Immár hivatalosan is beköszöntött a tavasz! Egyre hosszabbak a nappalok, napról napra melegebb az időjárás és végre a fák is lombba borulnak. Ehhez hűen lássuk, mely színek hódítanak a manikűrdivatban idén tavasszal és nyáron!
A teljes cikkhez kattints ide!
Manikűr: ezek a színek hódítanak idén tavasszal és nyáron
2016. április 07. 12:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 07. 12:59
|
|
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline
|
A felete a legjobb.
2016. április 07. 14:15
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A képeken mind ronda.
Még ha a szín nem is (annyira), de kArom, vagy a kéz, ami viseli, hát...
Önkritika 0. Attól nem lesz valakinek szép/szebb keze, ha kifesti a körmeit vagy műkarmokat aggat magára. Sokszor inkább csak (jóval) rondább lesz.
Ideje lenne elfogadni és megérteni a gyengébbik nemnek, hogy nem minden nőnek áll jól a lakk és/vagy a műköröm. Színtől-mérettől-formától függetlenül...
Egy élmény nézegetni többek között Facebookon is a kedves ismerősök kezeit, akik képes-beszámolókban dicsekednek legújabb ékességeikkel, de valójában szörnyen ocsmányak. Már gyakran eleve a kezük olyan, hogy teljesen rossz alapanyag. És itt el is bukta a dolgot az egész... Lehet, én vagyok túlzottan kézfetisiszta és már-már extrém módon, szőrszálhasogatóan kritikus, de szó szerint rosszul vagyok a legtöbb karmos-kéztől.
A nők lakk nélkül, vagy átlátszó (esetleg sima rózsaszín) lakkal a legszebbek kézileg, mondhat bárki bármit. Sokkal ápoltabbnak hat így a kéz, mintha ki lenne támogatva műanyag bizbaszokkal meg festékkel (az "ékszerekről" meg matricákról nem is beszélve). Némely kézen jól tudnak állni, de az az igazság, hogy ritkán találkozom tényleg eltalált, elismerésre méltó módon szép és ízléses manikűrrel.
Az is a kedvencem, amikor félig kopott már, vagy ráfolyt a lakk máshová is (bőr), vagy nem kente le rendesen... Hát "csodaszép"...
Akkor inkább hagyná simán, ha nem megy neki... Khmm.
Ja, azon meg szintén külön röhögnöm kell, mikor a boltban a pénztáros nagy szenvedések árán üti be, amit be kell ütnie, mert akkora műkarmai vannak, hogy fogni nem tud vele...
Úgyhogy ami engem illet, magasról pottyantok a trendekre, meg úgy alapjáraton a manikűrre.
(Amúgy ha már erről a listáról kell mondani valamit, akkor én is a feketét mondom. Ha a megfelelő kézre kerül a szín és jól vitték fel, az vagány. De nem MŰkarmokkal.
)
Egy élmény nézegetni többek között Facebookon is a kedves ismerősök kezeit, akik képes-beszámolókban dicsekednek legújabb ékességeikkel, de valójában szörnyen ocsmányak. Már gyakran eleve a kezük olyan, hogy teljesen rossz alapanyag. És itt el is bukta a dolgot az egész... Lehet, én vagyok túlzottan kézfetisiszta és már-már extrém módon, szőrszálhasogatóan kritikus, de szó szerint rosszul vagyok a legtöbb karmos-kéztől.
A nők lakk nélkül, vagy átlátszó (esetleg sima rózsaszín) lakkal a legszebbek kézileg, mondhat bárki bármit. Sokkal ápoltabbnak hat így a kéz, mintha ki lenne támogatva műanyag bizbaszokkal meg festékkel (az "ékszerekről" meg matricákról nem is beszélve). Némely kézen jól tudnak állni, de az az igazság, hogy ritkán találkozom tényleg eltalált, elismerésre méltó módon szép és ízléses manikűrrel.
Az is a kedvencem, amikor félig kopott már, vagy ráfolyt a lakk máshová is (bőr), vagy nem kente le rendesen... Hát "csodaszép"...
Ja, azon meg szintén külön röhögnöm kell, mikor a boltban a pénztáros nagy szenvedések árán üti be, amit be kell ütnie, mert akkora műkarmai vannak, hogy fogni nem tud vele...
Úgyhogy ami engem illet, magasról pottyantok a trendekre, meg úgy alapjáraton a manikűrre.
2016. április 07. 14:47
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
A levendula és a kobaltkék tetszik, de ezeket sokkal inkább viselném télen és ősszel. Tavaszra és nyárra nekem jobban tetszene a mentazöld, korall-, vagy lazacrózsaszín, esetleg a világoskék és a narancssárga körömlakkok.
2016. április 07. 15:06
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Nagyon szèpek. Nagyon tetszenek ,vagy is imádom
2016. április 07. 15:30
Annyira nem tetszettek. Talán a burgundia vörös és a fekete néz ki jól.
2016. április 07. 16:26
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nekem a burgundia vörös tetszett a legjobban.
2016. április 07. 16:53
|
adriboci01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 6 Azonosító: 245768 offline
|
Oh God.. Itt egyesek mennyire tudják a színeket.. nekem az egyik piros, a másik fekete, netán fehér.. igazából ez a sok műkarom.. Jesszus.. Igazából, hogy sportolnak ilyen karmokkal? Mindig ez jut eszembe.. Szerintem egyik sem szép.. mindenkinek a "normális átlátszó" eredeti körömszíne a szép..
2016. április 07. 16:57
|
Wanabella.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.19. Hozzászólás: 52 Csatolások: 2 Azonosító: 254884 offline
|
Komolyan?Ez a tavasz színei?
Eggyik sem a tavasz szimboluma
Eggyik sem a tavasz szimboluma
2016. április 07. 17:07
Fekete és kék ❤
Amúgy az ilyen bazinagy körmök szerintem is feleslegesek és baj van velük. Mondjuk a vörösnél nagyobbat az életben nem hordanék...
Amúgy az ilyen bazinagy körmök szerintem is feleslegesek és baj van velük. Mondjuk a vörösnél nagyobbat az életben nem hordanék...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: