Akkor ha már meg kéne nevezni valakit akit ilyen díjjal jutalmaznék akkor Adele vagy Beyonce lenne az mert nekik sokkal erősebb hangjuk van. De, hogy ne legyen olyan genyó, azért gratulálok neki!
2016. április 08. 18:18
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Visítok XDDDDDDDD
2016. április 08. 19:05
Na jó, remélem ez csak egy vicc, mert Taylor soha nem ért Michael Jackson nyomába és vélhetően nem is fog, mivel lehet, hogy ipari mennyiségben nyártja a fülbemászó popzenéket, de attól még a minőségük Michael dalaihoz képest a béka segge alatt van. Nincs kiemelkedő hangja, nincs kiemelkedő stílusa, a dalainak témája pedig lehet: Harry Styles, Harry Styles és a változatosság kedvéért Harry Styles. Még esetleg Taylor Lautner, még a többi szerencsétlen expasija. És most komolyan ezért kap díjat?!...
2016. április 08. 19:25
Oké,most mindenki azt hiszi majd,hogy egy elvakult,őrült rajongó vagyok.De tudjátok mit?Nem érdekel.Kezdjük azzal,hogy szerintem igenis megérdemelte azt a díjat.Lehet,hogy nem érhet Michael Jackson nyomába,én ezt nem is állítom.Úgy gondolom,hogy egy ilyen kitüntetést több előadó is megérdemelne,és ezek közül az egyik pont hogy Taylor.Ez a lány tíz éve van a zeneiparban,ezalatt számtalanszor bizonyította,hogy igenis megérdemli az elismerést.Több zenei műfajban is megállja a helyét,nem lehet azt mondani a dalaira,hogy mind egyformák és semmitmondók.Nem akarok senkit megsérteni,de hány dalt hallottatok tőle összesen?Hármat,esetleg négyet?Nos,én az összeset,és mindegyik csodálatos,egytől-egyig.A dalszövegeket is sáját maga írja,ellentétben egyes előadakkal,akik napjainkban tevékenykednek.És azok a dalszövegek sem semmik,mert igenis gyönyörűek.Itt nem az új számairól beszélek,hanem inkább a régebbiekről.Ehez is kell tehetség.A hangjáról meg ne is beszéljünk.Hallottatok tőle élő koncertfelvételt?Ha nem,akkor érdemes megnézni.A hangja egyáltalán nem középszerű,hanem kiemelkedő.Hangszereken is nagyon jól játszik,mindegy hogy gitár vagy zongora,egyszerűen elbűvölő.És hallottatok arról,hogy valaha is playbackelt volna?Nem,mert nincs rá szüksége.Rengeteg díjat tudhat magáének,nem is hiába.Azokat nem a semmiért kapta,hanem azért,mert megérdemelte.Az albumai és a túrnéi mind sikeresek azért,mert az emberek kíváncsiak rá.Mert tehetséges,és ezt sokan elismerik.Másrészt az egyénisége is példás.Igen,nap mint nap jótékonykodik,korházakat látogat,pénzel segít azoknak,akiknek nem jutott olyan szép élet.Ez mindenképpen példaértékű egy előadóban.A rajongóival szemben is olyan viselkedést mutat,amilyent egy hírességnek kell,nem pedig lesz*rja,őket,mint egyesek.És végezetül megemlíteném,hogy dalt írt egy rákban elhúnyt kifiúról.Ezek alapján mondják egyesek azt,hogy szívtelen,öntelt és tehetségtelen.De mindenkinek szíve joga azt mondani,amit akar
Nem mondom,hogy Michael Jackson nyomába ér,de ezt a díjat megérdemelte.Gratulálok neki,hiszen ő egy nagyszerű ember,előadó és példakép.
2016. április 08. 19:25
|
|
Love Arianavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.12. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 254705 offline
|
Én szerettem Taylor-t, de én előbb neveztem volna el díjat pl. Beyoncé-ről.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: