A popkultúra meghatározó ikonjaként hatalmas megtiszteltetésben részesítette a Broadcast Music Inc. a Blank Space énekesnőjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michael Jackson nyomdokaiba lépett Taylor Swift
2016. április 08. 11:53
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 08. 12:09
EZ??? EZ A KIS SENKIHÁZI? ÚRIISTEEEEENN!!!! EZ MOST ROHADTUL SOKKOLT! MÉG Ő MICAHEL JACKSON NYOMDOKAIBA LÉPETT???!!! NORMÁLIS EZ A VILÁG? MICHAEL JACKSON NYONDOKAIBA SENKI AZ ÉGVILÁGON NEM LÉPHET. Ő EGY ÉLŐ LEGENDA. TAYLOR PEDIG EGY FELKAPOTT KIS SENKI!
Ez most engem sokkolt.. de nagyon!!!!
Taylor menjen a francba... Mit szeretnek ebben a nőben? MIT? Jó, én már nem mondok/írok semmit!
Ez most engem sokkolt.. de nagyon!!!!
Taylor menjen a francba... Mit szeretnek ebben a nőben? MIT? Jó, én már nem mondok/írok semmit!
2016. április 08. 13:09
Mar eddig is tudtam, hogy ez a vilag kezd elfajulni, na de ennyire? Ez a no sosem fog Michael Jackson nyomdokaiba lepni -,-"
2016. április 08. 13:13
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Hát, nem tudom, nekem közel sem tűnik olyan fantasztikusnak, mint Michael, valahogy azt érzem, hogy senki nem nőhet fel hozzá. És szerintem attól még, hogy díjat neveztek el róla, nem jelenti azt, hogy a nyomdokaiba lépett, bár a történet lényegéből ez mindegy, mert ez csak egy cím, én csak azt gondolom, hogy amennyit Michael elért a zenei életben.... Nem mondom, hogy Talylor Swift nem ért el sikereket, mert nagyon nagy a nézettsége a You Tube-on, és Grammy-díjat is kapott, de Ha Michael 1000 ezrelék, ő 1. Gazdasági szempontból lehet, hogy hasonló szinten vannak (bár Michael azért...), de zeneileg semmi átható változást nem hozott. Mindent elismerek, amit tesz, de nem hasonlítható a Pop Királyához. Meg hát azért ha számba vesszük Michael összes rekordját, újítását, énekét, táncát, személyiségét és kisugárzását, akkor látjuk csak igazán, hogy mit is jelentene valójában a nyomdokaiba lépni. Nem olyan könnyű...
2016. április 08. 13:51
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
Hova süllyedtünk? Taylor nem léphet Michael nyomdokaiba, mint ahogy senki sem!!! Szerintem ez a nő enyhén szólva TÚL VAN ÉRTÉKELVE! A hangja nem egy nagy szám, és a dalai sem. Ő is egyre átlagosabb lesz, egyre több zenéje tucat, és szerintem egyáltalán nem érdemelte meg ezt a "kitüntetést"!
1 felhasználónak tetszik:
exoverdose
2016. április 08. 14:00
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Hát emberek, szerintem ez a csaj túl van értékelve. Már nem azért..Tehetséges, meg minden, de én nem gondolnám, hogy ennyire..Ez kicsit már sok. Sokkal jobb énekesek is vannak nála. Én ezt így nem értem, hogy miért ő kapta ezt a díjat, de azért gratulálok!..
2016. április 08. 14:07
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Gratulálok neki! Megérdemelte, hiszen maradandót alkotott a zenében. Tény, hogy vannak nála tehetségesebbek, de ízlések és pofonok. Ráadásul nem akárkik találtak ki, hogy legyen róla díj.
2016. április 08. 14:10
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Nem mondom h nem érdemli meg de vannak jobb énekesek akik megérdemelték volna. Ez a taylor láz kezd sok lenni nekem..
2016. április 08. 14:10
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
Gratulálok neki! Megérte a sok munka. Szeretünk Taylor! <3
2016. április 08. 14:16
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Kicsit nagyon erős túlzásnak érzem ezt. Egyáltalán nem gyakorolt mély benyomást a popvilágban, éppen ellenkezőleg, ez a csaj csak egy nagyon jól managgelt, közepes tehetséggel rendelkező szőke cicababa aki ír néhány kellemes hangzású számot, csinál magának néhány botrányt és végigszalad minden második producer ágyán és hirtelen ott találja magát hogy díjat neveztek el róla. Nem tudom hányszor mondtam már hogy milyen súlyosan túl van értékelve a csaj, de itt szerintem átléptek egy határt és nem értem hogy miért.... A csaj nem tud olyat, amit más ne tudna és egyáltalán nincsen kiemelkedő tehetsége. Szánalmas hogy ha képes vagy felénekelni néhány elcsépelt, klisés szöveggel teli számot, amiket egy hároméves is képes lenne csuklóból megírni, hirtelen úgy neveznek téged mint a század legnagyobb popelőadója, holott nem tudsz - már bocsánat - sz*rt sem. Hová jutott az emberiség?
2016. április 08. 14:18
Csak ismétlem az előttem írókat: Marhára túl van sztárolva ez a nő! Nem tudom, hogy pontosan mivel éri el ezt, de már szó szerint a csapból is ő folyik meg persze, hogy "mennyire tehetséges". Egyáltalán nem kiemelkedő! Teljesen tucat hangja van, nincs benne semmi különleges azon kívül, hogy úgy nyávog, mint egy beteg macska. >.< És Michael Jackson-nal egy lapon említeni ezt az agyonmagasztalt kis énekesnőcskét?! Szerencsétlen Jackson biztos forog a sírjában... Miss. Swift-nek, a Mindenhatónak az már nem elegendő, hogy kap egy csomó díjat, aminek a 90%-át meg sem érdemelte? Már külön díj is kell neki, ami róla van elnevezve! Mondhatom szép, nagyon szép. A totál elvakult rajongók miatt meg természetesen ez jár neki. Taylor Swift mindent megérdemel, Taylor Swift annyira tökéletes meg bámulatos, hogy lassan már be lehetne költöztetni a Fehér Házba új elnöknek, mert Miss. Swift mindent annyira ügyesen csinál -.- Nem tudom, hogy akik megítélik neki ezeket az érdemeket, azok hallásproblémákkal küzdenek-e vagy csak szimplán elmebajosak...
2016. április 08. 14:32
ezt most nem gondolják komolyan. ez egy vicc.
2016. április 08. 14:38
Hát, ez a mai világ. Nem mondom, hogy Taylor nem tehetséges, mert igenis szép hangja van. De azt, hogy utolérte Michael Jacksont? Már nem azért, de ezek az emberek mi különlegeset látnak ebben a nőben? Se egyénisége, se semmi olyan nincs benne, amitől annyira különleges lenne. Ír pár slágert, ami mindenki fejében benne marad. Senki se léphet Michael Jackson nyomdokaiba.
2016. április 08. 14:42
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Csak ismétlem az előttem írókat: Marhára túl van sztárolva ez a nő! Nem tudom, hogy pontosan mivel éri el ezt, de már szó szerint a csapból is ő folyik meg persze, hogy "mennyire tehetséges". Egyáltalán nem kiemelkedő! Teljesen tucat hangja van, nincs benne semmi különleges azon kívül, hogy úgy nyávog, mint egy beteg macska. >.< És Michael Jackson-nal egy lapon említeni ezt az agyonmagasztalt kis énekesnőcskét?! Szerencsétlen Jackson biztos forog a sírjában... Miss. Swift-nek, a Mindenhatónak az már nem elegendő, hogy kap egy csomó díjat, aminek a 90%-át meg sem érdemelte? Már külön díj is kell neki, ami róla van elnevezve! Mondhatom szép, nagyon szép. A totál elvakult rajongók miatt meg természetesen ez jár neki. Taylor Swift mindent megérdemel, Taylor Swift annyira tökéletes meg bámulatos, hogy lassan már be lehetne költöztetni a Fehér Házba új elnöknek, mert Miss. Swift mindent annyira ügyesen csinál -.- Nem tudom, hogy akik megítélik neki ezeket az érdemeket, azok hallásproblémákkal küzdenek-e vagy csak szimplán elmebajosak.....
Gothic01 teljesen egyet értek
Gothic01 teljesen egyet értek
2016. április 08. 14:57
|
|
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline
|
Ez a nő csak kapja es kapja a díjakat azt sehol semmi tehetseg, vagy valami amit feltudna mutatni. Szerintem nagyon erőlteti ezt a sztarosdi dolgot.. Michaelnek legalabb a vérében volt az eneklés. Most nem azt mondom hogy olyan nagyon rossz lenne Taylor de ezt a díjat erős tulzásnak tartom.
2016. április 08. 15:08
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Gratulálok neki! Megérdemelte.
2016. április 08. 15:11
Az amerikaiak nagyon istenítik Taylor-t. Oké, van pár jó száma, de ennyi.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.