Nem volt elég vékony a Victoria's Secretnek a gyönyörű modell
2016. április 09. 00:03
Szóval ennek a lánynak kellene fogynia...aha,értem...
*az érzés,amikor egy olyan embernek mondják,hogy fogynia kéne,akinek az alakjáért eladnád a vesédet...felbecsülhetetlen
*
*az érzés,amikor egy olyan embernek mondják,hogy fogynia kéne,akinek az alakjáért eladnád a vesédet...felbecsülhetetlen
2016. április 09. 09:16
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Ezek hülyék :''D ennek a lánynak mégis mi a francért kéne fogyni?? Hát egy ilyen alakért mások, nem is tudom mit meg nem tennének
2016. április 09. 18:38
|
|
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline
|
Hülyék azok az emberek akik azt mondták neki hogy fogyjon le, hiszen milyen vékony.Jó hogy volt esze és nem lett anorexiás.Szerintem szégyellheti magát a Victoria's Secret...
2016. április 09. 19:18
|
|
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline
|
miért kell anorexiásnak lenni a hoz, hogy modell legyen valaki ?!? mi szép már azon ha be van esve a arcuk, mintha táskásak lennének a szemeik,csont és bőr test alkat... olyanok a színpadon vagy képeken mint a élőhalottak.... de én nem értek az ilyesmihez inkább nem szólok semmit !
2016. április 10. 09:49
Szerintem Erin nagyon szép lány, és az alakja is vékony. Nem tudom, miért jó, ha valaki csontváz. Az már nem szép, az inkább visszataszító!
Viszont jól tette, hogy kilépett.
Viszont jól tette, hogy kilépett.
2016. április 10. 17:08
Én ezeket úgy utálom.. Csodálatosan néz ki ez a lány.
2016. április 10. 18:45
|
Marrythatagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 254816 offline
|
A Victoria's Secret tagjainak el kéne menni a szemészetre
2016. április 10. 18:56
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
A genetikának nem lehet ellenállni. Egyébként egyáltalán nem mondható kövérnek, nagyon csinos alakja van.
2016. április 10. 19:49
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
ezeknek csak az anorexiás nők jönnek be vagy mi?
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: